Star Wars 8

Star Wars Episode 8 Releasedatum – Star Wars Film VIII

De achtste aflevering in de Star Wars-franchise zal een beetje eerder dan verwacht uitkomen! Yep, is de officiƫle releasedatum is nu ingesteld op 26 mei 2017!

En Disney bevestigd dat Rian Johnson (de man die ons de tijdreis science-fiction film Looper bracht) Star Wars Episode 8 zal regisseren.

De cast is nog niet bekendgemaakt. Maar we verwachten een paar acteurs uit Star Wars 7 voor een reprise van hun rollen.

Hoe dan ook, bent je blij dat Rian Johnson aan het roer zal staan van deze nieuwe Star Wars-film? Of ben je bezorgd?

Oh ja, de plot van Star Wars VIII blijft nog steeds geheim. Misschien heb je wel interne onthullingen voor ons? Plot suggesties zijn ook welkom, deel ze hier maar!
:)

Star Wars 8 Film

Star Wars 7 is nog niet te zien in de filmtheaters. Maar de film is eigenlijk de eerste van een nieuwe trilogie. Yep, maak je dus maar klaar voor de Star Wars Episode VIII alias Star Wars 8! Dit werd bevestigd door Bob Iger enige tijd geleden:

< div align = "left" stijl = 'breedte: 425px' > “Als een van de weinige mensen toegestaan voor een bezoek aan de set tijdens het filmen… en een van de weinigen die de meeste van de beelden heeft gezien…Ik kan de miljoenen Star Wars fans gerust stellen die de afgelopen 10 jaar hebben doorgebracht in de hoop op een nieuwe film [ Star Wars 7] is het wachten waard. En het is slechts het begin van een nieuw tijdperk van uitzonderlijke Star Wars verhalen; volgend jaar zullen we het vrijgeven van onze eerste standalone film gebaseerd op deze tekens, gevolgd door Star Wars Episode VIII in 2017, en we zullen deze trilogie met Episode IX eindigen in 2019.”

Disney CEO Bob Iger

De releasedatum van Star Wars Episode 8 is ingesteld voor december 2017.

Regisseur Rian Johnson (die aan het hoofd stond van Looper zal het script schrijven en deze nieuwe aflevering in de Star Wars-franchise regisseren.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over Star Wars 8, de aanstaande opvolger van Star Wars The Force Awakens.

Enig idee wat de officiƫle titel van Star Wars 8 zal worden? En de plot? Enige suggestie? Voel je vrij om er ons hieronder over te vertellen!
:)

Star Wars 8

Star Wars 8 de FilmStar Wars 8
Genre: Actie/Avonturenfilm/Fantasy/Science Fiction
Regie: Rian Johnson
Cast:
Releasedatum: 15. December 2017

Voor meer informatie: Star Wars 8 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/star-wars-8