Seven Psychopaths

Seven Psychopaths Soundtrack

We hebben de officiële liedjeslijst te pakken van de Seven Psychopats soundtrack, de nog te verschijnen komedie in een regie van Martin McDonagh en met in de hoofdrollen Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek:

Seven Psychopaths Originele Filmsoundtrack
Bijgaande muziek door Carter Burwell.

1. Angel of Death – Hank Williams
2. The First Cut Is The Deepest – P.P. Arnold
3. The Quaker – Carter Burwell
4. Berlioz: Strophes ‘Premiers Transports Que Nui N’oblie…’ [Roméo Et Juliette, Op 17 – Version With Original Parts. – Part 1] – The Monteverdi Choir And Orchestre Révolutionnaire et Romantique with Catherine Robbin, Jean-Paul Fouchécourt & John Eliot Gardiner
5. Zachariah – Carter Burwell
6. Angela Surf City – The Walkmen
7. Billy’s Diary – Carter Burwell
8. Dirty Dishes – Deer Tick
9. My Lai – Carter Burwell
10. Country Dumb – Josh T. Pearson
11. Der Monde: Ach, Da Hängt Ja Der Mond! (Klein Kind/Chor) – Teresa Holloway, Philharmonia Chorus/Philharmonia Orchestra/Wolfgang Sawallisch
12. All Gray and Shit – Carter Burwell
13. This Movie Ends My Way – Carter Burwell
14. Stranded – The Walkmen
15. Billy’s Ending – Carter Burwell
16. It Might – Carter Burwell
17. Seven Psychopaths – Carter Burwell
18. Different Drum – The Stone Poneys feat. Linda Ronstadt
19. Zach’s Back – Carter Burwell
Seven Psychopaths Liedje - Seven Psychopaths Muziek - Seven Psychopaths Soundtrack - Seven Psychopaths Filmscore

De filmsoundtrack van Seven Psychopaths zall uitgebracht worden op 23 oktober 2012 door Lakeshore Records.
:)

Wat is het verhaal achter Seven Psychopaths?

Seven Psychopaths filmDe ploeg van Seven Psychopaths praat over de film in deze nieuwe promo-clip:

Verhaallijn:
“Geschreven en geregisseerd door Martin McDonagh, de komedie Seven Psychopaths volgt een worstelende scenarist (Colin Farrell) die per ongeluk betrokken raakt bij de misdadige onderwereld van Los Angeles nadat zijn vreemde vrienden (Christopher Walken en Sam Rockwell) de geliefde Shih-Tzu van een gangster (Woody Harrelson) kidnappen. In de hoofdrollen vinden we verder Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek.”

De toon van Seven Psychopaths is gelijkaardig aan “In Bruges” er is altijd een soort van humor aanwezig.
:)
1

7 Clips van Seven Psychopaths

Seven Psychopaths filmWe hebben preview clips te pakken van Seven Psychopaths, de nog te verschijnen komedie in een regie van by Martin McDonagh en met in de hoofdrollen Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek:


Seven Psychopaths – Wacht je op iets oude man?


Seven Psychopaths – Gandhi was verkeerd!


Seven Psychopaths – Lieve schat, ik had het druk.


Seven Psychopaths – Vijf vrienden werden vermoord.

Meer clips van Seven Psychopaths onderstaand: More »

Trailer van Martin McDonagh’s Seven Psychopaths

Seven Psychopaths Zwarte KomedieEen red-band trailer van Seven Psychopaths, de nog te verschijnen komedie geschreven en geregisseerd door Martin McDonagh (die ons In Bruges bracht), werd online ontketend:

Verhaallijn:
“De film volgt een zwoegende scenarist (Colin Farrell) die per ongeluk betrokken raakt in de misdadige onderwereld van Los Angeles nadat zijn vreemde vrienden (Christopher Walken en Sam Rockwell) de geliefde Shih Tzu van gangster (Woody Harrelson) ontvoeren.”

Naast een grappig verhaal kan de film ook bogen op een indrukwekkende rolverdeling: Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek. De Seven Psychopaths film zal het moeite waard bekijken zijn!
:)

Seven Psychopaths Poster

Een reeks van posters voor Seven Psychopaths, de nog te verschijnen zwarte komedie in een regie van Martin McDonagh:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Wat voor soort psychopaat bent jij?
:)

Seven Psychopaths Trailer

Seven Psychopaths FilmRegisseur Martin McDonagh (die aan het hoofd stond van In Bruges) verrichte werk aan Seven Psychopaths, een van sterren voorziene, bloeddoordrenkte, zwarte komedie gebaseerd op een script dat hij schreef. Hier is de eerste officiële filmtrailer van Seven Psychopaths:


SEVEN PSYCHOPATHS
Verhaallijn:
“Marty (Colin Farrell) is een worstelende schrijver die droomt van het afronden van zijn scenario Seven Psychopaths. Alles wat hij nodig heeft is een beetje aandacht en inspiratie.
Billy (Sam Rockwell) Marty’s beste vriend is een werkloze acteur en parttime hondendief die Marty wil helpen met alle mogelijke middelen.
Hans (Christopher Walken) is Billy’s medeplichtige. Hij is een religieus man met een gewelddadig verleden. Charlie (Woody Harrelson) is de psychopatische gangster wiens geliefde Shih Tzu hond Billy en Hans net hebben gestolen. Charlie is onvoorspelbaar, extreem gewelddadig en zal niet twee keer nadenken over het doden van iemand of iets in verband met de diefstal. Marty gaat alle aandacht en inspiratie verwerven die hij nodig heeft, maar kan enkel het verhaal brengen indien hij lang genoeg leeft om het neer te pennen.”

Shih Tzus zijn geen honden: het zijn schattige, wollige monsters!

Hoe dan ook, de rollen in de film worden vertolkt door Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek. De release datum van Seven Psychopaths voorzien voor 12 oktober 2012.
:)
1