Singularity

Singularity Film

Singularity FilmRegisseur Roland Emmerich (de man achter de sci-fi blockbusters zoals Universal Soldier, Stargate, Independence Day of 2012) is terug met een nieuw science-fiction thriller project. Het heeft de titel Singularity. Sony heeft de rechten tot de film reeds gekocht. De publicatie datum is voorzien op 17 mei 2013.

Singularity Trailer

De verhaallijn van Singularity werd nog niet onthuld. Echter vermits het een science-fiction film is, vermoed ik dat er kunstmatige intelligentie aan te pas zal moeten komen. Voor hen die niet op de hoogte zijn van de term Singularity, het verwijst naar de hypothetische toekomstige verschijning van een intelligentie groter dan die van de menselijke aard en dit zou leiden tot een nieuwe technologisch paradigma met een cruciale impact op de mensheid.

Hier is een video in dewelke Futurist Ray Kurzweil de nog te verwachten Singularity verklaart:


Ik ben een echte science-fiction verslaafde dus ik ben blij om nieuws te vernemen over het nieuwe project van Roland Emmerich. Met een beetje geluk zal de echte singularity plaats vinden voordat de film zal gepubliceerd worden!

Heb jij enig idee over de verhaallijn van Singularity? Laat je idee hier achter!

Hoe dan ook, meer informatie over de film Singularity volgt zogauw er meer informatie opduikt.
:)

Singularity

Singularity de FilmSingularity
Genre: Science Fiction
Regie: Roland Emmerich
Cast:
Releasedatum: 17. Mei 2013

Voor meer informatie: Singularity Trailer

https://singularity-movie-trailer.blogspot.com/