Ted 2

Clip van Ted 2

Niet alleen zijn er twee nieuwe affiches voor Ted 2, de opvolger van de aanstaande komedie-film geregisseerd door Seth MacFarlane:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


TED 2

Plot:
“Jonggehuwd paar Ted en Tami-Lynn willen een baby, maar om te kwalificeren als een ouder zal Ted moeten bewijzen voor de rechtbank dat hij een persoon is.”

Maar er is ook een eerste preview clip, Bekijk die hieronder:


Ted 2 – Beschouw je jezelf als een mens?

En jij?

De film zal worden uitgebracht in filmtheaters op 26 juni 2015.
:)

Ted 2 Super Bowl

Hier is de Super Bowl trailer van Ted 2, het aanstaande vervolg van de komedie geregisseerd door Seth MacFarlane:


TED 2
Plot:
“Jonggehuwd paar Ted (stem door Seth MacFarlane) en Tami-Lynn (Jessica Barth) wilt een baby, maar om te kwalificeren als een ouder moet Ted bewijzen dat hij een persoon is voor een rechtbank.”

Trieste dingen gebeuren met mensen en het kan er gek aan toe gaan wanneer ze een baby willen en dat niet zelf kunnen doen…

Hoe dan ook, Ted 2 gaat hilarisch zijn: mis het niet!

Het vervolg op TED opent in theaters op 26 juni 2015.
:)

Ted 2 Film Trailer

Hieronder vindt je de eerste officiƫle trailer van Ted 2, de opvolger van de aanstaande komedie-film geregisseerd door Seth MacFarlane en met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Morgan Freeman, Jessica Barth, Dennis Haysbert, Patrick Warburton, Martin Klebba, Michael Dorn en Richard Schiff :


TED 2

Legalizeer Ted!

Plot:
“Jonggehuwd paar Ted (stem door Seth MacFarlane) en Tami-Lynn (Jessica Barth) wilt een baby, maar om te kwalificeren als een ouder moet Ted bewijzen dat hij een persoon is voor een rechtbank.”

De plot van Ted is zo vergezocht dat ik er alleen maar naar kan uitkijken! Het gaat hilarisch zijn!

De releasedatum is ingesteld op 26 juni 2015.
:)

Ted 2 Teaser Poster

Een nieuwe teaser poster van Ted 2, het vervolg van de aanstaande komedie film, geschreven en geregisseerd door Seth MacFarlane, is onthuld

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TED 2

Ted komt, weer…

Plot:
“Dingen gingen niet goed tussen John (Mark Wahlberg) en Lori. Hij heeft een nieuwe liefdesinteresse gespeeld door Amanda Seyfried. En Ted is niet zo gelukkig met een nieuwe concurrent voor John’s genegenheid.”

Die teddybeer is echt schattig, maar hij is eigenlijk de belichaming van de duivel hier op aarde! Luister niet naar hem, LoL!

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door aceurs Mark Wahlberg, Seth MacFarlane (hij verleende nogmaals zijn stem aan Ted), Amanda Seyfried, Liam Neeson en Morgan Freeman

Release datum: 26 juni 2015.
:)

Ted 2 Film – Ted en John

We hebben een eerste officiƫle foto van Ted 2 te pakken, het aanstaande komedie filmvervolg geschreven en geregisseerd door Seth MacFarlane en met in de hoofdrol Mark Wahlberg:

Ted 2 Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Dingen gingen niet goed tussen John (Mark Wahlberg) en Lori. Hij heeft een nieuwe liefdesinteresse gespeeld door Amanda Seyfried. En Ted is niet zo gelukkig met een nieuwe concurrent voor John’s genegenheid.”

Ik wist niet dat John en Ted hielden van duiken. Waar kocht Ted zijn duikuitrusting?

Hoe dan ook, de film wordt geopend in theaters op 26 juni 2015.
:)

Mark Wahlberg en Amanda Seyfried Ted 2

Mark Wahlberg en Amanda Seyfried zijn gespot in een auto op de set van Ted 2, het aanstaande vervolg op de komedie geschreven en geregisseerd door Seth MacFarlane:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Dingen gingen niet goed tussen John (Mark Wahlberg) en Lori. Hij zal heeft een nieuw liefdesbelang gespeeld door Amanda Seyfried. En Ted is niet zo gelukkig met een nieuwe concurrent voor John’s genegenheid.”

Zal Optimus Prime Mark Wahlberg dit keer helpen?

Hoe dan ook, ik ben gek op die filmklapper!

Release datum: 26 juni 2015.
:)

Nieuwe foto’s van de set van Ted 2

Nieuwe foto’s van op de set van Ted 2, het aanstaande vervolg op Ted door Seth MacFarlane is online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Dingen lukken niet tussen John (Mark Wahlberg) en Lori. Hij gaat een nieuwe liefde hebben gespeeld door Amanda Seyfried. En Ted is niet zo gelukkig een nieuwe concurrent te hebben voor John’s genegenheid.”

Ted ziet er een beetje dikker dan in de eerste film, nietwaar?

Tot nu toe bestaat de cast uit Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Seth MacFarlane (eens te meer verleende hij zijn stem aan Ted) en Jessica Barth.

De film Ted 2 opent in theaters op 26 juni 2015.
:)

Ted 2 Film – Release datum van het vervolg

Regisseur Seth MacFarlane en zijn ploeg filmen op het moment het vervolg op Ted! Yep de komt de groffe teddybeer! Mark Walhberg en Amanda Seyfried werden gespot op de filmset:

Ted 2 Film Trailer – In theaters in 2015.

(Klik op een foto voor een vergroting.)


De plot is helaas nog steeds geheim. Maar misschien heb je wat insider info?

De releasedatum van Ted 2 is ingesteld voor 26 juni 2015.

Hoe dan ook blijf op de hoogte voor meer details over de film Ted 2!
:)

Ted 2 Film

Ted 2 Film - De vervolgfilm op TedHeel waarschijnlijk komt er een vervolg op Ted, de hitkomedie uit 2012 geschreven en geregisseerd door Seth MacFarlane en met in de hoofdrol Mark Wahlberg. Tijdens de 2012 comic con, tijdens het American Dad panel! onthulde Seth MacFarlane dat hij inderdaad openstaat voor een opvolver op Ted.

Ted 2 Trailer

Wel, als we in overweging nemen dat de opbrengst van de film al opliep tot 370 miljoen dollar wereldwijd op een “miniem” productiebudget van enkel 50 miljoen dollar kan je wel stellen dat Ted 2 een uitgemaakte zaak is. Je kan er zeker van zijn dat Universal heel graag Seth MacFarlane wil ondersteunen in het maken van een opvolger.

Hier is de filmtrailer van de eerste Tedfilm:

Heb je enige suggesties met betrekking tot de verhaallijn voor Ted 2? Denk je dat het een goed idee is dat de gekke teddy beer een pratende pop als vriendin zou krijgen? Deel je gedachten met ons!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Ted 2.
:)

Ted 2

Ted 2 de FilmTed 2
Genre: Komedie
Regie: Seth MacFarlane
Cast: Seth MacFarlane, Mark wahlberg
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Ted 2 Trailer

https://ted-2-movie-trailer.blogspot.com/