Star Trek 2

4 Nieuwe Clips van Star Trek 2 Into Darkness

Een nieuwe reeks posters van Star Trek 2 Into Darkness, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van J.J. Abrams:

Star Trek 2 Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Kapitein Kirk leidt een klopjacht naar een door oorlog verscheurde wereld om een eenmanswapen van massavernietiging te pakken nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht ondergaat vanuit de eigen organisatie.”

Onderstaand kan je genieten van vier nieuwe filmclips:


Star Trek 2 Into Darkness – Brandende Oren?


Star Trek 2 Into Darkness – U verzocht een extra wetenschapsofficier?


Star Trek 2 Into Darkness – Je bent een misdadiger!


Star Trek 2 Into Darkness – Spring!

Chris Pine en Zachary Quinto zijn een geweldig team als Kapitein James T. Kirk en Spock!

In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.
:)

Nieuwe clip en personageposter van Star Trek 2 Into Darkness

Drie nieuwe personageposters van Star trek 2 Into Darkness:

Star Trek 2 Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Van links naar rechts zal je misschien de volgende personen herkennen: John Cho als Sulu, Karl Urban als Bones en Alice Eve als Dr Carol Marcus.

Er is ook een nieuwe clip van de film :

Star Trek 2 Into Darkness – Het schip zal niet passen!

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht ondergaan vanuit de eigen organisatie gaat Kapitein Kirk (Chris Pine) op een klopjacht naar een door oorlog verscheurde wereld. Hij is opzoek naar een éénman massavernietigingswapen.”

Wie verkies je: Chris Pine als James T. Kirk of Zachary Quinto als Spock?
:)

Star Trek Into Darkness Clip

Een nieuwe preview clip van Star Trek 2 Into Darkness is online opgedoken:

Star Trek Into Darkness Trailer

Star Trek Into Darkness – De noden van de massa zijn belangrijker dan de noden van enkelingen!

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstopbare kracht ondergaat vanuit de eigen organisatie gaat Kapitein Kirk (Chris Pine) op een klopjacht naar een oorlogswereld voor de gevangenneming van één man met een massawapen ter beschikking.

Je moet toch toegeven dat Spock (Zachary Quinto) verdomd moedig is!

In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.
:)

Star Trek Into Darkness Nieuwe trailer

Bekijk even deze gloed nieuwe trailer van Star Trek 2 Into Darkness, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van J.J. Abrams en met in de hoofdrol Chris Pine als Kapitein James Tiberius Kirk:

Star Trek 2 Film – In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.


STAR TREK INTO DARKNESS
Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht ondergaan vanuit de eigen organisatie, gaat Kapitein Kirk op een klopjacht naar een wereld verscheurd door oorlog op zoek naar het massawapen van één man.”

“Je denkt dat je geen vergissingen kan maken maar de keuzes die je maakt kunnen jezelf en iedereen onder je bevel doen omkomen. Ik geloof echter in je.” James T. Kirk staat niet onder druk!
:)

5 Posters en TV-Spot van Star Trek 2 Into Darkness

De Enterprise werd zwaar beschadigd en stort neer op de Aarde (?) in deze gloednieuwe poster van Star Trek 2 Into Darkness, het nog te verschijnen science-fiction filmvervolg in een regie van J.J. Abrams:

Officiële Trailer van Star Trek 2 Into Darkness – In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare terreurkracht ondervindt vanuit de eigen organisatie, gaat Kapitein Kirk op een klopjacht naar een wereld verscheurd door oorlog voor het vangen van een massavernietigingswapen van één man.”

We hebben ook vier nieuwe personage posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Je zal misschien Zoe Saldana herkennen als Uhura, Zachary Quinto als Spock, Chris Pine als Captain James T. Kirk, en Acteur Benedict Cumberbatch als de slechterik John Harrison.

En hier is een nieuwe TV-spot van de film:

Ben je klaar voor Star Trek Into Darkness?
:?

Star Trek 2 Into Darkness IMAX Poster

Deze nieuwe IMAX poster van Star Trek 2 alias Star Trek Into Darkness geeft de Britse toneelspeler Benedict Cumberbatch weer als John Harrison, een voormalig agent van de Star Fleet die nu een boef werd:

Star Trek 2 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


STAR TREK INTO DARKNESS 3D

De Aarde zal ondergaan.

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht ondergaat vanuit de eigen organisatie, leid Kapitein Kirk een jacht naar een oorlogswereld voor het bemachtigen van een éénmans massa vernietigingswapen.”

John Harrison moet een bitter eenzame boef zijn… Als hij enkel maar even langs een Engelse pub gegaan zou zijn. Hij had dan een plaatselijk brouwsel kunnen proeven om zijn zorgen te vergeten in plaats van Londen op te blazen…

Release datum 17 mei 2013.
:)

Nieuwe Poster van J.J. Abrams’ Star Trek 2 Into Darkness

Bekijk even deze nieuwe poster van Star Trek 2 Into Darkness, de tweede Star Trek film geregisseerd door J.J. Abrams:

Star trek 2 Into Darkness Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als de bemanning van de Enterprise terug naar huis geroepen wordt, ondervinden ze een onstuitbare kracht van terreur vanuit de eigen organisatie die de vloot heeft laten ontploffen …”

Bovenaan kan je misschien de volgende personen herkennen van links naar rechts: Zoe Saldana, Chris Pine en Zachary Quinto. En op de voorgrond in het midden kan je de Acteur Benedict Cumberbatch vinden die de belangrijkste schurk speelt.

In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.
:)

Star Trek 2 Into Darkness – Trailer van the Star Trek Sequel

Star Trek 2 Film - Star Trek VervolgEen nieuwe internationale film trailer van Star Trek 2 Into Darkness, het nog te verschijnen science-fiction filmvervolg in een regie van J.J. Abrams, is online opgedoken, je kan hem onderstaand bekijken:

Star Trek 2 Film – Release datum : 17 mei 2013


STAR TREK 2 INTO DARKNESS

In de donkerste uren, wanneer onze leiders verslagen zijn, zal er een held opstaan!

Ze hebben één kans om ons allen te redden.

Van Regisseur J.J. Abrams

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare terreurkracht ondergaat van binnenuit de eigen organisatie, leidt Captain Kirk leidt een klopjacht naar een wereld die een oorlogszone werd voor het veroveren van menselijk massavernietigingswapen.”

Dus de raadselachtige schurk gespeeld door Benedict Cumberbatch is eigenlijk een voormalig agent van Star Fleet. Nou ja, kan hij kan dus niet Khan zijn. Hoe dan ook, wat is dan de misdaad van de Star Fleet commandanten die hij niet kan vergeven? Enig idee?
:?

Trailer van Star Trek Into Darkness met in de hoofdrollen Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana en Benedict Cumberbatch

Een gloednieuwe trailer van Star Trek 2 alias Star Trek Into Darkness, het nog te verschijnen vervolg op J.J. Abrams’ Star Trek, is online opgedoken, je kan hem onderstaand bekijken:

Star Trek Into Darkness Film


STAR TREK 2 INTO DARKNESS
Verhaallijn:
“Nadat de ploeg van de Enterprise een onstopbare terreur ondergaat vanuit de eigen organisatie is het de beurt aan Captain Kirk om een jacht te leiden naar een wereld in oorlog voor het oppakken van een éénmans massavernietigingswapen.”

Een geweldige actie gevulde trailer! Laat ons hopen de film zoveel zal opleveren als er beloofd is!

In de bioscopen vanaf 17 mei 2013.
:)

Star Trek 2 Into Darkness Motion Poster

Star Trek 2 Film - Star Trek VervolgEr is een geanimeerde poster voor Star Trek 2 Into Darkness, de nog te verschijnen actie science-fiction film in een regie van J.J. Abrams en met in de hoofdrollen Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana en Benedict Cumberbatch: More »

Star Trek 2 Into Darkness Super Bowl

Star Trek 2 Film - Star Trek VervolgLaat ons de Super Bowl film trailer bekijken van Star Trek 2 Into Darkness, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van J.J. Abrams:

Star Trek 2 Film Trailer – Release datum : 17 mei 2013


STAR TREK 2 INTO DARKNESS

Onze wereld zal vernietigd worden!

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht van terreur te ondervindt vanuit de eigen organisatie, leidt Captain Kirk een klopjacht naar een ​​wereld in oorlog voor het veroveren van het massavernietigingswapen van één man.”

Deze commercial voor Star Trek 2 ziet er niet slecht uit, maar het voelt een beetje zwak voor een Super Bowl TV- spot… Laat ons hopen dat de film geen ontgoocheling zal zijn!

De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, John Cho, Bruce Greenwood en Alice Eve.
:)

J.J. Abrams Star Trek Into Darkness

Star Trek 2 Film - Star Trek VervolgJ.J. Abrams en zijn ploeg wil je graag laten weten dat de Star Trek Into Darkness, het vervolg op Star Trek, geweldig en zelfs beter gaat zijn dan de eerste film:

Star Trek 2 Film Trailer


Star Trek 2 Into Darkness
Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht van terreur ondergaat van binnenuit de eigen organisatie, leidt Captain Kirk een klopjacht naar een wereld in een ​​oorlogszone voor het veroveren van een massavernietigingswapen van één man”

Ik denk dat Hollywoodmensen in een wereld van superlatieven en extremen leven… Hoe dan ook, de film ziet er geweldig uit!
:}

Nieuwe reeks van foto’s van Star Trek 2 Into Darkness

Dankzij Empire Magazine is hier een nieuwe reeks van foto’s van Star Trek 2 Into Darkness, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van J.J. Abrams en gebaseerd op een script door Alex Kurtzman, Damon Lindel en Roberto Orci:

Star Trek 2 Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Nadat de bemanning van de Enterprise een onstuitbare kracht van terreur aanvoelt vanuit de eigen organisatie, leidt Captain Kirk een klopjacht naar een wereld in een oorlogszone voor het veroveren van een één man massavernietigingswapen.”

Echt blij dat Zachary Quinto zijn rol als Spock weer opneemt in het vervolg. Hij leverde inderdaad een geweldige prestatie af in de eerste Star Trek film.

Tussen haakjes denk je dat Spock’s romance met Uhura zich verder zal ontwikkelen?
:)

Trailer van Star Trek Into Darkness, het vervolg op Star Trek door J.J. Abrams

Star Trek 2 Film - Star Trek VervolgOnderstaand kan je de gloednieuwe trailer bekijken van Star Trek 2 Into Darkness, het nog te verschijnen filmvervolg op het Star Trek van J.J. Abrams met in de hoofdrollen Acteur Chris Pine als Kapitein James T. Kirk:

Star Trek 2 Film


STAR TREK 2 INTO DARKNESS
Verhaallijn:
“Nadat de bemannng van de Enterprise een niet te stoppen terreurdreiging ondervinden vanuit de eigen organisatie zal Kapitein Kirk een achtervolging leiden naar een oorlogswereld voor het vangen van een éénman massavernietigingswapen.”

De film is geregisseerd door J.J. Abrams en de rolverdeling bestaat uit ondermeer Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, John Cho, Benedict Cumberbatch en Alice Eve.

De release datum van Star trek 2 Into Darkness is voorzien voor 17 mei 2013.
:)

Benedict Cumberbatch Star Trek 2 Into Darkness

Deze nieuwe foto van Star Trek 2 into Darkness geeft James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), en de schurk uit de film, (Benedict Cumberbatch) weer :

Star Trek 2 Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


(Van links naar rechts) Zachary Quinto is Spock, Benedict Cumberbatch is John Harrison en Chris Pine is Kirk in STAR TREK INTO DARKNESS van Paramount Pictures en Skydance Productions

Verhaallijn:

“Wanneer de bemanning van de Enterprise terug naar huis geroepen wordt, ondergaan men een onstuitbare kracht van terreur vanuit het binnenste van de eigen organisatie. De vloot is ontploft samen met alles waar deze voor stond. Onze wereld verkeert in een staat van crisis. Met een persoonlijk te vereffenen rekening leidt Captain Kirk een klopjacht in een oorlogswereld voor het veroveren van het massavernietigingswapen van één man. Aangezien onze helden worden voortbewogen in een episch schaakspel op leven en dood zal de liefde worden betwist, zullen vriendschappen uit elkaar worden gerukt en zullen er offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog rest: zijn bemanning ”

Volgens de officiële titelvermeldig, vertolkt Acteur Benedict Cumberbatch de rol van John Harrison. Ik dacht dat hij de rol van Khan zou spelen, het genetisch gemanipuleerde bovenmenselijke personage. Heb je ooit gehoord van John Harrison in de originele serie?
:)