Texas Chainsaw Massacre 3D

Texas Chainsaw 3D Soundtrack

Er is nog geen officiƫle soundtrack van Texas Chainsaw 3D. We hebben echter een volledige lijst te pakken met de liedjes die er gespeeld worden in de griezelfilm, geregisseerd door John Luessenhop en met in de hoofdrol Alexandra Daddario:

Texas Chainsaw 3D Filmsoundtrack
Verschillende artiesten.

1. DOCTOR Z” – Think Original
2. MOVE – DR Period
3. HAND OF ALMIGHTY – John R. Butler (ASCAP)
4. A TRAMP – Dave Lowe
5. 2 REASONS – T.I.
6. I THOUGHT I WAS A STUD – Carey Moore
7. DANCING ON TOP OF THE WORLD – The PlaceMints feat. Kristen Mari, Shari J, Milad, Cho-Bayashi, BoogieMan & J. Sabin
8. GOT IT ON – G-Block
9. LONESOME – Rick Riso, Cathy Riso
10. NORMANDY – Brett Boyett
11. JIMMY CRACK CORN – Willa & The Buffalo Chips
12 CLOSER TO THE BONE – Tom Leonard and Logan Mader
Texas Chainsaw 3D Liedje - Texas Chainsaw 3D Muziek - Texas Chainsaw 3D Soundtrack - Texas Chainsaw 3D Filmscore

Dus, vindt je de liedjes uit Texas Chainsaw 3D leuk of was je te bang van het geluidvan die lopende kettingzaag om echt te luisteren?
:)

Texas Chainsaw 3D Thaise Poster

Bekijk even de Thaise poster van Texas Chainsaw 3D, de nog te verschijnen 3D griezelfilm geregisseerd doorJohn Luessenhop en met in de hoofdrol Alexandra Daddario:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een jonge vrouw reist naar Texas voor het ophalen van een erfenis; ze weet echter niet dat een ontmoeting met een kettinzaag zwaaiende moordenaar deel uitmaakt van de beloning.”

De kettingzaagman moet echt stinken na de manipulatie van die afgehakte hoofden…
:/

Texas Chainsaw 3D – Gelukkig Nieuwjaar!

Deze nieuwe TV-spot van Texas Chainsaw 3D wenst je een gelukkig nieuwjaar op een gruwelijke manier:


TEXAS CHAINSAW 3D – Gelukkig Nieuwjaar
Verhaallijn:
“Lionsgate’s Texas Chainsaw 3D gaat verder met het legendarische verhaal van de moorddadige Sawyer familie, het gaat verder waar Tobe Hooper’s 1974 horror klassieker ophield. De film speelt zich af in Newt, Texas, waar tientallen jaren lang mensen vermist werden zonder spoor achter te laten. Decennia later en honderden mijlen verwijderd van het oorspronkelijke bloedbad, verneemt een jonge vrouw, genaamd Heather, dat ze een Texas landgoed heeft geĆ«rfd van een grootmoeder waarvan ze nooit het bestaan wist. Na het een tocht met vrienden om haar roots te ontdekken, komt ze te weten dat ze de enige eigenaar is van een luxe, geĆÆsoleerd Victoriaans herenhuis. Maar haar nieuwe rijkdom heeft een prijs waarvan ze het bestaan ontmoet als ze de horror vindt die haar wacht in de kelders van het bedompte herenhuis … ”

Als je het griezelige geluid van een werkende kettingzaag hoort is het te laat, doe dan een gebed en maak je klaar voor je eindbestemming!

In de bioscopen vanaf 4 januari 2013.
:)

Texas Chainsaw 3D Film Clip

We hebben een nieuwe clip te pakken van Texas Chainsaw 3D, het nog te verschijnen vervolg op de cult griezelfilm uit 1974 The Texas Chainsaw Massacre:

Texas Chainsaw 3D Trailer – Release datum 4 januari 2013


Texas Chainsaw 3D – Rem af!
Verhaallijn:
“Een jonge vrouw reist naar Texas voor het ophalen van een erfenis; ze weet echter niet dat een ontmoeting met een kettingzaag zwaaiende moordenaar deel uit maakt van de prijs.”

Het is bijna hilarisch om de freak te zien rondrennen achter de auto met zijn kettingzaag. Maar als je je dan weer in die auto zou bevinden is dat genoeg om een hartaanval te krijgen!
:)

Texas Chainsaw 3D TV-Spot

Texas Chainsaw 3D gaat verder met het legendarische verhaal van de moordzuchtige familie Sawyer, de draad wordt weer opgenomen waar Tobe Hooper's 1974 horror classic er een punt achter plaatste in Newt, Texas, waar decennia lang mensen verdwenen zonder spoor achter te laten.Lionsgate deelde een eerste TV-spot van Texas Chainsaw 3D met ons, de nog te verschijnen horror thriller in een regie van John Luessenhop:

Texas Chainsaw 3D Filmtrailer

In de hoofdrollen vinden we Alexandra Daddario, Dan Yeager, Tremaine Neverson, Scott Eastwood, Tania Raymonde, Shaun Sipos, Keram Malicki-Sanchez, James MacDonald, Thom Barry, Paul Rae en Richard Riehle, samen met speciale optredens van vier geliefde leden van de cast van de vorige afleveringen van de franchise: Gunnar Hansen (de originele Leatherface), Marilyn Burns, John Dugan en Bill Moseley. In de bioscopen vanaf 04 januari 2013.
:)

Texas Chainsaw Clip

Dankzij Machinima volgt hier de eerste preview clip van Texas Chainsaw 3D, de nog verschijnen opvolger van The Texas Chainsaw Massacre:

Texas Chainsaw Film – In de bioscopen vanaf 4 januari 2013


Texas Chainsaw 3D – Wie is dat?

Wat zou jij doen als er iemand op je afkomt met een masker en met een kettingzaag in de hand? Zou je wegrennen of je beste gevechtskunstjes vertonen?
:)

Texas Chainsaw – Het kwade heeft vele gezichten

Weer een nieuwe filmposter van Texas Chainsaw 3D, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van John Luessenhop voor Lionsgate:

Texas Chainsaw Trailer – In de bioscopen vanaf 4 januari 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Hier volgt een filmtrailer van Texas Chainsaw 3D als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Texas Chainsaw 3D Poster

We hebben een nieuwe filmposter te pakken van Texas Chainsaw 3D:

Trailer van Texas Chainsaw 3D in een regie van John Luessenhop

(Klik op de poster voor een vergroting.)

TEXAS CHAINSAW 3D

In 1974, veranderde een film het gelaat van griezel. In 2013, begint er een nieuw donker hoofdstuk!
:)

Texas Chainsaw 3D Trailer

Texas Chainsaw 3D FilmEen filmtrailer van Texas Chainsaw 3D, het filmvervolg op de cult horrorfilm Texas Chainsaw Massacre, werd online uitgebracht:

Texas Chainsaw 3D Film


TEXAS CHAINSAW MASSACRE 3D

Het gebeurde eerder. Het grijpt opnieuw plaats!

Verhaallijn:
“Een jonge vrouw reist naar Texas voor het ophalen van een erfenis; zij weet echter niet dat een ontmoeting met de kettingzaagmoordenaar deel uitmaakt van de prijs.”

De film is geregisseerd door John Luessenhop en de cast bestaat ondermeer uit Alexandra Daddario, Dan Yeager, Tremaine “Trey Songz” Neverson, Scott Eastwood, Tania Raymonde, Shaun Sipos, Keram Malicki-Sanchez, James MacDonald, Thom Barry, Paul Rae, Richard Riehle, Bill Moseley en Gunnar Hansen. In de bioscopen op 4 januari 2013.
:)

Texas Chainsaw Massacre 3D Poster

Een gloednieuw enge poster van The Texas Chainsaw Massacre 3D, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van John Luessenhop gebaseerd op een script door Adam Marcus:

Texas Chainsaw Massacre Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 3D

Het kwaad heeft vele gezichten.

Verhaallijn:
“Lionsgateā€™s TEXAS CHAINSAW 3D gaat verder met het legendarisch verhaal van de moordachtige Sawyer familie waar Tobe Hooperā€™s 1974 griezelklassieker ophield in Newt, Texas. Voor tientallen jaren verdwenen mensen er zonder een spoor achter te laten. De dorpsmensen vermoeden al lang dat de Sawyer familie, eigenaars van de plaatselijke barbeque zaak er iets mee te maken hadden. De vermoedens worden eindelijk bevestigd op een hete zomerdag wanneer een jonge vrouw ontsnapt uit het Sawyerhuis na de brutale moord op vier van haar vrienden. Het gerucht verspreid zich snel in het kleine dorp en een burgerwacht bende van opgewonden lokale inwoners omsingelen de Sawyervestiging. Het gebouw word platgebrand en elk lid van de familie wordt omgebracht – of dat dachten ze toch.
Tientallen jaren later en honderden mijlen verwijderd van de originele massamoord verneemt een jonge vrouw, Heather, dat ze een landgoed in Texas heeft geerfd van een grootmoeder die ze nooit gekend heeft. Na een reis met haar vrienden voor het opsporen van haar achtergrond stelt ze vast dat ze de enige eigenaar is van een geweldig, verlaten Victoriaans herenhuis. De nieuw verkregen rijkdom vereist echter een prijs als ze strompelt over de griezelige dingen in de donkere kelders van het herenhuis…”

Misschien is het wel beter om weg te blijven uit Texas als je liever je gezicht niet ziet verschijnen op die muur?

De release datum van The Texas Chainsaw Massacre 3D is voorzien voor 4 januari 2013.
:)

Texas Chainsaw Massacre 3D Film

The Texas Chainsaw Massacre 3D is geen nieuwe versie maar een 3D vervolg op de originele film uit 1974: het verhaal gaat verder waar de eerste film stopte. Het vervolg is geregisseerd door John Luessenhop (die aan het hoofd stond van Takers) en heeft de volgende acteurs in de roldverdeling: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Sue Rock, Scott Eastwood, Bill Moseley, Gunnar Hansen, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae en Richard Riehle.

Texas Chainsaw Massacre 3D Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle teaser poster van The Texas Chainsaw Massacre 3D:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een jonge vrouw reist naar Texas, samen met haar vrienden, voor het ophalen van een erfenis; ze weet echter niet dat de ontmoeting met de kettingzaag maniak deel uitmaakt van de beloning.”

We hebben de trailer van de nieuwe film nog niet te pakken maar hier is de enge trailer van de originele film:

De release datum van the Texas Chainsaw Massacre 3D is voorzien voor 4 januari 2013.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over the Texas Chainsaw Massacre 3D.
:)

Texas Chainsaw Massacre 3D

Texas Chainsaw Massacre 3D de FilmTexas Chainsaw Massacre 3D
Genre: Horror/Thriller
Regie: John Luessenhop
Cast: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Sue Rock, Scott Eastwood, Bill Moseley, Gunnar Hansen, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae, Richard Riehle
Releasedatum: 04. Januari 2013

Voor meer informatie: Texas Chainsaw Massacre 3D Trailer

https://texas-chainsaw-massacre-3d-trailer.blogspot.com/