Rush hour 4

Rush Hour 4 Film – Nieuws Update

Rush Hour 4 FilmProducer Arthur Sarkissian gaf een update over Rush hour 4 aan Crave Online:

Rush Hour 4 Filmtrailer

“Ik probeer het meer te doen zoals in Rush Hour 1. Meer gewoon. Meer gevoel. Introduceer twee nieuwe personages en maak het echt zoals het was in de eerste film. Ik persoonlijk was niet gelukkig met de derde prent. Naar mijn mening waren 1 en 2 erg goed. Ik denk dat film nummer 3 een beetje uit de hand liep. Het gaat niet enkel over hen terug te brengen voor een ander deel of een opvolger door hen gewoon in een andere stad te plaatsen en dan een gevecht te laten plaats vinden. Dat wil ik niet. Ik wil iets nieuw.
[…]
Fast and Furious 5 behield de personages. Zij gebruikten ze en deden dit in een geheel verschillende wereld. Ze plaatsten ze in een de wereld van een overvalfilm en dat werkte… Misschien is Chris nu getrouwd. Misschien is Jackie gehuwd met Octavia Spencer. Ik weet het niet. Getrouwd met de neef van Chris. Ze wonen in Shanghai. Chris gaat ze bezoeken… Ik wil iets energiek!”

Producent Arthur Sarkissian

Jackie Chan en Chris Tucker drukten interesse uit voor herneming van hun rollen dus er is een echte hoop dat de film spoedig in ontwikkeling gaat.
:)