Sinister 2

Sinister 2 Film Trailer

Laten we even een blik werpen op de nieuwe full-length trailer van Sinister 2, het aanstaande horror filmvervolg geregisseerd door Ciaran Foy en met in de hoofdrollen Shannyn Sossamon, James Ransone, Robert en Dartanian Sloan:


SINISTER 2
Plot:
“Het vervolg op de 2012 Sleeper hit horrorfilm. In de nasleep van de schokkende gebeurtenissen in ‘Sinister’, bevinden een beschermende moeder (Shannyn Sossamon) en haar 9-jarige tweeling zonen (echtee tweeling Robert en Dartanian Sloan) zich in een landelijke huis gemarkeerd voor de dood als de boze geest van Buhguul zich blijft manifesteren met angstaanjagende intensiteit.”

Waarom ziet die enge geest eruit als Mar Zijn ze in vewant?

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SINISTER 2

Wees voorzichtig, er spelen kinderen.

De film zal worden vrijgegeven op 21 augustus 2015.
:)

Sinister 2 Trailer

Een eerste officiƫle teaser trailer van Sinister, de aanstaande horror film vervolg geregisseerd door Ciaran Foy is online losgelaten! Zal dit hieronder durven bekijken?


SINISTER 2
Plot:
“Het vervolg op de 2012 Sleeper hit horrorfilm. In de nasleep van de schokkende gebeurtenissen in ‘Sinister’, vinden een beschermende moeder (Shannyn Sossamon) en haar 9-jarige tweeling zonen (echte tweeling Robert en Dartanian Sloan) zich terug in een landelijk huis gemarkeerd voor de dood als de boze geest van Buhguul zicht blijft verspreiden met angstaanjagende intensiteit.”

En drie foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Het lijkt erop dat het vervolg zo eng zal zijn als de eerste film!

De releasedatum van Sinister2 is vrijgegeven voor 21 augustus 2015.
:)

Sinister 2

Sinister 2 de FilmSinister 2
Genre: Horror
Regie: Ciaran Foy
Cast: Shannyn Sossamon, Robert Sloan, Dartanian Sloan, James Ransone, Tate Ellington, Nicholas King, Delphine Pontvieux, Jaden Klein, Laila Haley, Lea Coco
Releasedatum: 21. Augustus 2015

Voor meer informatie: Sinister 2 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/sinister-2