Revolution

Revolution S02E22 Declaration of Independence

Revolution Seizoen 2 Episode 21Hier is de trailer van “Declaration Of Independence”, de volgende episode van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.22 Declaration Of Independence

Revolution S2x21 Memorial Day
Episode Samenvatting:
“Miles (Billy Burke), Charlie (Tracy Spiridakos) en Monroe (David Lyons) lanceren een aanval tegen de patriotten, maar moeten een riskant nieuw plan improviseren voor het stoppen van de aankomede oorlog tussen CaliforniĆ« en Texas. De op wraak beluste Neville (Giancarlo Esposito) richt zich op President Davis (gastster Cotter Smith). Ondertussen hebben de inspanningen van Aaron (Zak Orth) en Rachel (Elizabeth Mitchell) voor de redding van Priscilla (gastster Maureen Sebastian) van de nano-tech onverwachte gevolgen. ”

Die slechte president verdient het helemaal om te sterven! Wij vragen u God om Aaron en Rachel te helpen bij het zich ontdoen van die vervelende nanobots voor eens en voor altijd!

Laten we hopen dat de finale aflevering van de reeks je niet zal teleurstellen!
:)

Revolution S02E21 Memorial Day

Revolution Seizoen 2 Episode 21We hebben de promo trailer te pakken van “Memorial Day”, de volgende aflevering van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.21 Memorial Day

Revolution S2x21 Memorial Day
Episode Samenvatting:
“NEVILLE roept de hulp in van Monrie voor zijn wraak tegen de patriotten. Ze worden verenigd door hun wens om de patriotten te grazen te nemen, Neville (Giancarlo Esposito) en Monroe (David Lyons) vormen een ongemakkelijke alliantie. Als Rachel (Elizabeth Mitchell) geconfronteerd wordt met de nano-tech tijdens het zoeken naar Aaron (Zak Orth), gaan de dingen niet volgens plan voor Miles (Billy Burke), Charlie (Tracy Spiridakos) en Gene (Stephen Collins) wanneer ze proberen de voorraad mosterdgas van de patriotten te stelen.”

De show zal ten langen leste opnieuw focussen op die nanotech bots!

Hoe dan ook, zie je uit naar het derde seizoen van Revolution? Of heb je liever dat de show voor goed eindigt dit seizoen?
:)

Revolution S02E20 Tomorrowland

Revolution Seizoen 2 Episode 20We hebben de officiĆ«le trailer te pakken van “Tomorrowland”, de volgende aflevering van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution


Revolution 2.20 Tomorrowland

Revolution S2x20 Tomorrowland
Episode Samenvatting:
“Truman (Steven Culp), bevoegd met nieuwe autoriteit van de Voorzitter, lanceert een mosterdgas-aanval Miles (Billy Burke) en Monroe (David Lyons) te doden. Tot de teleurstelling van Rachel (Elizabeth Mitchell) stemt Miles in met Monroe voor de deelname aan een meedogenloos complot om de patriotten verslaan volgens hun eigen spel. Als Neville (Giancarlo Esposito) geconfronteerd wordt met zijn eigen uitdaging van de patriotten, wordt Aaron (Zak Orth) steeds meer verontrust door de macht van de nanotech.”

Er resten slechts twee afleveringen! Ze leveren best een bevredigend einde! En God, deze domme nanobots groeien maar beter op omdat ze zich tot nu toe hebben gedragen als gekke, onhandige tieners!
:)

Revolution S02E19 $#!& HAPPENS

Revolution Seizoen 2 Episode 19Bekijk even de trailer van “$#!& HAPPENS”, de volgende aflevering van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.19 $#!& HAPPENS

revolutie S2x19 $#! & gebeurt
Episode Samenvatting:
“Als Miles (Billy Burke), Monroe (David Lyons), Charlie (Tracy Spiridakos) en Connor (Mat Vairo) rennen om te ontsnappen aan Austin, scheidt een confrontatie met de Texas Rangers Miles van de groep. Terwijl uit op zoek is naar Miles wordt Charlie geconfronteerd met Neville (Giancarlo Esposito) die informatie over Jason’s verblijfplaats eist. Als een gewonde Miles geconfronteerd wordt met steeds meer hopeloze omstandigheden, leert Aaron (Zak Orth) dat de nanotech bezig zijn geweest.”

Wat zijn die nanobots van plan? Enig idee? Hoe dan ook, mist je Aaron? Of vindt je dat opgeruimd netjes staat?

Deze nieuwe aflevering van Revolution zal vertoond worden op 30 april 2014.
:)

Revolution S02E18

Revolution Seizoen 2 Episode 18Hier is de trailer van de volgende aflevering van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.18

Revolution S2x18
Episode Samenvatting:
“Het is tijd voor de oplossing van het grootste mysterie van het seizoen. En je kan een verwachten dat een regelmatig terugkerend personage gaat sterven…”

Ik ben blij dat Neville die bastaard Patriot chef heeft gedood: de man verdiende helemaal zijn dood. Het was een verdomd fijne aflevering met veel actie! Hopelijk, zal de volgende aflevering even goed zijn. En wanneer zal Aaron eindelijk ophouden met zeuren? Hij zeurde opnieuw in deze trailer…

Hoe dan ook, Revolutie neemt een pauze volgende week, men gaat terugkeren op 2 april 2014!
:)

Revolution S02E17 Why we fight

Revolution Seizoen 2 Episode 17Check out de officiĆ«le preview trailer van “Why we fight”, de volgende aflevering van de post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.17 – Why we fight

Revolution S2x17 Why we fight
Episode Samenvatting:
“Als Miles en Dr. Porter zoeken naar bondgenoten, probeert Monroe de patriotten om de tuin te leiden. Ondertussen brengen politieke manoeuvres Neville en Jason in gevaar, terwijl Aaron en Priscilla vooruit gaan.”

Dingen versnellen in Revolution… Zullen we een bevredigend einde kunnen bekijken voor deze show?
:)

Revolution S02E16 Exposition Boulevard

Revolution Season 2 Episode 16Als je hem nog niet bekeken hebt is hier de promo trailer van “Exposition Boulevard”, de volgende post-apocalyptische science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.16 – Exposition Boulevard

Revolution S2x16 Exposition Boulevard
Episode Samenvatting:
“Monroe (David Lyons), Charlie (Tracy Spiridakos) en Connor (Mat Vairo) keren terug naar Willoughby, waar ze zien dat het Patriots heropvoeding center in werking is getreden. Een ontmoeting met twee van de jonge cadetten in het centrum laat Rachel (Elizabeth Mitchell) en Miles (Billy Burke) verdeeld over de lengtes die zij bereid zijn te gaan voor het bevechten van de patriotten. Als Neville (Giancarlo Esposito) en Jason (JD Pardo) een nieuwe bondgenoot voor hun missie vinden wordt er meer over de geschiedenis van de patriotten geopenbaard.”

Ik houd Revolution, maar ik hoop zoā€™n beetje dat de show spoedig tot een einde zal komen. Ze kunnen het verhaal verslepen naar een derde seizoen, maar waarom dan? Deze show heeft snel een einde nodig! Wat denk jij?
:)

Revolution S02E15 Dreamcatcher

Revolution Seizoen 2 Episode 15Hier is de preview trailer van “Dreamcatcher”, de volgende aflevering van de opwindende science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.14 – Dreamcatcher

Revolution S2x15 Dreamcatcher
Episode Summary:
“Aaron (Zak Orth) ontwaakt en bevind zich in een wereld met stroom en gehuwd met Priscilla (Maureen Sebastian) en aan het hoofd van zijn bedrijf. Als hij het gevoel krijgt dat er iets niets juist is beginnen bekende gezichten op te duiken.”

Die nanotech bots zijn zo slim niet of de scenaristen van Revolution zijn een beetje inspiratieloos over technologie… Die middelen zijn slim genoeg om het weer aan te passen maar niet om hetzelfde te doen met de bronconde: dat is echt dom!
:/

Revolution S02E14 Fear and Loathing

Revolution Seizoen 2 Episode 14Laat ons de promo trailer bekijken van “Fear and Loathing”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.14 – Fear and Loathing

Revolution S2x14 Fear and Loathing
Episode Samenvatting:
“Voor de ene of andere reden sterven de ‘Almachtige’ nanites sterven… “en zij bedelen Aaron om hen te redden.”

Deze nieuwe aflevering van Revolution zal verschijnen op 26 februari 2014. De show is helaas in onderbreking vanwege die verdomde Olympische Winter Spelen…
:(

Revolution S02E13 Happy Endings

Revolution Seizoen 2 Episode 13Check out de preview trailer van “Happy Endings”, de volgende aflevering van de opwindende science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.13 – Happy Endings

Revolution S2x13 Happy Endings
Samenvatting van de aflevering:
“Monroe (David Lyons) leidt Connor (Mat Vairo) en Charlie (Tracy Spiridakos) op een riskante missie, als Miles (Billy Burke) en Rachel (Elizabeth Mitchell) een oogje houden op de dingen in Willoughby. Ondertussen krijgt Neville (Giancarlo Esposito) een nieuwe opdracht en herenigt Aaron (Zak Orth) met een oude vriend.”

Het ziet er naar uit dat Miles en Rachel samen wat kwaliteitstijd kunnen doorbrengen, ze verdienen dat helemaal!
:)

S02E12 Revolution Capitain Trips

Revolution Seizoen 2 Episode 12Hier is de trailer van “Captain trips”, de volgende episode van de science-fiction TV reeks Revolution:


Revolution 2.12 – Captain Trips

Revolution S2x12 Captain Trips
Episode Samenvatting:
“Wanneer Gene (Stephen Collins) besluit om de stad van Willoughby te helpen, voelen Rachel (Elizabeth Mitchell) en Charlie (Tracy Spiridakos) zich genoodzaakt te helpen. Miles (Billy Burke) en Monroe (David Lyons) blijven hun krachten bundelen om te overleven.”

Oh God, de laatste aflevering was gewoon familie-onzin, bijna geen science-fiction… En de plot van deze nieuwe aflevering klinkt zo zwak… Ik wil Revolution bijna opgeven…
:-/

Revolution S02E10 Mis Dos Padre

Revolution Seizoen 2 Episode 9Je kan onderstaand de trailer bekijken van “Mis Dos Padre”, de volgende episode van de science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.10 – Mis Dos Padre

Revolution S2x10 Mis Dos Padre
Episode Samenvatting:
“Monroe (David Lyons) bevindt zich op onbekend grondgebied en moet een keuze maken over zijn zoon, Conner (Matt Vairo) terwijl Neville (Giancarlo Esposito) en Julia (Kim Raver) blijven dansen tot Jason’s (JD Pardo) ontzetting. Ondertussen, leidt Gene (Stephen Collins) Charlie (Tracy Spiridakos) tot een ongemakkelijke ontdekking.”

Minder familieverhalen en meer science-fiction aub! Het is een sci-fi-show in godsnaam!
:)

Revolution S02E09 Everyone Says I Love You

Revolution Seizoen 2 Episode 9De trailer van “Everyone Says I Love You”, de volgende aflevering van de boeiende TV-reeks Revolution:


Revolutie 2.09 – Everyone Says I Love u

revolutie S2x09 Everyone Says I Love u
Episode Samenvatting:
“De relatie tussen Rachel (Elizabeth Mitchell) en Gene (Stephen Collins) blijft gespannen als Charlie (Tracy Spiridakos) haar moeder laat zien hoeveel ze gegroeid is. Ondertussen geeft Neville (Giancarlo Esposito) Jason (JD Pardo) een vastbesloten proclamatie.”

Aaron moet hebben geleerd hoe goed gebruik te maken van zijn bevoegdheden om boeven te doden! Hoe dan ook, laten we hopen dat het geheim achter de macht eindelijk zal worden onthuld!
:)

Revolution S02E08 Come Blow Your Horn

Revolution Seizoen 2 Episode 8Je kan onderstaand de promo video bekijken van ā€œCome Blow Your Horn”, de volgende episode van de science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.08 – Come Blow Your Horn

Revolution S2x08 Come Blow Your Horn
Episode Samenvatting:
“Als Miles (Billy Burke) en de bende proberen te ontsnappen aan de gevaren van hun huidige situatie, blijven Rachel (Elizabeth Mitchell) en Gene (Stephen Collins) worstelen met hun relatie en dit heeft een invloed op Charlie (Tracy Spiridakos). Ondertussen, neemt Neville (Giancarlo Esposito) een gok met de Patriots.”

Denkt je dat de vader Rachel verdient om te sterven voor zijn verraad?
:)

revolutie S02E07 The Patriot Act

Revolution Seizoen 2 Episode 7Check out de preview trailer van “The Patriot Act”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 2.07 – The Patriot Act

Revolution S2x07 The Patriot Act
Episode Samenvatting:
“Rachel (Elizabeth Mitchell) is geconfronteerd met verontrustende waarheden;” Miles (Billy Burke) vechten om hindernissen te overwinnen op zijn pad; Charlie (Tracy Spiridakos) en haar moeder delen een moment samen.”

Denkt je dat Miles Charlie’s vader is?
:)