Smurfs 3

The Smurfs 3 Fllm in 2015

Van wat ik hier en daar lees hier gaat de derde film in de Smurfen franchise een geanimeerde film zijn. De twee vorige film betrokken hadden CG personages in een live omgeving, maar de nieuwe film zal helemaal CG geanimeerd worden.

Smurfs 3 Trailer

En de Smurfs 3 terug moet terug gaan naar de oorsprong van de Smurfen. Regisseur Kelly Asbury (die aan het hoofd stond van “Shrek 2” en “Gnomeo and Juliet”) is voorzien om aan het hoofd te staan van het project. Een paar woorden van de regisseur:

“Ik ben helemaal opgewonden om de Smurfen mee te nemen naar een totaal nieuwe richting. We maken geen Smurfs 3 film. Onze ontwerpen voor de personages en de omgevingen zullen stilistisch dichter staan bij de oorspronkelijke illustraties gemaakt door Peyo. Ons verhaal zal het begin van de geliefde blauwe creatuurtjes in een leuk volledige CG animatie komedie-avontuur verkenne zodat elke generatie er kan van genieten.”

Regisseur Kelly Asbury

Wat denk je van de nieuwe richting genomen door de Smurfen franchise? Bent je blij te horen over deze CG reboot van de franchise? Of hoopte je op een direct vervolg van de combinatie live-action en CG animatie? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van de Smurfs 3 is ingesteld op 14 augustus 2015.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de Smurfs 3!
:)

Smurfen 3 Film

Smurfen 3 FilmDe Smurfen 2, de eerste opvolger op De Smurfen zal niet uitgebracht worden voor de zomer van 2013. Sony Pictures Animation is echter al bezig met de planning van een andere opvolger. Ben je misschien verwonderd over het ongeduld? Wel, de eerste Smurfenfilm bracht wereldwijd $563 miljoen op een budget van $110 miljoen: jawel, ze maakten een smurfachtige winst! Ze staan er dus gebrand op om De Smurfen 3 te ontwikkelen.

Smurfs 3 Trailer

Scriptschrijvers Karey Kirkpatrick en Chris Poche werden ingehuurd voor het pennen van een nieuw gewaagd verhaal voor de kleine blauwe wezentjes. De verhaallijn voor de Smurfen 3 werd nog niet bekendgemaakt. De nieuwe opvolger zal zoals de vorige films een mix vertegenwoordigen van live-actie en CG animatie.

Omdat de Smurfen 2 in de bioscopen te zien zal zijn in de zomer van 2013 denk ik dat de Smurfen 3 uitgebracht zal worden in de tweede helft van 2014 of meer waarschijnlijk ergens in 2015.

Hier is de trailer van de eerste Smurfenfilm:


THE SMURFS

Heb je enige suggesties voor de verhaallijn van De Smurfen 3? Deel je gedachten onderstaand, als je geluk hebt zal iemand van Sony langskomen en je idee voorleggen aan het team dat werkt aan het schrijven van de film.

Hoe dan ook, meer informatie over de Smurfens 3 film volgt zogauw er meer details opduiken!
:)

Smurfs 3

Smurfs 3 de FilmSmurfs 3
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Familiefilm/Fantasy
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Smurfs 3 Trailer

https://smurfs-3-movie-trailer.blogspot.com/