Savages

Savages – Wat is het verhaal?

Savages FilmIn deze nieuwe promo clip van Savages, stelt regisseur Oliver Stone met zijn ploeg de film voor:

Savages Film


SAVAGES
Verhaallijn:
“Laguna Beach ondernemers Ben (Aaron Johnson), een rustige, gulle marihuana producent en zijn dichtste vriend Chon (Taylor Kitsch), een voormalige Navy SEAL en ex-huurling baten een winstgevende thuis productie uit–daarmee oogsten ze één van de beste wiet ooit. Ze delen ook een soort van unieke liefde met de buitengewoon mooie Ophelia (Blake Lively). Het leven is idyllisch in hun Zuid-Californisch stadje… totdat het Mexicaanse Baja Cartel beslist om in te grijpen en eist dat het trio met hen deelt.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir.

In de bioscopen op 6 juli 2012.
:)

6 Clips van Savages

Savages FilmOnderstaand kan je zes filmclips bekijken van Savages, het nog te verschijnen drama in een regie van Oliver Stone en met in de hoofdrollen Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir:

Savages Trailer


Savages – Lado laat O haar accomodaties zien


Savages – Ben en Chon achterhalen dat O werd gekidnapt.


Savages – Chon steekt Dennis neer in de auto.

Meer clips van Savages onderstaand: More »

Savages Soundtrack

We hebben de liedjeslijst te pakken van de Savages soundtrack, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Oliver Stone en met in de hoofdrollen Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Uma Thurman, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore en John Travolta:

Savages Original Motion Picture Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Neptune’s Net — M. Ward
2. Cartel Theme — Adam Peters
3. Where I’m Going — Cut Copy
4. Romantic Theme — Adam Peters
5. Legalize It — Peter Tosh
6. Mandala — Thievery Corporation featuring Anoushka Shankar
7. Hijack In The Desert — Adam Peters)
8. Quien Es El Patron? — Systema Solar
9. Romance In Durango — Bob Dylan
10. Whipping — Adam Peters
11. Paradise Circus (Gui Boratto Remix) — Massive Attack
12. Psycho Killer — Bruce Lash
13. Miles De Pasajeros (Mightysphnix Transpo Remix) — Gustavo Santaolalla, Bajofondo, Supervielle
14. Eternity’s Sunrise — John Tavener
15. Dust Bowl — Adam Peters
16. Do Ya — Jeff Lynne
17. Here Comes The Sun — Yuna
18. Savages … Force Of Nature — Adam Peters
Savages Liedje - Savages Muziek - Savages Soundtrack - Savages Filmscore


De filmsoundtrack van Savages zal uitgebracht worden op 6 juli 2012.
:)

Savages TV-Spot

Savages FilmEen nieuwe TV-spot voor Oliver Stone’s Savages:

Savages Trailer


SAVAGES

Voor liefde gaan mannen van de vrede op het oorlogspad. Hoe romantisch!
:)

Oliver Stone’s Savages

Savages FilmBekijk even deze TV-spot van Savages, het nog te verschijnen drama in een regie van Oliver Stone:

Savages trailer


SAVAGES

Het begon met drie verliefde mensen en dan liep het uit de hand …

Plot:
“Vrienden Chon (Taylor Kitsch), een voormalige Navy SEAL en Ben (Aaron Johnson), een marihuana verslaafde, groeien wiet thuis, en besteden veel van hun tijd aan het genieten van de vruchten van hun arbeid, samen met O (Blake Lively), een vriendin die toevallig voor beiden valt. De dingen raken een beetje in een stroomversnelling wanneer Lado (Benicio Del Toro) opduikt. Lado werd gestuurd door de Mexicaanse Cartel baas (Salma Hayek) om de twee maatjes voor haar te laten werken. Ze zijn het er echter niet echt mee eens en als ze weigeren om deel te nemen aan het akkoord ontvoert het kartel O. De wiettelers bedenken dan een ondeugend plan om hun eigen bezit terug te krijgen met behulp de opbrengsten van de transactie’s van de criminele groep.”

Als je vragen hebt bij de het liedje in de trailer van Savages, kan ik je vertellen dat het “Till I Collapse” is door Eminem en Nate Dogg.

In de bioscopen op 6 juli 2012
:)

Savages Film trailer

Savages FilmDe volledige filmtrailer van Savages, het misdaaddrama in een regie van Oliver Stone, werd online vrijgegeven, je kan de trailer onderstaand bekijken:

Savages trailer


SAVAGES

Enkel omdat ik je een verhaal vertel, wil dat niet zeggen dat ik nog in leven ben op het einde ervan.
Het is dat soort van verhaal waar de dingen gewoon verkeerd gaan..

Verhaallijn:
“Wiettelers Ben (Aaron Johnson) en Chon (Taylor Kitsch) worden geconfronteerd met een Mexicaans drugscartel dewelke hun gedeelde vriendin kidnapte (Blake Lively).”

De release datum van Savages is voorzien voor 6 juli 2012.
:)

Teaser Trailer van Savages in een regie van Oliver Stone

Savages FilmWe hebben de eerste officiële voorsmaaktrailer te pakken van Savages, het nog te verschijnen drama in een regie van Oliver Stone:

Savages trailer

Verhaallijn:
“Ben (Aaron Johnson) is een vrome boeddhist en toegewijde filantroop en zijn beste vriend Chun (Taylor Kitsch) is een voormalige huurling die een opleiding tot Navy SEAL heeft ondergaan. Ze lijken misschien niet op grote drugsdealers maar samen verdienen ze een comfortabel leven met de verkoop van top kwaliteit marihuana. Ze delen meer dan alleen een winstgevende onderneming,.. hun wederzijdse vriendin Ophelia (Blake Lively) is meer dan genoeg vrouw voor de twee ambitieuze jonge ondernemers. Maar net als Ben en Chun zich aan de top van de wereld wanen, wordt hun gelukzalige leven van het wetteloze hedonisme onderworpen aan verschrikkelijke gevolgen. Het Mexicaanse Baja Cartel wil een stukje van de actie en hun wrede leider Elena (Salma Hayek) heeft verzonden haar topmoordenaar Lado (Benecio Del Toro) gestuurd om er zeker van te zijn dat ze krijgt wat ze wil. Als het kartel Ophelia ontvoert en dreigt haar te doden tenzij Ben en Chun voldoen aan haar eisen roepen de wanhopige wietdealers de hulp in van een duistere DEA-agent (John Travolta) om te proberen een tragedie te voorkomen.”

Het ziet er naar uit dat we actie kunnen verwachten! Wel we zullen een beter idee krijgen wanneer de volledige trailer van Savages uitgebracht wordt.

De film zal in de bioscopen vertoond worden op 6 july 2012.
:)

Savages Poster

Een eerste officiële poster van Savages, de nog te verschijnen thriller in een regie van Oliver Stone en gebaseerd op het boek met dezelfde naam van Don Winslow, werd onthuld:

Savages Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Twee vrienden (Aaron Johnson en Taylor Kitsch) van Laguna Beach delen dezelfde vriendin en een bloeiend bedrijf en verdelen de beste kwaliteit van marihuana ter wereld. Wanneer ze een overnamepoging door een Mexicaans drugcartel weerstaan wordt het meisje gekidnapt en het losgeld bestaat uit elke cent die ze de afgelopen vijf jaar hebben verdiend. Ze gaan akkoord voor betaling maar bedenken een alternatief plan om het meisje terug te krijgen, wraak te nemen en dan te verdwijnen.”

De rolverdeling bestaat uit : Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir.

De release datum van Savages is voorzien voor 6 july 6, 2012.
:)

Savages Film

Savages FilmOliver Stoner is klaar om Savages te regisseren, een film bewerking van de roman met dezelfde naam geschreven door Don Winslow. Het verhaal draait rond de twee misdadige drug dealers die worden gedwongen om te werken voor een drugskartel die hun jonge vrouwelijke geliefde heeft gekidnapt. Het script werd mede geschreven door Shane Salerno en Don Winslow. Aaron Johnson en Taylor Kitsch hebben de hoofdrollen als de twee drug dealers. En Benico del Toro is voorzien als de slechterik in de film. Een verschijningsdatum van de film werd nog niet aangekondigd.

Savages Trailer

Verhaallijn:
“Twee vrienden (Aaron Johnson and Taylor Kitsch) van Laguna Beach delen het zelfde meisje en hebben een bloeiende zaak in het groeien en verkopen van de best beschikbare wiet op deze planeet. Wanneer ze een Mexicaans drugskartel weerstaan wordt het meisje gekidnapt en is het losgeld alles wat ze de voorbije 5 jaar hebben verdiend. Zij stemmen toe met betaling maar bedenken ook een alternatief plan om haar terug te krijgen, om zich te wreken en om dan te verdwijnen.”

Ik vraag me af wie de rol van het meisje zal spelen. Enige suggesties misschien?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Savages.
:)

Savages

Savages de FilmSavages
Genre: Drama/Misdaad
Regie: Oliver Stone
Cast: Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Benicio del Toro
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Savages Trailer

https://savages.the-movie-trailer.com/