Terra Nova

Terra Nova S01E11 Occupation en S01E12 Resistance

Terra Nova TV-Reeks - Terra Nova Seizoen 1 Aflevering 12 en Aflevering 13 - Terra Nova Seizoen EindafleveringHier is de trailer van de twee uur durende seizoen eindaflevering van Terra Nova:


Terra Nova – Seizoen Eindaflevering

Terra Nova S01E12 Occupation
“In deel Ć©Ć©n van de 2-delige eindaflevering van het seizoen arriveert de 11de pelgrimstocht. Met de hulp van Lucas en Mira, proberen de Sixers de voorraad van Terra Nova te plunderen.”

Terra Nova S01E13 Resistance
“In de tweede helft van de 2-delige eindaflevering van het seizoen vechten Jim en Taylor tegen de Sixers groep. Een belangrijke beslissing wordt gemaakt aangaande Terra Nova’s toekomst nadat een kolonist werd gedwongen om de ultieme opoffering te maken.”

Eindelijk wat actie!
:)

Terra Nova S01E11 Within

Terra Nova TV-reeks - Terra Nova Seizoen 1 Aflevering 11The promo trailer van “Within”, de volgende aflevering van de science-fiction avonturen TV-reeks Terra Nova:


Terra Nova – S1.11 – Within

Terra Nova S01E11 Within
“Lucas (Ashley Zuckerman) haast zich om de laatste delen van zijn mysteriueus apparaat te installeren als voorbereiding op de aankomst van de 11de pelgrimstocht. Jim en Taylor confronteren de “Sixer” mol van de kolonie, Skye ontmoet opnieuw een bekend gezicht en Terra Nova bereid zich voor op een oorlog.”

De oude man heeft meer dan 1 trukje in zijn hoed, hij zal Terra Nova redden!
:)

Terra Nova S01E10 Now you see me

Terra Nova TV-Reeks - Terra Nova 1ste Seizoen Aflevering 10We hebben een trailer te pakken van “Now You See Me”, de volgende aflevering van Terra Nova:


Terra Nova – S01E10 – Now you see me

Terra Nova S01E10 Now you see me
“Taylor en Mira verdwijnen in de jungle waar hij meer leert over haar plannen en zijn zoon. Beide staan ze echter tegenover een prehistorische vijand die overwonnen moet worden. Ondertussen doet de Sixer er alles aan om zijn sporen te bedekken wanneer Terra Nova afgesloten wordt en Jim dichterbij komt. Zoe wordt ook geconfronteerd met een moeilijke beslissing wanneer de Ankylosaur, waarvoor ze zorgt, snel groeit.”

Taylor en Mira zouden een grappig en onverwacht paar zijn.
:)

Terra Nova S01E09 Vs.

Terra Nova TV-Reeks - Terra Nova 1ste Seizoen - Aflevering 9Onderstaand kan je de promo-trailer bekijken van “Vs.”, de volgende aflevering van Terra Nova:


Terra Nova – S01E09 – Vs.

Terra Nova S01E09 Vs.
“Wanneer Taylor zoekt naar de ‘Sixer’ mol in Terra Nova, ontdekt Jim een oude moord, waarvoor Taylor de hoofdverdachte is.”

Zullen ze uiteindelijk enkele geheimen onthullen?
:/

Terra Nova S01E08 Proof

Terra Nova TV-reeks - Terra Nova 1ste Seizoen, Aflevering 8Hier is een trailer van “Proof”, de volgende aflevering van de science-fiction avonturen tv-reeks Terra Nova:


Terra Nova – S01E08 – Proof

Terra Nova S01E08 Proof
“Maddy’s leven is in gevaar wanneer ze een geheim ontdekt over een top wetenschapper in Terra Nova. Josh maakt een akkoord om Kira terug te brengen uit 2149, maar dit kan problemen veroorzaken.”

In Godsnaam, ik will meer dinosaurussen zien!
:)

Terra Nova S01E07

Terra Nova TV-reeks - Terra Nova Seizoen 1 Aflevering 7We hebben een trailer te pakken van “Avond”, de volgende aflevering van de science-fiction avonturen TV-reeks Terra Nova:


Terra Nova – S01E07 – Avond

Terra Nova S01E07 Avond
“Een vallende meteoriet wist alle technologie in de kolonie en veroorzaakt vernietiging. Ondertussen zitten Maddy (Naomi Scott) en Reynolds (gastrol Dean Geyer) zitten vast in de wildernis. In Terra Nova moeten Elisabeth en Skye samenwerken om een leven te redden, Taylor probeert te verhinderen dat Mira (Christine Adams) en de ‘Sixers’ binnenvallen en een mysterieuze man maakt zijn aanwezigheid bekend. ”

Het leven in Terra Nova is intens!
:)

Terra Nova S01E06

Terra Nova TV-Reeks - Terra Nova Seizoen 1 Aflevering 6Onderstaand kan je de trailer bekijken van “Bylaw”, de volgende episode van Terra Nova:


Terra Nova – S01E06 – Bylaw

Terra Nova S01E06 Bylaw
“De eerste moord vindt plaats in de kolonie end Jim en Taylor moeten de schuldige vinden. Skye helpt ook Josh bij het vinden van een manier om Kira, zijn vriendin van in 2149, naar het verleden te brengen. Elisabeth en Zoe racen om een ongeboren Ankylosaurus te helpen overleven.”

Die nieuwe wereld is niet echt beter, er lopen nog steeds moordenaars rond …
:(

Terra Nova S01E05

Terra Nova TV+reeks - Terra Nova 1ste Seizoen Aflevering 5We hebben de trailer te pakken van “The Runaway”, de volgende aflevering van Terra Nova:


Terra Nova – S01E05 – The Runaway

Terra Nova S01E05 The Runaway
“Wanneer een ‘Sixer’ girl weesmeisje asiel zoekt in Terra Nova weten Jim and Shannon niet of ze haar kunnen vertrouwen; Mira is er op uit om een kostbare bezitting opnieuw op te eisen; Taylor begint te vermoeden dat er een verrader is in hun midden en Reynolds geeft toe aan zijn gevoelens voor Maddy.”

Stop met het rondlopen in cirkels, neem actie: focus op de hiƫrogliefen!
:)

Terra Nova S01E04

Terra Nova TV-reeksLaten we de trailer van “What Remains” bekijken. Het is de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Terra Nova:


Terra Nova – S01E04 – What Remains

Enkele preview clips:


Terra Nova S01E04 – Blijf waakzaam!


Terra Nova S01E04 – Denk je niet dat we het iemand moeten vertellen?


Terra Nova S01E04 – Wat is dat verdomme?


Terra Nova S01E04 – Deze buitenpost bevindt zich onder algemene quarantaine.

Terra Nova S01E04 What Remains
“Een mysterieuze ziekte die het geheugen uitwist, bedreigt de kolonie.”

Eindelijk gaan ze een beetje informatie loslaten over deze stenen hiƫrogliefen!
:)

Terra Nova TV Spot

Twee nieuwe korte TV-spots voor de promotie van de nog te verschijnen premiere-aflevering van de science-fiction TV-serie Terra Nova:

Terra Nova Trailer


En een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Mis de 2 uur durende premiere van Terra Nova niet op Fox op Maandag 26 september.
:)

Fonkelnieuwe trailer van Terra Nova

Terra Nova TV SeriesDeze nieuwe trailer van Terra Nova ziet eruit als een zomer kaskraker

Terra Nova Trailer


TERRA NOVA
Premisse:
“De show begin in het jaar 2149, een tijd waarin alle leven op aarde bedreigd wordt met vernietiging door de dreigende, afnemende luchtkwaliteit. In een poging om het menselijke ras te redden, ontwikkelen wetenschappers een doorgang die toestaat om 85 miljoen jaar terug te reizen naar de Prehistorische Aarde. De Shannon familie (vader Jim, zijn vrouw Elisabeth, en hun drie kinderen Josh, Maddy en Zoe) vervoegen de 10de pelgrimstocht van kolonisten naar Terra Nova, de eerste menselijke kolonie aan de andere kant van een tijdelijke doorgang. Ze zijn echter niet op de hoogte van het feit dat de kolonie midden in het gebied ligt van een groep vleesetende dinosaurussen.”

Maar het is geen film: Terra Nova is eigenlijk een nieuwe science fiction TV-reeks die voor eerst zal verschijnen op Fox deze herfst.
:)

nieuwe volledige trailer van Terra Nova

Terra Nova TV SerieBekijk deze nieuwe volledige trailer van Terra Nova, het is een nieuwe science-fiction TV serie die vertoond zal worden deze herfst op Fox:

Terra Nova Trailer


TERRA NOVA

Als ze zo ver ontwikkkeld zijn dat ze in de tijd kunnen reizen waarom zijn een paar dinosaurussen dan een probleem?
:?

Nog een andere trailer van Terra Nova

Terra Nova TV SerieNog een andere trailer van Terra Nova:

Terra Nova Trailer


Terra Nova zal deze herfst vertoond worden op FOX.
:)

trailer van Terra Nova

Terra Nova TV SeriesEen nieuwe trailer van Terra Nova, de nieuwe science-fiction TV serie, geregisseerd door Steven Spielberg voor Fox, is online verschenen en je kan deze hieronder bekijken:

Terra Nova Trailer


TERRA NOVA
Een nieuwe wereld, een tweede kans, een betere toekomst

Ik vraag me af hoe de Terra Nova show de grootvader paradox zal verwerken? Ik bedoel wanneer ze de verkeerde muis doden, doden ze misschien wel onze voorvader en dan zou de mensheid nooit op de aarde verschenen zijn…
:?

Terra Nova Trailer

Terra Nova Nieuwe TV Serie Laten we de eerste trailer bekijken van de nieuwe TV serie Terra Nova:

Terra Nova Trailer


TERRA NOVA
Plot:
“Een Episch familie avontuurAn 85 miljoen jaren in voorbereiding, TERRA NOVA volgt een gewone familie op een ongelooflijke reis terug in de tijd naar de Prehistorische Aarde als onderdeel van een gedurfd experiment om het menselijke ras te redden.”

Er zal een preview zijn van de show in Mei en de echte premiere zal dan in de herfst plaatsvinden.

Wat denk je van de eerste sneak preview van Terra Nova? Vertel ons wat jij ervan denkt hieronder!
:)