Riddick 3

Wat is het verhaal van Riddick?

Vin Diesel en het team van Riddick vertellen over de film in deze nieuwe promoclip:

Riddick 3 Trailer – Een film geregisseerd door David Twohy.


Riddick – Achter de schermen van de promoclip – Wat is het verhaal?
Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, wordt Riddick (Vin Diesel) geconfronteerd met een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodgevallen baken waarschuwt twee schepen: Het ene brengt een nieuw ras van huurlingen, het andere wordt aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden. ”

Er zijn ook twee nieuwe IMAX posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Riddick is man die in het duister kan kijken: opgelet voor verrassingen!

Release datum : 6 september 2013.
:)

3 Clips van Riddick – Riddick tegen Alien!

Drie geweldige clips van Riddick, het nog te verschijnen vervolg op de actie science-fiction film geschreven en geregisseerd door David Twohy en met Vin Diesel, Katee Sackhoff, en Karl Urban, zijn online verschenen, je zal zeker die eerste willen bekijken (er zijn een aantal buitenaardse monsters die rechtstreeks uit de Alien film franchise lijken te komen):

Riddick 3 Film


Riddick – Riddick valt in een hinderlaag.
Riddick (Vin Diesel) wordt aangevallen door een serieus vervelende buitenaardse.


Riddick – Wat als ik jullie allemaal eerst ombracht?


Riddick – Executie
Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, vindt Riddick (Vin Diesel) zichzelf terug tegen een buitenaards ras van roofdieren. De activatie van een noodgevallensein waarschuwt twee schepen: Het ene is een nieuw ras van huurlingen, het andere wordt aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden. ”

Die scène met de vervelende buitenaardsen is verdomd geweldig! Ben blij dat Riddick erin geslaagd is om zijn hond te redden: het toont hij een groot krijger met een groot hart is!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 6 september 2013.
:)

Riddick Nieuwe Trailer

Weer een nieuwe trailer van Riddick, de nog te verschijnen actie science-fiction film met Vin Diesel:

Riddick 3 Film


RIDDICK
Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, wordt Riddick (Vin Diesel) geconfronteerd met een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodseinbaken waarschuwt twee schepen: een schip met een nieuw ras van huurlingen en een ander schip aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden. ”

Maar denk je dat hij een kans zou maken tegen die echt vervelende wezens uit de Alien franchise​​?

Release datum: 6 september 2013
:)

Riddick Animatie Kortfilm

Een nieuwe geweldige foto van Riddick, de nog te verwachten science-fiction film met Vin Diesel is online opgedoken:

Riddick 3 film trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn van Riddick:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, bevindt Riddick (Vin Diesel) zichzelf tegen over een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodgevallen baken waarschuwt twee schepen: Het ene schipt brengt een nieuw ras van huurlingen, het andere schip wordt aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden. ”

Vin Diesel is niet van plan om nog langer op die Necromonger troon te zitten voor veel langer. Deze nieuwe korte animatiefilm legt uit waarom:

De “beschaafden” leven aan de top van het Necromongerleger is geen vakantie! Riddick is een Furyan. Een wilde in hart en nieren, hij verlangt naar echte vrijheid! Het beest zal ontsnappen!

De film Riddick zal in de bioscopen verschijnen op 6 september 2013.
:)

Riddick Comic Con Trailer

Een nieuwe red-band trailer van Riddick, de aankomende actie science-fiction film met in de hoofdrol Vin Diesel, is losgelaten op de comic con! Bekijk het hieronder:

Riddick Film geschreven en geregisseerd door David Twohy.


RIDDICK
Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, wordt Riddick geconfronteerd met een buitenaards ras van roofdieren. Na activatie van een noodsein worden twee schepen gewaarschuwd:.. Eén schip heeft een nieuw ras van huurlingen aan boord, het andere schip wordt aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden”

Hoe lang denk je dat jij zou overleven op deze verschrikkelijke planeet? En wat met Riddick aan uw kant?

In de filmtheaters: 6 september 2013.
:)

TV spot van Riddick met in de hoofdrol Vin Diesel

Een eerste tv-spot voor David Twohy’s Riddick, de nog te verschijnen actie science-fiction film met in de hoofdrol Vin Diesel, Karl Urban, en Katee Sackhoff:

Riddick 3 Film


RIDDICK

Wanneer de duisternis intreed, begint het gevecht!

Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, vindt Riddick (Vin Diesel) zichzelf in een strijd tegen een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodseinbaken waarschuwt twee schepen: Eem schip brengt een nieuw ras van huurling, het andere schip aangevoerd door een man (Karl Urban) uit Riddick’s verleden. ”

Je bent toch niet bang in het donker, nietwaar?

Release datum: 6 september 2013.
:)

Riddick 3 Zonnige Poster

Riddick regeert de duisternis en is net zo dodelijk onder de zon, neem een ​​kijkje naar deze nieuwe poster van Riddick 3:

Riddick 3 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


RIDDICK

Overleving is zijn wraak.

Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet, vindt Riddick (Vin Diesel) zichzelf terug in een strijd tegen een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodseinbaken waarschuwt twee schepen: Eén met een nieuw ras van huurlingen, het andere aangevoerd door een man uit Riddick’s verleden. ”

Denk je dat Riddick een kans zou maken in de tv-show Survivor? Of zou hij gewoon zijn concurrenten en het productieteam doden?

In de bioscopen: 6 september 2013.
:)

Riddick IMAX Poster

Bekijk even de nieuwe IMAX poster van Riddick 3, de toekomstige actie science-fiction film met in de hoofdrol Vin Diesel

Riddick Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In de film, werd de beruchte Riddick (Vin Diesel) voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet die levensloos lijkt te zijn. Spoedig echter, merkt hij dat hij moet vechten om te overleven tegen buitenaardse roofdieren die dodelijker zijn dan enig mens die hij ooit tegenkwam. ”

Ik ben gek op de affiche, maar met dat blauwachtig licht doet Riddick me een beetje denken aan Abe Sapien, de visman uit de Hellboy film franchise:

Hoe dan ook, Riddick zal in de bioscopen verschijnen vanaf 6 september 2013.
:)

Riddick Internationale Trailer

We hebben een nieuwe internationale trailer te pakken van Riddick alias Riddick 3, de nog te verschijnen actie science-fiction film met in de hoofdrol Vin Diesel, Karl Urban en Katee Sackhoff (jawel het pilootmeisje uit Battlestar Galactica):


RIDDICK 3
Verhaallijn:
“In de film, wordt de beruchte Riddick (Vin Diesel) voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet die levenloos lijkt te zijn. Spoedig echter, merkt hij op dat hij moet vechten om te overleven tegen buitenaardse roofdieren dodelijker dan elke mens die hij ooit is tegengekomen. ”

Riddick is als geschoold motorrijden als Dom van fast and Furious is het besturen van een auto! Vin Diesel regeert helemaal!

In de filmtheaters vanaf 6 september 2013.
:)

Riddick 3 Nieuwe Poster

Er is een nieuwe crimson poster voor Riddick 3, de nog te verschijnen actie science-fiction film met in de hoofdrol Vin Diesel:

Trailer van Riddick 3

(Klik op de poster voor een vergroting.)


RIDDICK

Heers over de duisternis!

Actor Vin Diesel ziet eruit als een seriemoordenaar op deze poster…

In de bioscopen vanaf 6 september 2013.
:)

Riddick 3 Banner Poster – I bow to no man!

Riddick (vertolkt door Acteur Vin Diesel) laat trots weten dat hij buigt voor geen enkele man op deze nieuwe poster van de nog te verschijnen nieuwe actie science-fiction film Riddick 3:

Riddick 3 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In de film, werd de beruchte Riddick voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet die levensloos lijkt te zijn. Spoedig echter, merkt hij op dat hij moet vechten om te overleven tegen buitenaardse roofdieren die dodelijker zijn dan elke mens die hij ooit ontmoet heeft.”

Zou hij dan buigen voor een vrouw?

Hier volgt de trailer van Riddick 3 als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Trailer en poster van Riddick 3 met in de hoofdrol Vin Diesel

Laat ons die nieuwe lange film trailer bekijken van Riddick 3 alias Riddick, de nog te verschijnen actie science-fiction film met in de hoofdrol de kale acteur Vin Diesel:

De Riddick Film werd geschreven door David Twohy.


RIDDICK
Verhaallijn:

“In de film, wordt de beruchte Riddick voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet die levensloos lijkt te zijn. Spoedig echter, merkt hij dat hij moet vechten voor overleving tegen buitenaardse roofdieren die dodelijker zijn dan elke mens die hij ooit is tegengekomen. De enige manier om te vertrekken voor Riddick is een noodbaken en dan ook premiejagers te verwittigen die snel naar de planeet reizen zoek naar hun premie.
Het eerste schip dat aankomt brengt een nieuw ras van huurlingen, dodelijker en gewelddadig, terwijl het tweede wordt aangevoerd door een man wiens nastreven van Riddick meer persoonlijk is. De tijd dringt en een storm verschijnt aan de horizon die niemand kan overleven, de premiejages zullen de planeet niet verlaten zonder Riddick’s hoofd als trofee. ”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Deze nieuwe aflevering van de Riddick Kronieken ziet er veel belovend uit! Ik wacht met ongeduld op de film!

Release datum: 6 september 2013.
:)

Riddick 3 Trailer

Dankzij Universal is hier de eerste officiële trailer van Riddick 3, de nog te verschijnen actie science-fiction film geregisseerd door David Twohy en met in de hoofdrollen Vin Diesel, Karl Urban, en Katee Sackhoff:

Riddick Film


RIDDICK 3
Verhaallijn
“Voor dood achtergelaten op een zon-verschroeide planeet wordt Riddick geconfronteerd met een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodbaken waarschuwt twee schepen:. Één schip bevat een nieuw ras van huurlingen, het andere wordt aangevoerd door een man uit het Riddick’s verleden.”
Nou, deze korte teaser trailer ziet er geweldig uit, maar laten we hopen dat ze binnenkort een volledige trailer uitbrengen!

Hoe dan ook, de release datum van Riddick 3 is voorzien voor 06 september 2013.
:)

Riddick 3 – Vin Diesel op de Necromonger Troon

Riddick ziet er eenzaam en erg dood uit op deze nieuwe foto van Riddick 3, de nog te verschijnen sci-fi actien film geschreven en geregisseerd door David Twohy:

Riddick 3 Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een zon-verschroeide aarde moet Riddick het opnemen tegen een buitenaards ras van roofdieren. De activatie van een noodbaken waarschuwt twee schepen:.. Eén schip bevat een nieuw ras van huurlingen, het andere wordt aangevoerd door een man uit het verleden Riddick.”

Herken je de troon waarop hij zit? Jawel, het is de troon van de Necromonger!

Release datum 6 september 2013.
:)

Ridick 3 – Vin Diesel tegen Karl Urban

Deze nieuwe foto van Riddick 3, de nog te verschijnen sci-fi actie-film in een regie van David Twohy, geeft zowel Vin Diesel als Riddick en Karl Urban als Vaako weer:

Riddick Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Riddick 3 – Riddick (Vin Diesel) houdt een mes tegen de keel van Vaako (Karl Urban)

Verhaallijn:
“Voor dood achtergelaten op een zon-verschroeide aarde, moet Riddick het opnemen tegen een buitenaards ras van roofdieren. Het activeren van een noodbaken waarschuwt twee schepen:.. Een schip dat een nieuw ras van huurlingen aanvoert, het andere aangevoerd door een man uit het verleden van Riddick”

Zal Riddick echt Vaako’s keel doorsnijden? Zal Vaako’s bloed rondspuiten?
:?
1