Suburban Gothic

Suburban Gothic Film Poster

Neem een kijkje naar de officiƫle poster van Suburban Gothic, de aanstaande horror-komedie film geschreven en geregisseerd door Richard Bates Jr.:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SUBURBAN GOTHIC

Plot:
Wanneer een wraakzuchtige geest zijn kleine thuisstad begint te terroriseren, moet Raymond de stadsjongen Becca, rekruten. Becca is de stoere lokale barman die Raymond gaat helpen bij het oplossen van het mysterie van de geest die hun levens bedreigt.”

De film heeft in de hoofdrollen Matthew Gray Gubler en Kat Dennings.

Op deze poster ziet acteur Matthew Gray Gubler eruit als een jongere versie van Dr. Emmett Brown van “Back to the Future”, nietwaar?

Release datum: 30 januari 2015.
:)

Suburban Gotic Film Trailer

Check out de grappige trailer van Suburban Gothic, de aanstaande horror-komedie film geregisseerd door Richard Bates, Jr en met in de hoofdrollen Matthew Gray Gubler, Kat Dennings, Barbara Niven, Ray Wise, Ray Santiago, Sally Kirkland, Muse Watson, Mel Rodriguez en John Waters:


SUBURBAN GOTHIC
Plot:
“Raymond heeft een prestigieuze MBA maar kan geen werk vinden. Hij kan het paranormale kanaliseren, maar praten met een schattig meisje is nog steeds moeilijk voor hem. Hij wordt uit zijn appartement geschopt. Raymond keert terug naar huis naar zijn overbezorgde moeder, zijn ex-jock vader en wat bierbuikige vroegere klasgenoten. Wanneer een wraakzuchtige geest zijn kleine thuisstad begint te terroriseren, moet Raymond de stadsjongen Becca, rekruten. Becca is de stoere lokale barman die Raymond gaat helpen bij het oplossen van het mysterie van de geest die hun levens bedreigt.”

Zeker niet de beste film van het jaar, maar nog steeds een vrij hilarische film!

De releasedatum van Suburban Gothic is ingesteld op 30 januari 2015.
:)