Resident Evil 6

Resident Evil 6 zal van start gaan met filmen dit najaar, de release datum wordt verschoven naar 2015

Regisseur Paul W.S. Anderson is momenteel druk bezig met Pompei. Maar hij heeft al zijn volgende film in planning, Resident Evil 6.

De Britse film regisseur openbaarde aan de Toronto Star dat Resident Evil 6 zal beginnen filmen dit najaar.

De film werd had een release voorzien voor 12 september 2014. Maar het klinkt alsof de release vertraagt gaat worden. Milla Jovovich, die de hoofdrol als zombie bestrijder Alice heeft in de franchise, antwoordde inderdaad op de vraag van één ​​van haar Twitter-volgers dat Resident Evil 6 waarschijnlijker in de bioscopen zal raken tegen 2015.

Laten we hopen dat de nieuwe aflevering een beetje meer zombies zal hebben en wat minder focus op Alice.

Hoe dan ook blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over Resident Evil 6!
:)

Resident Evil 6 Film

Resident Evil 6 Film - Resident Evil 6 trailerVolgens Shock Till You Drop kunnen we wat verder schermjuweeltjes verwachten van weer een andere Resident Evil film met Actrice Milla Jovovich in de hoofdrol als Expert zombiestrijder Alice. Er is zelfs een release datum: de film Resident Evil 6 is wordt verwacht in de bioscopen op 12 september, 2014. De opnames zullen dus waarschijnlijk starten voor het einde van het jaar.

In vorige interviews beweerden zowel Regisseur Paul W. Anderson als Actrice Milla Jovovich dat indien er een zesde aflevering zou volgen dit de laatste in de reeks zou zijn.

Er is nog niets bekend over een verhaallijn. Laat ons echter terugkeren naar de eindscene van Resident Evil 5:


Wesker gaf al haar bovenmenselijke krachten terug aan Alice, ze zitten in de val in het Witte Huis, het laatste bolwerk van de mensheid voor de laatste apocalyps, zombies en andere mutante monsters zijn alom verspreid. Zullen Alice en Wesker samenwerken voor het redden van de beschaving? Dat zou zeker een geweldig team zijn.

Wat is jouw mening? Enige suggestie over de verhaallijn van Resident Evil 6?
:)

Resident Evil 6

Resident Evil 6 de FilmResident Evil 6
Genre: Actie/Science Fiction/Thriller
Regie: Paul W. S. Anderson
Cast: Milla Jovovich
Releasedatum: 12. September 2014

Voor meer informatie: Resident Evil 6 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/resident-evil-6