Rush

Rush Nieuwe Poster

Weer een nieuwe poster van Rush, Ron Howard’s Formule 1 film die zich focust op de rivaliteit tussen James Hunt en Niki Lauda:

(Click on the poster to enlarge.)

Plot:
“Een biografie van de Oostenrijkse Formule 1 kampioen Niki Lauda chauffeur (Daniel Brühl) en de 1976 crash die bijna zijn zijn dood werd. Slechts weken na het ongeval, kruipt hij achter het stuur om zijn Britse rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth) uit te dagen.”

Waarom zijn Formule 1-auto’s zo lelijk?

Release datum: 27 september 2013.
:)

Rush – Nieuwe posters voor de Formule 1 film van Ron Howard

Weer een nieuwe reeks van Rush posters, de nog te verschijnen Formule 1 film van Ron Howard:

Rush Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een biografie van de Oostenrijkse Formule 1 kampioen Niki Lauda (Daniel Brühl) en de 1976 crash die bijna zijn leven kostte. Slechts weken na het ongeval kruipt hij opnieuw achter het stuur voor het uitdagen van zijn Britse rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth).”

Formule 1 had geweldige racers, maar tegenwoordig zijn F1 racers gewoon domme saaie jongeren …

De film opent in de filmtheaters op 27 september 2013.
:)

Rush Soundtrack

Bekijk even de officiële tracklist van de Rush soundtrack, het drama in biografische vorm van de Formule 1 film geregisseerd door Ron Howard en met Daniel Brühl als Niki Lauda en Chris Hemsworth als zijn rivaal James Hunt

Rush Originele Film Soundtrack
Muziek door Hans Zimmer

1. 1976
2. I Could Show You If You’d Like
3. I Hear You Knocking – Dave Edmunds
4. Stopwatch
5. Into The Red
6. Budgie
7. Scuderia
8. Gimme Some Lovin – Steve Winwood
9. Oysters in the Pits
10. 20%
11. Dyna-Mite – Mud
12. Watkins Glen
13. Loose Cannon
14. The Rocker – Thin Lizzy
15. Car Trouble
16. Gluck
17. Nurburgring
18. Inferno
19. Mount Fuji
20. For Love
21. Reign
22. Fame – David Bowie
23. Lost but Won
24. My Best Enemy
Rush Liedje - Rush Muziek - Rush Soundtrack - Rush Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Een biografie van de Formule 1 kampioen Niki Lauda en de 1976 crash die bijna zijn leven nam. Slechts weken na het ongeval kruipt hij opnieuw achter het stuur kreeg om zijn rivaal, James Hunt, uit te dagen.”

De soundtrack zal op 10 september 2013 uitgebracht door Watertower Music.
:)

Rush Nieuwe trailer voor de Formule 1 film

De nieuwste trailer van Rush, de aankomende Formule 1 film met Chris Hemsworth en Daniel Brühl:

Rush film geregisseerd door Ron Howard em gebaseerd op een script door Peter Morgan.


RUSH
Verhaallijn:
“Een biografie van de Formule 1 kampioen Niki Lauda (Daniel Brühl) en de 1976 crash die hem bijna van zijn leven beroofde. Slechts weken na het ongeval, kruipt hij weer achter het stuur kreeg om zijn rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth) uit te dagen.”

Ik geef niet zo veel om Formule 1, maar ik moet toegeven dat deze nieuwe trailer van Rush er verdomd goed uitziet! Ik denk dat ik de film zal gaan bekijken als hij uitkomt in de bioscopen. Hoe zit het met jou?

In de filmtheaters: 27 september 2013.
:)

3 Nieuwe posters van de Formule 1 film Rush

Drie nieuwe posters van Rush, het nog te verschijnen biografisch drama die zich afspeelt in de wereld van de Formule 1-races in de jaren 1970, werden onthuld:

Rush Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


RUSH

Iedereen heeft een drijfveer!

Verhaallijn:
“Na een katastrofische crash tijdens de 1976 Grand Prix van Duitsland op de Nürburgring, die hem had kunnen doden, keert Formule 1 bestuurder Niki Lauda (Daniel Brühl) terug voor een confrontatie met zijn rivaal James Hunt (Chris Hemsworth) in hun streven naar het WK 1976 in Fuji, Japan. ”

Wat drijft je?

In de theaters: 20 september 2013.
:)

Rush Promo video

Rush filmDanzkij MSN Movies volgt hier een nieuwe promo video van Rush, het nog te verschijnen drama dat zich afspeelt in de wereld van Formule 1 in de jaren 70 van de vorige eeuw:

Rush Trailer


Rush – Achter de schermen
Verhaallijn:
“Na een katastrofische crash tijdens de 1976 Grand Prix van Duitsland op de Nürburgring, die hem had kunnen doden, keert Formule Eén piloot Niki Lauda (Daniel Brühl) terug naar om zijn rivaal James Hunt (Chris Hemsworth) te confronteren in hun streven naar het 1976 Wereldkampioenschap in Fuji, Japan. ”

Het lijkt erop dat we kunnen veel adrenaline kunnen verwachten op het circuit! Naar wie gaat je voorkeur uit: Lauda of Hunt?

De film is geregisseerd door Ron Howard en gebaseerd op een script van Peter Morgan.

Release datum: 20 September 2013.
:)

Nieuwe trailer van Rush met in de hoofdrollen Daniel Brühl en Chris Hemsworth

Rush filmBekijk even de nieuwste trailer van Rush, het nog te verschijnen Formule 1 drama en biografische film met in de hoofdrollen Daniel Brühl als Niki Lauda en Chris Hemsworth al zijn rivaal James Hunt:

Rush Film Trailer


RUSH
Verhaallijn:

“Een biografie van de Formule 1 kampioen Niki Lauda en de 1976 crash die bijna zijn leven eiste. Slechts weken na het effectieve ongeluk kruipt hij achter het wiel om zijn rivaal James Hunt uit te dagen.”

Ben je dol op Formule 1? Kan je uren naar de auto’s op de racebaan kijken? Ben je geïnteresseerd in wat er achter de schermen gebeurt? Ga dan kijken naar Rush!

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 20 september 2013.
:)

Chris Hemsworth Rush

Acteur Chris Hemsworth (je kent hem misschien nog van zijn rol als Thor) vertolkt de rol van Formule 1 piloot James Hunt in het nog te verschijnen drama Rush, en hij is het onderwerp van deze nieuwe personageposter:

Rush trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


RUSH

Gebaseerd op een echt gebeurd verhaal.

Iedereen heeft een drijfveer.

Verhaallijn:
“Een biografie van Formule 1 kampioen-piloot Niki Lauda en de crash in 1976 crash die bijna zijn leven opeiste. Slechts weken na het ongeluk kruipt hij opnieuw achter het wiel om zijn rivaal James Hunt uit te dagen.”

Waar is Mjolnir, Thor’s machtige hamer?
:?

Rush Film Trailer

Een nieuwe trailer van Rush, het nog te verschijnen Formule 1 drama met in de hoofdrollen Daniel Brühl en Chris Hemsworth, werd online uitgebracht:

Rush Film


RUSH

Gebaseerd op een echt gebeurd verhaal.

Verhaallijn:
“Een biografie van de Formule 1 kampioenpiloot Niki Lauda en de crash in 1976 die bijna zijn leven eiste. Slechts weken na het ongeluk kroop hij opnieuw achter het stuur om zijn rivaal uit te dagen, James Hunt”

“Hoe dichter je bent bij de dood, hoe levendiger je je voelt.” Ga jij akkoord?

De flm is geregisseerd door Ron Howard en is gebaseerd op een script door Peter Morgan.

In de bioscopen vanaf 20 september 2013.
:)

Trailer van Rush, het Formule 1 Drama met in de hoofdrollen Daniel Brühl en Chris Hemsworth

Rush filmWe hebben de eerste officiële film trailer te pakken van Rush, het nog te verschijnen biografische Formule 1 drama door Ron Howard met in de hoofdrollen Daniel Brühl en Chris Hemsworth:

Rush Film


RUSH

Echte rivalen. Geen grenzen.

Verhaallijn:
“Na een catastrofaal ongeluk tijdens de Duitse Grote Prijs in 1976 op de Nüremburgring, dat hem fataal had kunnen zijn, keert de Formule 1 piloot Niki Lauda (Daniel Brühl) terug voor een confrontatie met James Hunt (Chris Hemsworth) in hun strijd voor het kampioenschap van 1976 in Fuji, Japan.”

Zijn er daar enige Formule 1 fans te vinden? Wie verkies je Niki Lauda of James Hunt? Zal je de film gaan bekijken?

De release datum van Rush is voorzien op 20 september 2013.
:)

Rush Officiële Foto’s

Vier nieuwe officiële foto’s van Rush, het nog te verschijnen Formule 1 drama in een regie van Ron Howard:

Rush Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Heb je een boon voor Niki Lauda (Daniel Brühl)of voor zijn rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth)?
:)

Ron Howard Rush

De film Rush met in de hoofdrollen Daniel Brühl en Chris HemsworthWe krijgen een blik achter de schermen van Rush, het nog te verschijnen Formule 1 drama in een regie van Ron Howard, dankzij deze nieuwe promo-clip:

Rush Trailer

Verhaallijn:
“Een biografie van Formule 1 kampioen Niki Lauda (Daniel Brühl) en de crash in 1976 crash die hem bijna zijn leven koste. Slechts enkele weken na het ongeluk kroop hij opnieuw achter het stuur voor een uitdaging van zijn rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth).”

Rush zal ons de gouden tijd van het Formule 1 racen weer helemaal opnieuw laten ontdekken.
:)

Rush Teaser Poster

Bekijk even de eerste officiële teaser poster van Rush, de nog te verschijnen biografie van de Formule 1 kampioen Niki Lauda en de crash in 1976 die bijna zijn leven koste:

Rush Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Rush Film


De film is geregisseerd door Ron Howard en heeft Daniel Brühl en Chris Hemsworth in de hoofdrollen
:)

Rush Achter de schermen Clip

Rush FilmOnderstaand kan je een spionagevideo bekijken vanop de Rushset, het nog te verschijnen drama in een regie van Ron Howard dat zich afspeelt in de hoge snelheidswereld van de Formule 1 in de jaren ’70:

Rush Trailer


Rush – James Hunt (Chris Hemsworth) en Suzy Miller ( Olivia Wilde) huwen
Verhaallijn:
“Een biografie van Formule 1 kampioen chauffeur Niki Lauda (Daniel Brühl) en het 1976 ongeval dat bijna zijn leven opeiste. Slechts weken na het ongeval kroop hij opnieuw achter het stuur om zijn rivaal, James Hunt (Chris Hemsworth) uit te dagen.”

En enkele foto’s vanop de set van Rush:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


De epische actie thriller heeft Chris Hemsworth (“Thor”) in de hoofdrol als de charismatische Engelsman James Hunt en Daniel Bruhl (“Inglourious Basterds”) als de gedisciplineerde Oostenrijkse perfectionist Niki Lauda.
:)

Rush Film – Niki Lauda Film

Rush FilmHet ziet er naar uit dat Regisseur Ron Howard aan het hoofd zal staan van Rush, een biografische film gesitueerd in de hogesnelheid wereld van de Formule 1. De film is gebaseerd op een script geschreven door Peter Morgan (die ons ook Frost/Nixon bracht): de film richt zich op de rivaliteit inde 70’er jaren tussen Oostenrijke kampioen Niki Lauda en zijn nemesis de Britse piloot James Hunt. Het project zit nog in een vroeg stadium, er is nog geen officiële verschijningsdatum op dit moment.

Rush Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal van Rush richt zich op Niki Lauda, de Oostenrijkse, drievoudige F1 kampioen die bijna stierf in een vurige crash in 1976. 6 weken later echter dook Lauda opnieuw op, met nog steeds ernstige verbrandingswonden in behandeling, om de rivaliteit met zijn medepiloot James Hunt opnieuw op te nemen.”

Hier is een korte youtube video waarin de bijna fatale crash van Niki Lauda, in 1976 tijdens de Duitse Grand Prix, wordt besproken.:

Men kan alleen maar het doorzettingsvermogen van Niki Lauda bewonderen voor het willen verderzetten van het racen na zulk ongeluk!

Welke acteurs denk je kunner Niky Lauda en James Hunt spelen?

Hoe dan ook, meer details over de film Rush volgen gauw!
:)