The Company You Keep

6 Clips van The Company You Keep

We hebben zes preview clips te pakken van The Company You Keep, het drama met in de hoofdrollen Shia LaBeouf en Robert Redford:


The Company You Keep – Koffie en diner


The Company You Keep – Ik raak niet van de kaart


The Company You Keep – Eerlijk en evenwichtig
Verhaallijn:
“Een thriller die zich richt op een voormalig linkse radicale activist die op de vlucht gaat voor een journalist die zijn identiteit heeft ontdekt.”

Meer clips van The Company You Keep zijn onderstaand te vinden: More »

The Company You Keep Soundtrack

Hier is de officiële liedjeslijst van The Company You Keep soundtrack, de nog te verschijnen thriller in een regie van Robert Redford en gebaseerd op een roman met dezelfde naam geschreven door Neil Gordon:

The Company You Keep Originele Film Soundtrack
Muziek door Cliff Martinez.

1. You Have a Full Green Light
2. We Could Have Made a Difference
3. Who is Your Best Reporter?
4. Somewhere Someone Knows Something
5. Diversion
6. Weathermen
7. Still Got the Juice
8. Nothing But a Dream You Once Had
9. On the 10 Yard Line
10. The Cabin
11. Put the Pieces Together
12. Real Estate Records and Plot Maps
13. I Met Your Daughter
14. Father and Daughter Reunion
15. Can’t Say I’m Happy to See You
The Company You Keep Liedje - The Company You Keep Muziek - The Company You Keep Soundtrack - The Company You Keep Filmscore

Samenvatting van de verhaallijn:
“Een thriller over een voormalige Weather Underground activist die op de vlucht gaat voor een journalist die zijn identiteit heeft ontdekt. (Acteurs Shia LaBeouf, Robert Redford, Julie Christie, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Stephen Root, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Anna Kendrick en Jackie Evancho) ”

De film soundtrack van The Company You Keep zal worden uitgebracht op 9 april 2013.

:)

The COmpany You Keep

The COmpany You Keep de FilmThe COmpany You Keep
Genre: Thriller
Regie: Robert Redford
Cast: Shia LaBeouf, Robert Redford, Julie Christie, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Stephen Root, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Anna Kendrick, Jackie Evancho
Releasedatum: 05. April 2013

Voor meer informatie: The COmpany You Keep Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-company-you-keep

The Company You Keep Film Trailer – Met in de hoofdrollen Robert Redford en Shia Labeouf

Bekijk even de nieuwste film trailer van The Company You Keep, de nog te verschijnen thriller in een regie van Robert Redford en gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Neil Gordon:


THE COMPANY YOU KEEP
Verhaallijn:
“Het burgerlijk leven van een alleenstaande vader als advocaat in de staat New York wordt verbrijzeld als zijn verleden als radicaal activist lid van de Weather Underground wordt geopenbaard en hij er beschuldigd van wordt de schutter te zijn tijdens een dodelijke bankoverval enkele jaren geleden. Gedwongen op de vlucht te gaan vermijd hij de rechtshandhaving en stuit hij op een reeks drugsdealers, bomplaatsende radicalen die linkse academici werden, Vietnam veteranen, FBI-agenten en Republikeinen die gezamenlijk nadenken over de erfenis van de jaren ’60 tijdens het zoeken naar de enige vrouw die zijn onschuld kan bewijzen. ”

En de officiële posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Shia Labeouf ziet eruit als een schaap met dat kapsel! Hij zou zich beter kaal scheren… Hoe dan ook, het ziet eruit als een geweldige film, ik zal hem zeker gaan bekijken!

De cast bestaat uit Shia LaBeouf, Robert Redford, Julie Christie, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Stephen Root, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Anna Kendrick en Jackie Evancho. De release datum van The Company You Keep is voorzien voor 5 april 2013.
:)