Safe

Safe Soundtrack

We hebben de liedjeslijst te pakken van de Safe Soundtrack, de nieuwste actie thriller met in de hoofdrol Jason Statham:

Safe Originele Film Soundtrack
Muziek door Mark Mothersbaugh.

1. Luke Wanders, Mei Computes
2. Annie’s Dead
3. Han’s Arrival
4. Bedtime
5. The Russians Capture Mei
6. Negotiations
7. Luke Rescues Mei
8. Luke Kills Chemyakin
9. Escaping the Russians
10. Chang and Mei
11. Mei Follows Luke
12. The Insider
13. The Triads Capture Mei
14. The Number
15. Luke and Alex
16. Luke and Cpt Wolf
17. The Safe
18. Got the Money
19. Here’s the Deal
20. The Disk
21. The Showdown
22. Han Undone
Safe Liedje - Safe Muziek -Safe Soundtrack - Safe Filmscore


Laat ons onderstaand luisteren naar enkele voorbeeldjes van de the Safe soundtrack: More »

Clip van Safe de nieuwe actiefilm met in de hoofdrol Jason Statham

Safe Film Een nieuwe clip van Safe, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Boaz Yakin en met in de hoofdrollen Jason Statham, Catherine Chan, James Hong, Reggie Lee en Robert John Burke:

Safe Trailer


Safe – Metro
Luke (Jason Statham) verslaat een groot aantal Russische maffialeden.

Jason Statham is een verdomd goede vechter, je kan hem niet verslaan!
:)

Safe Clip

Safe FilmDankzij IGN is hier een eerste voorsmaakclip van Safe, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Boaz Yakin en met in de hoofdrol Jason Statham: More »

Safe Nieuwe TV-Spot en Poster

Een nieuwe TV-spot van Safe, de actiefilm met in de hoofdrol Jason Statham:

Safe Trailer

En hier is de Duitse poster van Safe:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een voormalig elite agent aanvaard een tweedelige missie: het redden van een Chinees meisje ontvoerd door de Triaden en dan het gebruik van een kluiscombinatiecode voor het te slim af zijn van de Russiche Maffia, corrupte NYC ambtenaren en de Triaden zelf.”

De film is geschreven en geregisseerd door Boaz Yakin.
:)

2 Nieuwe Posters van Safe met in de hoofdrol Jason Statham

Twee nieuwe posters van Safe:

Safe Trailer

(klik op de poster voor een vergroting.)


Jason Statham is klaar om zijn wapen te gebruiken voor het redden van het kleine meisje!
:)

Nieuwe Poster van Safe

Een gloednieuwe poster van Safe, de nog te verschijnen thriller in een regie van Boaz Yakin en met in de hoofdrol Jason Statham:

Safe Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Safe Film


Jason Statham is de sleutel die de code kraakt!
:)

Safe TV Spot

Safe FilmLionsgate deelde deze TV-spot met ons van Safe, de nog te verschijnen actiegevulde thriller met Jason Statham:

Safe Trailer

Verhaallijn:
“Een tweederangs kooivechter in het gemengde Oosterse Gevechtskunst circuit, Luke Wright (Jason Statham) leeft een verdovend leven van routinegevechten en kleingeld … tot de dag dat hij een vooraf afgesproken gevecht verkeerd laat aflopen. De Russische Maffia wil een voorbeeld stellen, brengt zijn familie om en verbant hem zelf voor altijd uit zijn eigen leven. Hierdoor blijft Luke berooid achter in de straten van New York achtervolgd en gekweld door de schuld en de wetenschap dat hij altijd zal worden bekeken. Luke worstelt ook met het feit dat iedereen waarmee hij een relatie aanknoopt vermoord zal worden.
Als hij echter getuige is van de achtervolging van een bang twaalf jaar oud Chinees meisje, Mei, door dezelfde gangsters die ook zijn vrouw ombrachten, gaat Luke impulsief over tot actie … en beland hij recht in het hart van een dodelijke oorlog met grote inzet. Mei, ontdekt hij, is geen gewoon meisje, maar een wiskundig wonderweeskind dat gedwongen werd om te werken voor de Triaden als een “teller.” Hij ontdekt dat ze in haar geheugen een onschatbare numerieke code opgeslagen heeft waarvoor de Triaden, de Russische maffia en een corrupte factie van de NYPD moorden zullen plegen.

Luke realiseert zich dat hij de enige persoon is die Mei kan vertrouwen. Luke richt schade aan in de brutale onderwereld van de stad voor het redden van een onschuldig meisje … en misschien ook wel zichzelf. ”

Heb je vragen bij de muziek in deze trailer van Safe? Wel het is een remix van het liedje “The Outsider” gebracht door A Perfect Circle.

De film Safe zal in de bioscopten vertoond worden vanaf 27 april 27 2012.
:)

Jason Statham Safe Poster

Bekijk even deze nieuwe poster van Safe, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Jason Statham:

Safe Trailer

SAFE

Zij heeft de code. Hij is de sleutel.

En hier is de filmtrailer van Safe als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Safe Trailer

Safe film met in de hoofdrol Jason StathamDankzij Yahoo is hier de eerste officiële filmtrailer van Safe, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Boaz Yakin en met in de hoofdrollen Jason Statham en Chris Sarandon:

Safe Trailer


SAFE
Verhaallijn
“Een voormalig elite agent(Jason Statham) ontmoet en red een 12-jarig Chinees meisje(Catherine Chan) dat ontvoerd werd door de Triades. Gewapend met een kluiskrakende code bevinden ze zich in een gevecht tussen de Triades, de Russische Maffia en corruptie op hoog niveau van New York City politici en de politie.”

Dus kortweg gaat de film Safe over een voormalig elite lid die een puber moet beschermen tegen de slechten. Niet erg origineel… Maar sinds Jason Statham betrokken is bij film kan je op mij rekenen voor Safe!

De release datum voor Safe is voorzien op 2 Maart 2012.
:)

Safe Poster

Een nieuwe voorsmaak poster van Safe werd onthuld:

Safe Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Acteur Jason Statham heeft de hoofdrol in deze actie thriller film die geschreven is en geregisseerd wordt door Boaz Yakin.
:)

Jason Statham Safe

Acteur Jason Statham speelt de rol hoofdrol in Safe, een nog te verschijnen actie thriller geschreven en geregisseerd door Boaz Yakin. Onderstaand vindt je de eerse officiële foto’s:

Safe Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
“Een voormalige elite agent(Jason Statham) ontmoet en red een 12-jarig Chinees meisje (Catherine Chan) dat ontvoerd werd door de Triade’s. Gewapen met de een kluis openende code bevinden de twee mensen zich in een gevecht tussen de Triade’s, de Russische maffia, hoge, corrupte New York City politici en de politie.”

Naast Jason Statham vinden we ook Catherine Chan, Chris Sarandon, James Hong, Robert John Burke, Anson Mount, Reggie Lee, Victor Pagan, Danny Hoch in de film Safe. De film zal vrijgegeven worden in de bioscopen op 28 oktober 2011.
:)

Safe Film

Safe is de nog te verschijnen misdaad thriller geschreven en geregisseerd door Boaz Yakin. De film draait rond een voormalig elite agent die een jong Chinees meisje red en dan op een slechte manier in contact komt met de Triads, Russische mafia en corrupte New Yorkse overheden tijdens het vinden van een combinatie voor het kraken van een safe. Acteur Jason Statham heeft de hoofdrol als elite agent. De film zal hoogstwaarschijnlijk verschijnen op het einde van 2011.

Safe Trailer

Hier kan je een eerste blik werpen op Jason Statham in de film Safe:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Safe FilmVerhaallijn:
“Een voormalig elite agent (Jason Statham) is de reddende engel van een 12-jarig Chinees meisje dat ontvoerd werd door de Triads. Gewapend met een safe-krakende combinatie vinden ze zichzelf te midden een gevecht tussen de Triads, de Russische Mafia en belangrijke corrupte New York City politici en de politie.”

Weer een film met in de hoofdrol Jason Statham. Wel, meld mij maar al aan!

Hoe dan ook, meer details over de film Safe volgen gauw!
:)

Safe

Safe de FilmSafe
Genre: Actie/Misdaad/Thriller
Regie: Boaz Yakin
Cast: Jason Statham
Releasedatum: 2011

Voor meer informatie: Safe Trailer

https://safe.movie-trailer.com/