Snowpiercer

2 nieuwe Posters van Joon-ho Bong uit Snowpiercer

Twee nieuwe posters voor de nieuwste science-fiction film van de Zuid-Koreaanse Filmmaker Joon-ho Bong:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In een toekomst waar een mislukt-opwarmingsexperiment het meeste leven op de planeet heeft gedood evolueert een klasse systeem aan boord van de Snowpiercer, een trein die over de hele wereld reist via een eeuwigdurende bewegingsmotor.”

Hier is de trailer van de film: More »

Trailer van Joon-ho Bong’s Snowpiercer

Je kan onderstaand de Franse trailer bekijken van Snowpiercer, de nieuwste science-fiction film geregisseerd door Joon-ho Bong en met Chris Evans:


Snowpiercer – Revolutien
Verhaallijn:
“In een toekomst waarin een mislukte globaal-opwarmingsexperiment het meeste leven op de planeet doodt, evolueert een klasse-systeem aan boord van de Snowpiercer, een trein die reist over de hele wereld via een perpetuum mobile motor.”

Hoor jij thuis aan de voorkant of de achterkant? Ben je de 1% of de 99%? Ben je klaar voor de komende revolutie?
:)

Snowpiercer Franse Poster

Bekijk even de franse poster van Snowpiercer, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van Joon-ho Bong en met Chris Evans:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In een toekomst waar een mislukte globaal opwarmingsexperiment het meeste leven op de planeet doodt, ontwikkeld er zich een klasse-systeem aan boord van de Snowpiercer, een trein die reist over de hele wereld via een perpetuum mobile motor.”.”

Die trein ziet eruit als een bastaardkind van een slang en RoboCop!

Hier is de trailer van Snowpiercer als je hem nog niet gezien hebt: More »

Snowpiercer Soundtrack

Bekijk even de officiƫle tracklist van de soundtrack van Snowpiercer, de post-apocalyptische science-fiction thriller geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Filmmaker Bong Joon-ho en met Chris Evans, Ed Harris, Tilda Swinton, Jamie Bell, John Hurt, Song Kang ho en Ko Ah Sung:

Snowpiercer Originele Film Soundtrack
Muziek door Bong Joon Ho en Marco Beltrami.

1. Excelsior
2. Snowpiercer
3. Virginia’s Dream
4. The Infinite Bleed
5. The Invisible Man
6. Pulse of the Weight
7. Dance of the Lilies
8. The Instincts of Boredom
9. Somewhere in the Midnight of Summer
10. Excelsior and the All Day Man
11. Amen
Snowpiercer Liedje - Snowpiercer Muziek - Snowpiercer Soundtrack - Snowpiercer Filmscore

Plot Samenvatting:
“Snowpiercer speelt zich af in een toekomst waarin, na een mislukt experiment om opwarming van de aarde te stoppen, een IJstijd alle leven op de planeet dood, behalve voor de bewoners van de Snowpiercer, een trein die reist over de hele wereld en wordt aangedreven door een heilige perpetuum mobile motor. Een klasse-systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt ”

De soundtrack van Snowpiercer is in Zuid-Korea uitgebracht door CJ E & M Music.
:)

Trailer van Snowpiercer De Science-Fiction Trein Film

Hier is een gloednieuwe trailer van, de nog te verschijnen science fiction film die zich afspeelt in een high tech trein in een dystopische wereld:


SNOWPIERCER
Verhaallijn:
“De film speelt zich af in een toekomst waarin een op hol geslagen experiment om opwarming van de aarde te stoppen een ijstijd heeft veroorzaakt die bijna al het leven op de planeet heeft gedood. De enige overlevenden zijn de bewoners van de ‘Snowpiercer’, een enorme trein die rond de planeet reist en wordt aangedreven door een perpetuum mobile motor. Na verloop van tijd evolueert er een klasse-systeem in de trein, met de elites aan de voorkant van de trein en de armen aan de achterkant van de trein. Moe van hun slechte leefomstandigheden, komen de passagiers in opstand en ze proberen de controle over de treinmotor over te nemenr, die de elites in de voorste deel van de trein als heilig beschouwen.”

Het is moeilijk om Chris Evans (die de rol van Captain America speelt) te herkennen achter die baard, maar het is echt hem! En naast Chris Evans, bestaat de cast ook uit Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Brewmner, Alison Pill, John Hurt, en Ed Harris.

De film is geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Filmmaker Joon-ho Bong (die aan het hoofd stond van de “The Host” film).
:)

Snowpiercer – Geanimeerde Kortfilm

We hebben een nieuwe geanimeerde voorloper te pakken van Snowpiercer, de kortfilm legt uit wat de oorzaak is van de nieuwe ijstijd, en wat er daarna gebeurde. Het wordt verteld door de Zuid-Koreaanse actrice Ah-sung Ko die de rol vertolkt van Yona in de speelfilm.


Snowpiercer – Proloog
Verhaallijnt:
“Snowpiercer speelt zich af in een toekomst waarin, na een mislukt experiment om opwarming van de aarde te stoppen, een IJstijd alle leven doodt op de planeet, behalve voor de bewoners van de Snowpiercer, een trein die reist over de hele wereld en wordt aangedreven door een heilige perpetum-mobile motor. Een klasse-systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt. ”

Dus de nieuwe IJstijd in Snowpiercer is het gevolg van geo-engineering die misging … Ze probeerden zich te ontdoen van de opwarming van de aarde, maar werden met een wereldwijde ijsvorming geconfronteerd. Is dat het slechte karma van de mensheid in werking?
:?

Nieuwe Trailer en Clips van Snowpiercer

Een nieuwe internationale trailer van de nog te verschijnen science-fiction film Snowpiercer is online vrijgegeven, je kan hem onderstaand bekijken:


SNOWPIERCER
Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment om de opwarming van de aarde te stoppen, doodt een ijstijd alle leven op de planeet behalve de bewoners van de Snow Piercer, een trein die reist over de hele wereld en wordt aangedreven door een heilige perpetuum mobile motor. Een klasse-systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt. ”

Er zijn ook drie nieuwe achter de schermen promoclips met een aantal beelden van de film:

De film is geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Filmmaker Bong Joon-ho. Hij is gebaseerd op “Le Transperceneige”, een Franse post-apocalyptische strip gecreĆ«erd door Jacques Lob en Jean-Marc Rochette.
:)

Snowpiercer Trailer

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle filmtrailer van Snowpiercer, de nog te verschijnen post-apocalyptische science-fiction thriller geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Filmmaker Bong Joon-ho en met in de hoofdrollen Chris Evans, Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Brewmner, Alison Pill, John Hurt en Ed Harris:


SNOWPIERCER
Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment om de opwarming van de aarde te stoppen, dood een ijstijd alle leven op de planeet, behalve voor de bewoners van de Snowpiercer, een trein die over de hele wereld reist en wordt aangedreven door een heilige perpetuum mobile motor. Een klasse-systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt. ”

Zullen die verdomde enge marxistische rebellen de controle over de trein overnemen en de mensheid met uitsterven bedreigen?

Wat denk je van deze eerste trailer van Snowpiercer? Deel hieronder je mening!
:)

Personage Posters en achter de gordijnen video van Snowpiercer

Weer een nieuwe reeks personageposters van Snowpiercer, de nog te verschijnen post-apocalyptische science-fiction thriller in een regie van Bong Joon-ho:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment om opwarming van de aarde te stoppen, doodt een ijstijd alle leven op de planeet, behalve de bewoners van de Snow Piercer, een trein die rond de hele wereld reist en wordt aangedreven door een heilige perpetuum mobile motor. Een klasse-systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt. ”

En hier is een promoclip (in het Koreaans) met een blik achter de schermen van de film:

“De nieuwe ijstijd verscheen in de wereld, al het externe wordt bevrozen en de overlevenden zijn zoals op de Ark van Noah maar met gescheiden sociale klassen.
Curtis, de leider van de koude en uitgehongerde mensen in de staart van de trein, staat op in protest om vooruit te gaan, sectie voor sectie.
Dit is het verhaal van de mensen die blindelings rechtdoor gaan zodat we kunnen nadenken over ons zelf. “

Regisseur Bong Joon-ho

Het is een hard leven aanboord van de ultieme overlevingstrein!

De cast bestaat uit Chris Evans, Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Brewmner, Alison Pill, John Hurt en Ed Harris.
:)

Snowpiercer Personage Posters

We hebben een reeks personage posters te pakken van Snowpiercer, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment voor het stoppen van de opwarming van de Aarde, zorgt een IJstijd voor een decimering van alle leven op de planeet met uitzonderingn van de reizigers op de Snow Piercer, een trein die rond de wereld reist en is aangedreven door een heilige perpetum-bewegende motor. Een klasse systeem ontwikkeld zich op de trein maar een revolutie is in aantocht.”

Heb jij enig idee hoe ze aan voeding en water raken? Stopt de trein misschien soms om de voorraad aan te vullen?
:?

Snowpiercer

Snowpiercer de FilmSnowpiercer
Genre: Actie/Drama/Science Fiction
Regie: Bong Joon-ho
Cast: Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, John Hurt, Octavia Spencer, Ewen Bremner John Hurt, Ed Harris
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Snowpiercer Trailer

https://filmbioscoop.com/film/snowpiercer

Snowpiercer Film Poster

Bekijk even deze nieuwe poster van Snowpiercer, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van de Zuid-Koreaanse Regisseur Bong Joon-ho:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SNOWPIERCER

Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment om de globale opwarming te stoppen, vernietigt een ijstijd alle leven op de planeet met uitzondering van de bewoners van de Snow Piercer, een trein die rond de wereld reist en aangedreven wordt door een geheiligde voortdurende bewegingsmotor. Een klassesysteem onstaat op de trein maar een revolutie is in aantocht.”

Waarom staat die oude man boven die arme mensen? Is hij de leider van een toekomstige revolutie? Of is hij een rockster?
:)

Snowpiercer film door de Zuid-Koreaanse Filmregisseur Bong Joon-ho

Een eerste officiƫle foto van Snowpiercer, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van de Zuid-Koreaanse Filmregisseur Bong Joon-ho is online opgedoken:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na een mislukt experiment om de opwarming van de aarde te stoppen, doodt een ijstijd doodt al het leven op de planeet, behalve de bewoners van de Snow Piercer, een trein die reist over de hele wereld en wordt aangedreven door een heilige perpetuum mobile motor. Een klasse systeem evolueert in de trein, maar een revolutie brouwt. ”

En wat meer conceptuele kunstfoto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Een perpetuum mobile motor? Een motor die voor onbepaalde tijd kan draaien zonder externe energiebron? Onwaarschijnlijk in de praktijk door de wrijving. Maar ik denk dat we op een dag een machine kunnen maken die in de buurt komt.
:)

Snowpiercer Film

Een eerste teaser poster voor Snowpiercer, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van de Zuidkoreaanse Filmregisseur Bong Joon-ho (die aan het hoofd stond van The Host) en met in de hoofdrollen Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, John Hurt, Octavia Spencer, Ewen Bremner John Hurt en Ed Harris:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SNOWPIERCER

AD 2031. De passagiers op de trein zijn de enige overlevenden op Aarde.

En twee conceptuele kunst foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in een trein genaamd Le Transperceneige en dat is de enige veilige plek na een wereldoorlog en ijstijd. De trein, die de Ark van Noach is, weerspiegelt de menselijke samenleving. Elke onderverdeling van de trein is een klasse. De overlevenden kunnen niet harmonisch samenleven, ook al zijn ze samen op weg naar de ondergang. ”

De film is eigenlijk de verfilming van “Le Transperceneige”, een Franse post-apocalyptische strip gemaakt door Jacques Lob en Jean-Marc Rochette.

Er is nog geen officiƫle release datum, maar de film zal waarschijnlijk in de bioscopen verwacht worden in 2013.
:)