Silence

Silence Film geregisseerd door Martin Scorsese

Regisseur Martin Scorsese is voorzien om te werken aan Silence, een aankomende drama-geschiedenis film die zich afspeelt in het zeventiende eeuwse Japan. De film is gebaseerd op een roman van Japanse auteur Sh├╗saku End├┤. Hier is de plot synopsis:

Plot:
“In de zeventiende eeuw worden twee jezu├»eten priesters geconfronteerd met geweld en vervolging wanneer ze naar Japan reizen om hun mentor te vinden hun mentor en het evangelie van het Christendom te verspreiden. Maar onder het Tokugawa-shogunaat, zijn het katholicisme en bijna alle buitenlandse contacten verboden. Ter plaatse zijn ze dan getuige van de vervolging van Japanse christenen door toedoen van hun eigen regering die wenst Japan te zuiveren van alle westerse invloed. Uiteindelijk splitsen de priesters zich en Rodrigues reist naar het platteland, benieuwd waarom God zwijgt terwijl Zijn kinderen lijden.”

Tot nu toe bestaat de cast uit:
-Liam Neeson als Vader Ferreira
-Andrew Garfield als Vader Rodrigues
-Adam Driver als Vader Francisco Garrpe
-Ken Watanabe als Kichijiro

Dit is niet de eerste filmbewerking De roman was eigenlijk eerste bewerkt naar een film in 1971 door Masahiro Shinoda. Maar ik ben benieuwd naar Martin Scorsese’s versie van de Sh├╗saku End├┤ roman.

De film heeft nog geen offici├źle versiedatum. Maar hij moet ergens worden vrijgegeven in 2015.
:)

Silence

Silence de FilmSilence
Genre: Drama/Historisch
Regie: Martin Scorsese
Cast: Andrew Garfield, Ken Watanabe, Liam Neeson, Adam Driver
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Silence Trailer

https://filmbioscoop.com/film/silence