Stargate Universe

Stargate Universe S2.20 Gauntlet

SGU Seizoen 2 Aflvering 20 - Stargate Universe S2.20 GauntletLaten we de trailer van “Gauntlet” bekijken, de eind aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 20 – Gauntlet

Een preview clip:

SGU S2x20 Gauntlet
“Wanneer Destiny keer op keer omsingeld wordt door drone bevelschepen moeten er een beslissing genomen worden of voor eeuwig op drift gegaan worden.”

Het ziet er naar uit dat de laatste aflevering van Stargate Universe teleur zal stellen… SyFy ik haat je! Waarom heb je deze show afgevoerd!
:(

Stargate Universe S2.19 Blockade

SGU Seizoen 2 Aflevering 19 - Stargate Universe S2.19 BlockadeLaten we de trailer bekijken van “Blockade”, de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 19 – Blockade

Een preview clip:

SGU S2x19 Blockade
“Destiny wordt aangevallen door drone schepen terwijl er geprobeerd wordt om de reserve energie op te laden. Dit proces dwingt het merendeel van de bemanning naar een nabij gelegen planeet te gaan. Ondertussen is het aan Ely om een risico vol alternatief uit te proberen.”

Verdomde drone schepen!
:7

Stargate Universe S2.18 Epilogue

SGU Seizoen 2 Aflevering 18 - Stargate Universe S2.18 EpilogueHier is de trailer van “Epilogue”, de volgene aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 18 – Epilogue

Een 2 minuten durende clip:

SGU S2x18 Epilogue
“Tijdens een poging om een groep van kolonisten terug naar hun thuis te brengen, komt de bemanning te weten dat de planeet op de rand staat van seismische vernietiging.”

Waarom je zorgen maken over sleutels als het ruimteschip Destiny ter je beschikking is!
:)

Stargate Universe S2.17 Common Descent

SGU Season 2 Episode 17 - Stargate Universe S2.17 Common DescentEen trailer van “Common Descent”, de volgene aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 17 – Common Descent

Hier zijn twee preview clips:

SGU S2x17 Common Hunt
“Destiny ontdekt de overlevenden van een interplanetaire expeditie die beweert dat hun beschaving, Novus, gesticht werd door een Destiny bemanning enige duizenden jaren geleden.”

Herinner je nog die aflevering met de alternatieve toekomst? Ik denk dat die mensen afstemmen van de bemanning die door de poort gingen en nadien niet meer naar de aarde terugkeerden! Wel, we zullen wel zien.
:)

Stargate Universe S2.16 The Hunt

SGU Season 2 Aflevering 16 - Stargate Universe S2.16 The HuntHier is de trailer van “The Hunt”, de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 16 – The Hunt

En hier is een clip als voorsmaakje:

SGU S2x16 The Hunt
“Een buitenaards schepsel valt een verkenningsteam van Destiny aan, waarbij 2 bemanningsleden gevangen genomen worden. Ondertussen op Destiny, de ontdekking van een nieuwe technologie winkel brengt Brody in moeilijkheden.”

Ik twijfel eraan of deze aflevering interessant zal zijn…
:{

Stargate Universe S2.15 Seizure

SGU Seizoen 2 Aflevering 15 - Stargate Universe S2.15 SeizureHier is de trailer van “Seizure”, de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 15 – Seizure

En hier is een preview clip:

SGU S2x15 Seizure
“Homeworld Command probeert een geallieerde, die een planeet bezet (rijk in naquandria) om Destiny te laten oproepen. Er wordt vermoed dat ze reeds geinfiltreerd zijn door de Alliantie.”

Mckay en Woolsey keren terug!
8-)

Stargate Universe S2.14 Hope

SGU Seizoen 2 Aflevering 14 - Stargate Universe S2.14 HopeLaten we de trailer bekijken van “Hope”, de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 14 – Hope

SGU S2x14 Hope
“Chloe’s geest wordt overgenomen door iemand waarvan het team dacht dat die dood was. Ondertussen wordt Dr Volker getroffen door een ziekte die die zijn leven in gevaar brengt.”

Wow komt zij terug van de doden!
:?

Stargate Universe S2.12 Twin Destinies

SGU Seizoen 2 Aflevering 12 - Stargate Universe S2.12 Twin DestiniesHier is een trailer van “Twin Destinies”, de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Seizoen 2 Aflevering 12 – Twin Destinies

En hier is een clip:


Stargate Universe S2.12

SGU S2x12 Twin Destinies
“Eli suggereert dat hij een manier heeft gevonden om via de “Dial” de Stargate thuisbasis te bereiken waardoor de opwinding onder het team zich verspreid. Rush echter heeft zijn bedenkingen bij het plan.”

De laatste aflevering was zo’n teleurstelling…
:/

Stargate Universe S2.11 Deliverance

SGU Season 2 Aflevering 11 - Stargate Universe S2.11 DeliveranceWe hebben een nieuwe preview clip van “Deliverance” te pakken, het is de volgende aflevering van Stargate Universe:


Stargate Universe Season 2 Aflevering 11 – Deliverance

SGU S2x11 Deliverance
“Destiny zit verwikkeld in een gevecht met een Drone Bevelschip. De bemanning is verrast wanneer er Blueberry Aliens verschijnen. ”

Laten we hopen dat er meer actie in deze aflevering zit dan inde clip hierboven…
:)

Stargate Universe Seizoen 2.5

Stargate Universe Seizoen 2.5Stargate Universe zal terug verschijnen op SyFy in Maart. Het netwerk zal inderdaad de 10 laatste afleveringen van seizoen 2 vertonen. De eerste aflevering van Stargate Universe Season 2.5 zal verschijnen op 7 Maart 2011. Hieronder kan je een Canadese trailer bekijken van Stargate Universe Seizoen 2.5:


Stargate Universe Seizoen 2.5

En hier is het schema met de inhoud van de eerste afleveringen:

SGU S2x11 Deliverance (zal verschijnen op 7 Maart 2011)
Opvolging op aflevering 10. De Destiny is betrokken in een gevecht tegen de drones en is verrast door het verschijnen van de aliens die Rush en Chloe ontvoerd hadden.

SGU S2x12 Twin Destinies (14 Maart 2011)
Opwinding verspreid zich doorheen het schip wanneer Eli gelooft dat hij een weg heeft gevonden om de Aarde te contacteren via de Dial. Dr. Rush is eerder terughoudend over het plan en denkt eraan de Destiny te verlaten.

SGU S2x13 Alliances” (21 Maart 2011)
Een aanval op de Thuiswereld Bevelvoering brengt Greer and Wray in een val.

SGU S2x14 Hope (28 Maart 2011)
Nog een andere bewustzijnsvorm dringt het lichaam van Chloe binnen door de stenen terwijl Volker bezwijkt aan een ziekte die Tamara misschien niet kan behandelen.

SGU S2x15 Seizure

SGU S2x16 The Hunt

SGU S2x17 Common Descent

SGU S2x18 Epilogue

SGU S2x19 Blockade

SGU S2x19 Gauntlet

Ik ben nog steeds heel kwaad dat SyFy de show heeft geannuleerd… Maar, het is moeilijk te wachten op de laatste episodes van Stargate Universe. Laten we hopen dat er een soort van einde voorzien wordt en dat er weer geen soort van cliffhanger vertoond zal worden.
:)