Stand up Guys

Stand Up Guys Filmposter

Weer een nieuwe poster van Stand Up Guys, het nog te verschijnen drama met in de hoofdrollenAl Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


STAND UP GUYS

Het is nooit te laat om de dingen goed te maken.

Verhaallijn:
“Een paar ouder wordende zwendelaars pogen de oubde bende weer samen te brengen voor een laatste keer voordat één van de mannen zijn laatste opdracht uitvoert — het ombrengen van zijn vriend.”

Dat zijn oude acteurs, verwacht dus niet te veel geweld en actie in Stand Up Guys. Wees er echter gerust in dat ervaring en gevoelens een heel mooie film kunnen opleveren.

De film is geregisseerd door Fisher Stevens gebaseerd op een script van Noah Haidle. De release datum van Stand Up Guys is voorzien voor 1 februari 2013.
:)

2 Nieuwe Posters van Stand Up Guys

Twee nieuwe posters van Stand Up Guys, de nog te verschijnen misdaadkomedie met in de hoofdrollen Alan Arkin, Al Pacino en Christopher Walken:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een paar ouder wordende bedriegers proberen hun oude bende weer te verzamelen voor een laatste exploot, voordat een van de mannen zijn laatste opdracht uitvoert — het vermoorden van zijn vriend.”

Hier is de trailer van de film als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Stand Up Guys Muziekvideo – Een liedje door Jon Bon Jovi

Laat ons de muziekvideo bekijken van het themaliedje in Stand Up Guys, de nog te verschijnen komedie in een regie van Fisher Stevens en met in de hoofdrollen Alan Arkin, Al Pacino en Christopher Walken:


Stand Up Guys – “Not Running Anymore” door Jon Bon Jovi
Verhaallijn:
“Enkele ouder wordende zwendelaars proberen de oude bende weer samen te brengen voor een laatste klus voordat één van de mannen zijn laatste opdracht aanneemt — het ombrengen van zijn maat.”

Wat denk je van het Jon Bon Jovi liedje? Een beetje triest, nietwaar?
:?

Clip van Stand Up Guys met in de hoofdrollen Al Pacino, Alan Arkin en Christopher Walken

We hebben een preview clip te pakken van Stand Up Guys, een nog te verschijnen misdaad komedie over een reunie van ouderwordende gangsters:


Stand Up Guys – Twee meisjes op het zelfde moment.
Verhaallijn:
“Een paar van verouderende bedriegers probeert een oude bende opnieuw samen te brengen voor een laatste prestatie voordat één van de mannen zijn laatste opdracht aanneemt — het ombrengen van zijn vriend.”

De film is geregisseerd door Fisher Stevens en heeft in de hoofdrollen Alan Arkin, Al Pacino en Christopher Walken. In de bioscopen vanaf 1 februari 2013.
:)

Stand Up Guys Soundtrack

Laat ons even de officiële liedjeslijst bekijken van de Stand up Guys soundtrack, de nog te verschijnen komedie in een regie van Fisher Stevens en met in de hoofdrollen Al Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin:

Stand Up Guys Originele Filmsoundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Hard Times – Baby Huey and The Babysitters
2. Old Habits Die Hard – Jon Bon Jovi
3. Bright Lights – Gary Clark Jr
4. Not Running Anymore – Jon Bon Jovi
5. Get Down With It – Wayne Cochran & CC Riders
6. How Long – Charles Bradley featuring Menahan Street Band
7. Fooled Around and Fell In Love – Elvin Bishop
8. Stand Up Guys – Lyle Workman
9. Give It Back – Sharon Jones & the Dap-Kings
10. Hoochie Coochie Man – Muddy Waters
11. When Something Is Wrong With My Baby – Sam and Dave
12. I Was Painting You – Lyle Workman
13. Love From Above – Leroy Reynolds
14. Sock It To ‘Em JB (Pt. 1) – Rex Garvin and The Mighty Cravers
15. Chew Gum Or Kick Ass – Lyle Workman
Stand Up Guys Liedje - Stand Up Guys Muziek - Stand Up Guys Soundtrack - Stand Up Guys Filmscore

De filmsoundtrack van Stand Up Guys zal uitgebracht worden op 20 november 2012 door Lakeshore Records.
:)

Trailer en Poster van Stand Up Guys

Al Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin vormen een team voor Stand Up Guys, een nog te verschijnen komedie in een regie van Fisher Stevens gebaseerd op een scenario van Noah Haidle. Bekijk de filmtrailer van de Stand Up Guys onderstaand:


STAND UP GUYS
Verhaallijn:
“Val wordt vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van achtentwintig jaar voor het weigeren van het verraden van zijn naaste criminele medewerkers. Zijn beste vriend Doc is er om hem op te halen, en de twee vormen al snel opnieuw een team met een andere oude vriend, Hirsch. Hun band is zo sterk als ooit en de drie denken na over verloren en gewonnen vrijheid, loyaliteit die komt en gaat en dagen van voorbije glorie. Ondanks hun leeftijd is hun vermogen tot chaos nog steeds zeer levendig en goed – kogels vliegen voorbij als ze een hilarisch dappere poging maken ter compensatie voor de decennia van criminaliteit, drugs en seks die ze hebben gemist. Maar één van de vrienden verbergt een gevaarlijk geheim: hij word in een moeilijke positie geplaatst door een voormalige maffiabaas, en zijn tijd om een aanvaardbaar alternatief te vinden is bijna op. Zodra de zon opkomt voor de legendarische reünie van de mannen wordt hun positie meer en meer wanhopig en uiteindelijk confronteren ze hun verleden eens en voor altijd. ”

En hier is de poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De releasedatum van Stand Up Guys is voorzien voor 11 januari 2013.
:)

Stand Up Guys

Stand Up Guys de FilmStand Up Guys
Genre: Komedie/Misdaad
Regie: Fisher Stevens
Cast: Al Pacino, Alan Arkin, Christopher Walken
Releasedatum: 01. Februari 2013

Voor meer informatie: Stand Up Guys Trailer

https://filmbioscoop.com/film/stand-up-guys