Robocop

RoboCop – De oorlog tegen de misdaad heeft een nieuw wapen!

De strijd tegen misdaad heeft een nieuw wapen! Bekijk deze nieuwe TV-spot van Robocop, de actie sciencefiction reboot geregisseerd door José Padilha:

RoboCop Filmtrailer


RoboCop – RoboCop is hier!

Verhaallijn:
“2028 Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent doet zijn best doet om de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – hij raakt ernstig gewond raakt tijdens zijn functie en OmniCorp ziet de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Als RoboCop je vraagt met hem mee te gaan, probeer dan niet te debatteren met de cyborg cop, omdat je uiteindelijk dood of levend zal mee gaan met hem!

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

RoboCop – Mens en Machine

Deze nieuwe promoclip van RoboCop wil je een inzicht geven in de de high-tech wereld van RoboCop en wil je laten wten dat het geen fantasiewereld is. Dit alles kan wel plaatsgrijpen voordat je sterft :

RoboCop Trailer


RoboCop – Mens en Machine – Deel 1


RoboCop – Mens en Machine – Deel 2
Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet om de misdaad en corruptie in te indammen in het Detroit van 2028 – raakt hij ernstig gewond tijdens zijn functie, OmniCorp ziet dan de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

We staan aan de vooravond van een technologische revolutie: kunstmatige intelligentie en robotica zijn voorzien om onze wereld te transformeren! Ik ben helemaal voor deze revolutie: God kan de hemel voor zich houden, ik ben liever een cyborg en kan dan genieten van een eeuwig leven!

Release datum: 12 februari 2014.
:)

Wat is het verhaal van RoboCop?

in deze nieuwe promoclip praten regisseur José Padilha en de cast van RoboCop over hun aanstaande reboot:

RoboCop Film Trailer


RoboCop (2014) – Wat is het verhaal? Casting en Personages.Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet de misdaad en corruptie in te indammen in het Detroit van 2028 – ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp hun kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Keur jij de cast van deze remake van RoboCop goed? En ben je ongeduldig om de film te bekijken? Deel je gedachten hieronder!

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

5 Clips van RoboCop

Je kan hieronder vijf nieuwe clips bekijken van RoboCop, de komende nieuwe versie van de actie Science Fiction film geregisseerd door José Padilha en Joel Kinnaman als de cult cyborg agent:

RoboCop Film Trailer


RoboCop – ik zou die wapens laten zakken als ik van jou was.


RoboCop – We kunnen een mens in de machine zetten.


RoboCop – Het onderwerp droomt nog steeds.


RoboCop – De toekomst van Amerikaanse rechtvaardigheid


RoboCop – Wat is er mis met hem?
Verhaallijn:
“In 2028 Detroit, wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent ernstig gewond tijdens het uitvoeren van zijn taak ziet het het multinationale conglomeraat OmniCorp de kans schoon voor een deel-man, deel-robot politieagent.”

Deze preview clips van RoboCop zijn pure sci-fi adembeneming: ik wacht met ongeduld op het hele ding!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe roodachtige IMAX poster van RoboCop:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ROBOCOP

Richtlijnen
1. Dien het vertrouwen van het publiek
2. Bescherm de onschuldigen
3. Verdedig de wet
4. Geklasseerd

Ervaar het in IMAX!

De film wordt geopend in de filmtheaters op 12 februari 2014.
:)

RoboCop 2014

Een nieuwe TV-spot van RoboCop, de komende actie sci-fi film reboot geregisseerd door José Padilha, is online opgedoken, bekijk hem hieronder:

RoboCop Remake met in de hoofdrol Joel Kinnaman – Trailer hier!


ROBOCOP
Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent die zijn best doet de misdaad en corruptie in te indammen in het Detroit van 2028 – raakt ernstig gewond tijdens zijn het uitvoeren van zijn functie, ziet OmniCorp de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

RoboCop is de eerste in zijn soort: half mens, half machine. Hij werd bedacht om de straten te bevrijden van misdaad. Maar de mensen die hem gebouwd hadden een ander plan. Het is tijd om hen te informeren dat het plan is geannuleerd!

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

RoboCop Filmclip

We hebben we een eerste preview clip te pakken van van RoboCop, de komende actie film reboot met Joel Kinnaman in de titelrol:

Robocop Trailer – geregisseerd door JosĂ© Padilha.


RoboCop – Robocop toont je hoe je netjes te ontdoen van een bende EM-208 robots.
Verhaallijn :
“Wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman), een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent in 2028 in Detroit ernstig gewond raakt tijdens het uitvoeren van zijn baan ziet het multinationale conglomeraat OmniCorp de kans schoon voor een deel-man, deel-robot politieagent.”

Ik ben niet dol op de vreselijke muziek die werd gebruikt voor deze scène, maar de beelden zien er geweldig uit!

Hoe dan ook criminelen zullen leren hoe de ultieme cyborg agent te vrezen!

Release datum: 12 februari 2014.
:)

RoboCop Taiwanese Poster en TV-Spot

Deze nieuwe poster van RoboCop, de komende actie science-fiction film remake geregisseerd door José Padilha en met Joel Kinnaman, komt uit Taiwan:

RoboCop Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent die zijn best doet de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Er is ook een nieuwe internationale TV-spot:

Hoeveel elektronische onderdelen moet men integreren in iemands lichaam om te worden beschouwd als een cyborg? Is iemand met een pacemaker een cyborg of niet? Is Iemand met een bionische prothese (zeg maar een been of een hand) wel dan niet een cyborg?

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

Robocop bij CES 2027 – Een glimp van de toekomst!

De Consumer Electronics Show (CES) is nog steeds een populaire beurs in 2027. Het is waar Omnicorp, het almachtige bedrijf achter RoboCop, gaat ter bevordering van haar visie op de toekomst van veiligheid en rechtshandhaving. Check out deze nieuwe virale video voor de aanstaande remake van RoboCop:


RoboCop – OmniCorp: We hebben de toekomst onder controle!
Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Een interessant glimp van de toekomst, nietwaar? Je zou beter aandelen kopen van Omnicorp, mis de kans niet: Robotica is puur goud!

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

De toekomst van de rechtshandhaving!

Maak kennis met de toekomst van de rechtshandhaving in deze ontzagwekkende nieuwe TV-spot van RoboCop, de komende actie science-fiction film geregisseerd door José Padilha:

RoboCop Trailer


ROBOCOP
Verhaallijn:
Als Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet het de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp hun kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Dankzij de toekomst van de Rechtshandhaving kan zelfs de ergste buurt volledig veilig worden gemaakt!

Geheiligd is RoboCop, de cyborg-agent die de wet zal verdedigen!

Release datum: 12 februari 2014.
:)

RoboCop Banner Poster

Ik vond net die nieuwe verbazende banner poster van RoboCop, de komende actie science-fiction film geregisseerd door José Padilha en met Joel Kinnaman met in de hoofdrol als een agent die cyborg werd:

RoboCop Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent in het Detroit van 2028 ernstig gewond raakt tijdens de dienst ziet het multinationale conglomeraat OmniCorp de kans schoon voor een deelsman, deelsrobot politieagent.”

Hou je van RoboCop glanzende zwarte motor? En ziet Robocop er beter uit in zwart dan in blauw?

Release datum: 12 februari 2014.
:)

Robocop Soundtrack

Dankzij Sony Classical is hier de tracklijst van officiële soundtrack van RoboCop, de komende actie science fiction film remake geregisseerd door José Padilha en en met in de hoofdrol Joel Kinnaman:

RoboCop Originele Film Soundtrack
Muziek door Pedro Bromfman.

1. Mattox and Reporters
2. First Day
3. Title Card
4. Restaurant Shootout
5. Omnicorp
6. Calling Home
7. Made in China
8. Fixing RoboCop
9. Uploading Data
10. Reputation on The Line
11. Explosion
12. RoboCop Presentation
13. If I Had a Pulse
14. Going After Jerry
15. Vallon’ s Warehouse
16. Murphy’ s Case is Filed
17. They’ re Going To Kill Him
18. Rooftop
19. Mattox is Down
20. Clara and David
21. Sellars Lies
22. Code Red
23. 2.6 Billion
24. Iran Inspection
25. Battling Robots
RoboCop Liedje - RoboCop Muziek - RoboCop Soundtrack - RoboCop Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet om de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – en ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp de kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

De soundtrack van RoboCop zal worden vrijgegeven op 4 februari 2014.
:)

RoboCop nieuwe foto’s van de remake

Een nieuwe serie foto’s voor JosĂ© Padilha’s aanstaande reboot van RoboCop:

Officiële trailer van RoboCop

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
Als Alex Murphy “Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent zijn best doet het de misdaad en corruptie in te indammen in Detroit – ernstig gewond raakt tijdens zijn functie, ziet OmniCorp hun kans schoon voor een politieagent deels-man, deels-robot.

Acteur Joel Kinnaman kreeg de hoofdrol als Alex Murphy alias RoboCop.

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)

RoboCop – Stap nuchter achter het stuur of wordt gestopt door de toekomst van de ordehandhaving!

Het marketing team achter de nog te verschijnen nieuwe versie van RobCop bedacht deze nep ad voor een openbare dienst:

RoboCop Film Trailer


ROBOCOP
Verhaallijn:
“In 2028 Detroit, wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent – ernstig gewond raakt tijdens zijn taak ziet het multinationale conglomeraat OmniCorp de kans schoon voor een deels-man, deels-robot politieagent.”

Nou, rijd nuchter of wordt gestopt door de toekomst van de ordehandhaving. Nou, dat is, tenzij je fan bent van RoboCop en je hem wil ontmoeten! LoL!

Hoe dan ook, hier is de volledige trailer van RoboCop als je hem nog niet hebt gezien: More »

RoboCop TV-Spot

~Deze TV-spot voor de aanstaande nieuwe versie van RoboCop komt uit Japan:


ROBOCOP
Verhaallijn:
“In 2028 Detroit, wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent – ernstig gewond raakt tijdens zijn taak ziet het multinationale conglomeraat OmniCorp de kans schoon voor een deels-man, deels-robot politieagent.”

De film is geregisseerd door de Braziliaanse Filmmaker José Padilha.

RoboCop zal de orde handhaven in de filmtheaters op 12 februari 2014.
:)

RoboCop Trailer

Dankzij Studio Canal is hier een nieuwe internationale trailer van RoboCop, regisseur José Padilha’s benadering op de cyborg agent:


ROBOCOP
Verhaallijn:
“In 2028 Detroit, wanneer Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en good cop – is ernstig gewond in de lijn van het recht, het multinationale conglomeraat OmniCorp ziet hun kans voor een deel-man, deel-robot politieagent.”

Wat zou jij kiezen tussen de dood of het leven als een Cyborg?

In filmtheaters: 12 februari 2014.
:)