Richard Ayoade’s The Double

The Double Film Trailer – Geregisseerd door Richard Ayoade en met in de hoofdrol Jesse Eisenberg

weer een nieuwe trailer van Richard Ayoadeā€™s The Double, de aanstaande komedie drama thriller film met Jesse Eisenberg (die de rol speelde van Mark Zuckerberg in The Social Network en die is voorzien om de rol te vertolken van Lex Luthor in man van staal 2:


THE DOUBLE
Verhaallijn:
“Simon (Jesse Eisenberg) is een timide man met een geĆÆsoleerd bestaan in een onverschillige wereld. Hij wordt over het hoofd gezien op het werk, geminacht door zijn moeder en genegeerd door de vrouw van zijn dromen, Hannah (gespeeld door Mia Wasikowska). Hij voelt zich machteloos om al deze dingen te veranderen. De komst van een nieuwe collega, James verstoort het evenwicht. James is zowel Simon’s exacte dubbel en zijn tegenovergestelde – zelfverzekerd, charismatisch en goed met vrouwen. Tot zijn grootste vrees neemt James langzaam zijn leven over.”

De schizofrene wereld van Simon ziet er verdomd gek uit! Ga je de film bekijken? En zij er daar wat echte fans van Jesse Eisenberg?

Release datum: 9 mei 2014.
:)

Nieuwe Trailer van The Double met acteur Lex Luthor

Check out deze nieuwe internationale trailer van The Double, de aanstaande komedie drama thriller met in de hoofdrol Jesse Eisenberg (die voorzien is om de rol te spelen van Lex Luthor in het vervolg op de Man of Steel:


THE DOUBLE
Verhaallijn:
“Wanneer Simon (Jesse Eisenberg) aan zijn dagtaak begint komt hij erachter dat zijn dubbelganger zijn onbeduidende taak heeft toegeĆ«igend in het bedrijf. Routinematig vernederd door zijn baas (Wallace Shawn), heeft de neurotische Simon nu te maken met een dubbelganger die alles is wat hij niet is: vertrouwen, charmant, succesvol, oppervlakkig. ”

Wat een vreemde trailer! Laten we hopen dat de film makkelijker om te volgen zal worden…

De releasedatum van The Double is voorzien op 9 mei 2014.
:)

Richard Ayoade’s The Double

Richard Ayoade's The Double de FilmRichard Ayoade’s The Double
Genre: Komedie/Drama/Thriller
Regie: Richard Ayoade
Cast: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska
Releasedatum: 04. April 2014

Voor meer informatie: Richard Ayoade’s The Double Trailer

https://filmbioscoop.com/film/richard-ayoades-the-double

Trailer van The Double met Jesse Eisenberg en Mia Wasikowska

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle film trailer van The Double, de aankomende komedie met Jesse Eisenberg en Mia Wasikowska:


THE DOUBLE
Verhaallijn:
“Als Simon (Jesse Eisenberg) aan het werk gaat, ziet hij dat zijn dubbelganger zijn zwakke positie in het bedrijf heeft ingenomen. Routinematig vernederd door zijn baas (Wallace Shawn), heeft de neurotische Simon nu te maken met een dubbelganger, die alles is wat hij eigenlijk niet is: zelfverzekerd, charmant, succesvol, oppervlakkig “.

De film is geregisseerd door Richard Ayoade gebaseerd op een script dat hij samen schreef met Avi Korine.

Zijn er daar wat fans van Jesse Eisenberg?
:)