The Big Wedding

The Big Wedding Clip

Bekijk even deze previewclip van The Big Wedding, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon en Robin Williams:


The Big Wedding – Zij bedroog je eerst.
Verhaallijn:
“Een al lang gescheiden paar doet zich voor als getrouwd wanneer de familie samenkomt voor een huwelijk.”

Als jij De Niro’s echtgenote zou zijn, zou je hem dan bedriegen?

De film is geregisseerd door Justin Zackham.
Release datum: 26 april 2013.
:)

Trailer van of The Big Wedding met in de hoofdrollen Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon en Robin Williams

Dankzij Lionsgate volgt hier een nieuwe trailer van The Big Wedding, de nog te verschijnen romantische komedie met in de hoofdrollen Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon en Robin Williams:


THE BIG WEDDING

De tafels zijn gedekt. De gasten zin gearriveerd.
Voordat de bel klinkt echter …. zullen de vuisten gebruikt worden!

Verhaallijn:
“De film is een hilarische romantische komedie over een charmante moderne familie die probeert om een ​​weekendbruiloft te overleven met het potentieel om een echte familiefiasco te worden. Tot het vermaak van hun volwassen kinderen en vrienden worden het lang gescheiden echtpaar Don en Ellie Griffin (de Niro en Keaton) weer gedwongen om het gelukkige paar te spelen in het belang van het huwelijk van hun geadopteerde zoon nadat zijn ultra conservatieve biologische moeder onverwachts besluit om halverwege de hele wereld rond te vliegen om het huwelijk bij te wonen. Met al de bruiloftsgasten die toekijken, worden de Griffins hilarisch gedwongen hun verleden, heden en toekomst te confronteren -. en hopelijk voorkomen dat ze elkaar doden al doende.”

“Kinderen, hier is wat advies voor een bruiloft: blijf vrijgezel zo lang je kan!” Men kan enkel houden van Robert De Niro en het personage dat hij vertolkt! En dat is eigenlijk een goed advies!

De film is geschreven en geregisseerd door Justin Zackham. Release datum: 26 april 2013.
:)

The Big Wedding Grote Poster

Bekijk even de nieuwe internationale grote poster van The Big Wedding, een nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried en Topher Grace:

The Big Wedding Film trailer – In de bioscopen vanaf 26 april 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE BIG WEDDING

Grote families. Grote ego’s. Grote problemen!

Verhaallijn:
“Een al lang gescheiden paar doet alsof ze nog getrouwd zijn als hun familie samenkomt voor een trouwpartij.”

Zou jij willen trouwen met Robert De Niro?
:?

The Big Wedding Poster

Een nieuwe poster van The Big Wedding, de nog te verschijnen komedie in een regie van Justin Zackham werd onthuld:

The Big Wedding Film

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een langgescheiden paar doet zich voor als gehuwd voor hun familie tijdens een huwelijk.”

Al dat roze doet pijn aan mijn ogen!

Hier is de filmtrailer van The Big Wedding als je hem nog niet bekeken hebt: More »

The Big Wedding Trailer

The Big Wedding FilmEen eerste officiële filmtrailer van The Big Wedding, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried en Topher Grace, werd uitgebracht:

Big Wedding Trailer

Verhaallijn:
“THE BIG WEDDING is een hilarische romantische komedie over een charmante, moderne familie die probeert om een ​​weekend bruiloftfeest te overleven met het potentieel om uit te draaien op een volledige familie fiasco. Tot het vermaak van hun volwassen kinderen en vrienden worden lang gescheiden echtpaar Don en Ellie Griffin (Robert de Niro en Diane Keaton) opnieuw gedwongen om het gelukkige paar te spelen omwille van het huwelijk van hun geadopteerde zoon nadat zijn ultra conservatieve biologische moeder onverwachts besluit om halverwege rond de wereld te vliegen om het huwelijk bij te wonen. Met alle bruiloftsgasten als toeschouwers worden de Griffins hilarisch gedwongen om hun verleden, heden en toekomst te confronteren – en hopelijk te voorkomen dat ze mekaar al doende doden”.

En hier is de officiële bioscoopposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE BIG WEDDING

Het is nooit te laat om je te gedragen als een familie!

De film is geregisseerd door Justin Zackham. In de bioscopen op 26 oktober 2012.
:)

Big Wedding Teaser Poster

Robert De Niro en Diane Keaton zijn een gescheiden paar in the Big Wedding, een nog te verschijnen film die geschreven en geregisseerd is door Justin Zackham (de schrijver van “The Bucket List”). Bekijk even de nieuwe teaser poster:

Big Wedding Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE BIG WEDDING

Ze moeten gewoon overeenkomen voor Ă©Ă©n speciale dag.

Verhaallijn:
“Een reeds lang gescheiden paar liegt over het getrouwd zijn als hun familie bijeenkomt voor een huwelijk.”

Naast Robert De Niro en Diane Keaton, bestaat de rolbezetting verder ook uit Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Robin Williams, Topher Grace, Susan Sarandon en Ben Barnes. In de bioscopen op 26 oktober 2012.
:)

Big Wedding film

Robert De Niro en Diane Keaton vormen een team voor The Big Wedding, een nog te verschijnen komedie geschreven en geregisseerd door Justin Zackham (hij schreef ook het script van “The Bucket List”). Het verhaal draait rond een al lang gescheiden paar dat hun huwelijk als bestaand laat doorgaan wanneer de familie bijeenkomt voor een huwelijk. De cast bestaat verder ook uit Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Robin Williams, Topher Grace, Susan Sarandon en Ben Barnes. De release datum van The Big Wedding is voorzien op 26 october 2012.

Big Wedding Trailer

Een eerste officiële poster van the Big Wedding film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

The Big Wedding Film

Verhaallijn:
“De film focust op Don (Robert De Niro) en Ellie (Diane Keaton), een reeds lang gescheiden koppel dat gedwongen wordt om iedereen te laten geloven dat ze nog altijd gelukkig getrouwd zijn tijdens het huwelijk van hun zoon.
In het bijzijn van alle vrienden en familie groeit het bedrog uit in een aangrijpend en ondeugend grappig verhaal over de dingen die mensen met elkaar verbinden.”

De film kan bogen op een indrukwekkende rolverdeling! Maar gaat al dat gecombineerd talent wel een grappige film opleveren? Wel, een trailer wordt gauw verwacht, het zal ons een beter idee geven over wat we kunnen verwachten.

Hoe dan ook, meer informatie over the Big Wedding film volgt gauw!
:)

The Big Wedding

The Big Wedding de FilmThe Big Wedding
Genre: Komedie
Regie: Justin Zackham
Cast: Amanda Seyfried, Robert De Niro, Katherine Heigl, Robin Williams, Topher Grace, Susan Sarandon, Ben Barnes, Diane Keaton
Releasedatum: 26. Oktober 2012

Voor meer informatie: The Big Wedding Trailer

https://big-wedding-movie-trailer.blogspot.com/