Prince Avalanche

Prince Avalanche Film Trailer

Dankzij Magonlia Pictures volght hier een gloednieuwe trailer van Prince Avalanche, de nog te verschijnen drama komedie met Paul Rudd en Emile Hirsch:


PRINCE AVALANCHE
Verhaallijn:
“Twee snelwegwerknemers besteden de zomer van 1988 weg van hun stadsleven. Het geĆÆsoleerde landschap wordt een plaats van tegenspoed als de mannen zich op gespannen voet bevinden met elkaar en de respectievelijke achtergebleven vrouwen.”

Nu, je weet hoe ze die alomtegenwoordige wegmarkeringen aanbrengen! En weet je hoe ze een vis villen?

In de bioscopen: 9 augustus 2013.
:)

Trailer en Poster Prince Avalanche met in de hoofdrollen Paul Rudd en Emile Hirsch

Neem een ā€‹ā€‹kijkje naar de officiĆ«le posters van Prins Avalanche, een nog te verschijnen drama komedie geschreven en geregisseerd door David Gordon Green en met in de hoofdrollen Paul Rudd en Emile Hirsch:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een paar apart, Alvin (Paul Rudd) meditatief & streng en de broer van zijn vriendin, Lance (Emile Hirsch), suf en onzeker, laten de stad achter om de zomer door te brengen in eenzaamheid. Ze gaan de wegmarkeringen opnieuw aanbrengen op een stuk snelweg dat geteisterd werd door wildvuur. Terwijl ze gewend raken aan hun baan in het opmerkelijke landschap, leren ze meer dan ze eigenlijk willen over elkaar en hun eigen beperkingen. Een onwaarschijnlijke vriendschap ontwikkelt zich door humor en vervelende uitwisselingen, wat leidt tot verrassende genegenheid. ”

En hier is de film trailer:


PRINCE AVALANCHE

Ik ben niet zeker wat te maken van deze vreemde trailer … Nou, ik denk dat ik de film wel zal bekijken voor Paul Rudd …

De release datum van Prince Avalanche is voorzien voor 9 augustus 2013.
:)