Scary Movie 5

Scary Movie 5 Soundtrack

Hier volgt de officiële liedjeslijst van de Scary Movie 5 soundtrack, de nog te verschijnen griezelkomedie met in de hoofdrollen Ashley Tisdale, Simon Rex, Erica Ash, J.P. Manoux, Molly Shannon, Terry Crews, Heather Locklear, Charlie Sheen, Lindsay Lohan en Chris Elliot:

Scary Movie 5 Originele Film Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Werk Me – Hyper Crush
2. Way Out Willie – Dug
3. I Want Her – Blind Truth featuring Georgia Harris
4. How You Girlz Git Down – Latief Scott
5. Everybody Feel It – Hit Feeling Productions
6. Electricity – John Costello
7. Lakme – Flower Duet – Apollo Symphony Orchestra
8. Thunder – The League
9. Pimp Cup – Tarik NuClothes
10. Right There – Bellringer
11. Livin’ Loud – D.J. FiFi
12. Swan Lake (Waltz Of Flowers) – Yuri Botnari (Conducting Moscow Philharmonic)
13. Somewhere In This World – Pete Peterkin
14. Ready For War – MicLordz & Sauce Funky
Scary Movie 5 Liedje - Scary Movie 5 Muziek - Scary Movie 5 Soundtrack - Scary Movie 5 Film Score

Samenvatting van de Verhaallijn:
“Een paar begint wat ongewone activiteit te ervaren nadat ze hun nieuwgeboren baby thuis brengen uit het ziekenhuis. Met de hulp van thuisbewakingscamera’s en een team van experten vernemen ze dat ze gestalkt worden door een schandelijke demon.”

De soundtrack van Scary Movie 5 zal uitgebracht worden op 23 april 2013.
:)

Scary Movie 5 Clips met Lindsay Lohan en Charlie Sheen

We hebben een preview clip te pakken van Scary Movie 5, de nog te verschijnen griezelkomedie in een regie van Malcolm D. Lee:

Scary Movie 5 Trailer


Scary Movie 5 – “Mijn privéleven is privé.”
Verhaallijn:

“Een paar begint een aantal ongewone activiteiten te ervaren na het thuisbrengen van hun pasgeboren zoon. Met behulp van thuisbewakingscamera’s en een team van deskundigen vernemen ze dat ze gestalkt worden door een snode demon.”

Men kan alleen maar onder de indruk zijn van de Charlie Sheen’s camera setup! Ik zou bijna willen dat ik het zelfde had!

Release datum: 12 april 2013.
:)

Scary Movie 5 TV-Spot

Onderstaand kan je genieten van een grappige TV-spot voor Scary movie 5, de nog te verschijnen griezelkomedie in een regie van Malcom D. Lee:

Scary Movie 5 Officiële Trailer


SCARY MOVIE 5
Verhaallijn:
“De nieuwste aflevering van de SCARY MOVIE franchise bevat nieuwe versies van PARANORMAL ACTIVITY, MAMA, SINISTER, THE EVIL DEAD, INCEPTION, BLACK SWAN en de pop cultuur.”

De rolverdeling bestaat uit Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O’Connell, Sarah Hyland, Katrina Bowden, Tyler Posey, Shad Moss alias Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller en Mike Tyson.

Wacht je met ongeduld voor het bekijken van Scary Movie 5?

Release datum: 12 april 2013.
:)

Trailer en Poster van Scary Movie 5

Scary Movie 5De nieuwe trailer van Scary Movie, de aanstaande horror komedie film met Ashley Tisdale, Simon Rex, Erica Ash, JP Manoux, Molly Shannon, Terry Crews, Heather Locklear, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, en Chris Elliot drijft de spot met Evil Dead en op de één of andere manier slaagt het erin grappig te zijn:

Scary Movie 5 – Geregisseerd door Malcolm D. Lee

Verhaallijn:
“Een echtpaar ondergaat wat ongewone activiteit nadat ze hun pasgeboren zoon thuisbrengen vanuit het ziekenhuis. Met de hulp van huisbewakingscamera’s en een team van experts vernemen ze dat ze gestalkt worden door een afschuwelijke demon.”

Er is ook een eerste officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SCARY MOVIE V

Het Kwade is in aantocht. Breng bescherming mee.

Scary Movie 5 is voorzien om in de bioscopen getoond te worden vanaf 12 april 2013.
:)

Scary Movie 5 Trailer

De eerste officiële filmtrailer van Scary Movie 5, de nog te verschijnen griezel komedie in een regie van Malcolm D. Lee en gebaseerd op een script dat hij samenschreef met David Zucker, werd online uitgebracht, je kan hem onderstaand bekijken:

Scary Movie 5 – In de bioscopen vanaf 12 april 2013.


SCARY MOVIE 5
Verhaallijn:
“Drie dansers — een veteraan artiest en twee beginnelingen zijn de beste vrienden – ze strijden om de hoofdrol in een nieuwe productie van een verwaande, afstandelijk, heerszuchtige, en oversekste regisseur.”

Dus er volgt een parodie onder andere op Paranormal Activity, Inception en Black Swan, dat klinkt goed als een goede selectie voor een parodie!

De cast bestaat uit Ashley Tisdale, Erica Ash, Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Simon Rex, Molly Shannon, Terry Crews, Marisa Saks, Heather Locklear, Jasmine Guy, Angie Stone, Kate Walsh, Angela Raiola, Sheree Whitfield, Mike Tyson, Audrina Patridge , Kendra Wilkinson en Katt Williams. De release datum van Scary Movie 5 is voorzien voor 12 April 2013.
:)

Lindsay Lohan en Charlie Sheen Scary Movie 5

Een eerste officiële foto van Lindsay Lohan en Charlie Sheen in Scary Movie 5:

Scary Movie 5 in een regie van Malcolm D. Lee

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Naar wat ik vernam duiken ze op in de openingsscene en worden dan vermoord. Hoe dan ook, geloof je dat Lindsay Lohan en Charlie Sheen een goed paar zouden zijn in het echte leven?
:)

Scary Movie 5 Verhaallijn

Scary Movie 5 verhaallijn detailsDe verhaallijnsamenvatting van Scary Movie 5 werd onthuld via een castingoproep:

Scary Movie 5 Trailer

Verhaallijn van Scary Movie 5:
De vijde aflevering in de Scary Movie reeks draait rond dans in de wereld, met een verwaande Franse regisseur van een dansgezelschap die een grootse dansproductie voorbereid – en Jody, de moeder van twee en haar vriendin Kendra die vechten voor de hoofdrol in de productie. Tijdens dit proces wordt de Diva veteraan danser bij het gezelschap, Heather Daltry, ontslagen en dat maakt haar krankzinnig.

Dus er zal een spotversie gemaakt worden van de Step Up filmreeks?
:?

Scary Movie 5 geregisseerd door Malcom Lee

Scary Movie 5 Volgens Entertainment Weekly zal de productie van Scary Movie 5 starten deze zomer. Ze onthulden ook dat regisseur Malcom Lee ingehuurd werd om aan het hoofd te staan van de film.

Scary Movie 5 Trailer

David Zucker (die Scary Movie 3 en 4 regisseerde) zal mede het script schrijven. Er is nog geen nieuws over de verhaallijn of over de griezelfilms waarmee zal gespot worden. Blijf op de hoogte indien meer details uitgebracht worden!
:)