The Croods

The Croods Muziekvideo

Dankzij Dreamworks Animation vinden we hier de officiƫle muziekvideo van het themaliedje uit The Croods, de nog te verschijnen CG animatie avonturen film in een regie van Chris Sanders en Kirk DeMicco:

The Croods Film Trailer


The Croods – Het Liedje “Shine Your Way” vertolkt door Owl City en Yuna
Verhaallijn:
“The Croods is een 3D avonturenkomedie over ’s werelds eerste moderne familie aan het begin van een unieke reis als de grot die altijd thuis betekende, vernietigd wordt. Ze reizen door een spectaculair landschap, er ontstaan twisten en seismische grondverschuivingen door generationele verschillen tijdens het ontdekken van een ongelooflijk, nieuwe wereld met fantastische wezens — de uitblik op de wereld is nu voor altijd veranderd.”

Wat is jouw mening over het thema liedje van the Croods? Is het liedje een beetje te matig, nee toch niet?
:?

The Croods – Wat soort van niezer ben jij?

Een nieuwe virale video voor de promotie van The Croods, de nog te verschijnen prehistorische komedie, avonturen, animatie film in een regie van Kirk De Micco en Chris Sanders voor Dreamworks Animation:

The Croods Trailer


The Croods – De niezende baby
Verhaallijn:
“Grug Crood wordt ruw geconfronteerd met de verwoesting van de grot die altijd zijn leven voorstelde door een aardbeving. Zonder andere opties zal de Crood familie op de reis van hun leven gaan opzoek naar een nieuwe thuis. Tijdens de gevaarlijke reis naar het onbekende wordt het leven heel ingewikkeld, zeker wanneer de oudste tienerdochter valt voor een nomade, genaamd Guy. Guy’s’ zoektocht naar morgen is inderdaad een generationele clash met het vertrouwen van Grug in tradities van gisteren. Tijdens de gezamelijke ontdekking van de nieuwe wereld zullen beide gezichtspunten veranderen.”

Dat lelijke kleine babymeisje slaagt erin om er schattig uit te zien! LOL!

Hoe dan ook, wat soort van niezer ben jij?
:)

The Croods – enkele prehistorische uitvindingen

The CroodsDeze nieuwe reeks van The Croods clips, de nog te verschijnen avonturen animatiefilm door Dreamworks Animation die zich afspeelt in de Prehistorie, gaat helemaal over uitvindingen:

Officiƫle Trailer van The Croods


The Croods – Familie Portret


The Croods – Punch apen


The Croods – Een “lifterator”


The Croods – Zonnebril


The Croods – Schoenen
Verhaallijn:
“Ben je nu beter af dan 4 miljoen jaar geleden? De werelds’ eerste prehistorische familie gaat op reis naar een ongekende en fantastische wereld.”

Schoenen zijn inderdaad een geweldige uitvinding! Draag ze, maar wordt geen schoenenverslaafde!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe Italiaanse poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Release datum: 22 maart 2013.
:)

2 Nieuwe Clips van The Croods

We hebben 2 nieuwe grappige preview clips te pakken van The Croods, de nog te verschijnen animatiefilm door Dreamworks Animation:

The Croods Film Trailer


The Croods – Vuur


The Croods – Eenn reis door het land.
Verhaallijn:
“’s Werelds eerste prehistorische familie gaat op een reis naar een ongekende en fantastische wereld.”

Definitie van huisdier: een dier dat je niet kan eten, synoniem: kind! LOL, oma is haar verstand nog niet verloren!
:)

The Croods Clip

Dreamworks Animation deelde een eerste preview clip van The Croods, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Kirk De Micco en Chris Sanders:

The Croods Film


The Croods – Eep en Guy jagen.
Verhaallijn:
“De Croods is een prehistorisch komedie avontuur dat ’s werelds eerste familie volgt als ze beginnen aan de reis van hun leven wanneer de grot die hen altijd heeft hen beschermd heeft tegen gevaar vernietigd wordt. Tijdens het reizen in een spectaculair landschap, ontdekken de Croods een ongelooflijke nieuwe wereld gevuld met fantastische wezens – en hun vooruitzichten zijn voor altijd veranderd “.

Die prehistorische vogel is verdomd lelijk! God, dat dier is zelfs nog lelijker dan mijn schoonmoeder!

In de bioscopen vanaf 22 maart 2013.
:)
1

The Croods – De grootmoeder en de tijger

We kunnen een betere blik werpen op de grootmoeder en de tijger dankzij die nieuwe personage posters van The Croods, de nog te verschijnen animatie film van Dreamworks. Eerst de grootmoeder:

The Croods Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Mijn naam is Gran. Wat kan jou dat schelen? Ik ben een overlever van de ijstijd. Wat heb je voormekaar gebrachth? Okay, ik ben een beetje humeurig maar dat zou jij ook zijn op mijn leeftijd. Zesenveertig is oeroud in de Croodaceous. Ik heb het allemaal al gezien: vleesetende planten, beenverbrijzelende Macawnivoren, noem het maar op, maar wat me nog het meest zorgen baart is mijn schoonzoon Grug. Hij zou waardeloos zijn als ik hem niet op zijn plaats zou houden.

En hier is de tijger:

“Maak kennis met Chunky de Macawnivoor! Met het lichaam van een kleine tijger, een heel groot hoofd en het kleurenpatroon van een Ara Papegaai is hij een indrukwekkend dier tot boven De Croods uitsteekt.”

Verhaallijn van De Croods:
“’s Werelds eerste prehistorische familie (De Croods) gaat op een reis naar een ongekende en fantastische wereld.”

Ben je gek op je schoonouders of tolereer je hen enkel? Zou je hen misschien graag aan Chunky voeren?
:)

The Croods – Thunk en zijn crocohond

Een nieuwe personage poster van the Croods, deze gaat over Thunk:

The croods Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Mijn naam is Thunk! Ik ben bijna 2 meter groot, weeg, 130 kg en ben 9 jaar oud. Als de tweede in bevel in de grot gebruik ik mijn expert jager-verzamelaar vaardigheden voor de hulp in het overleven van mijn familie, soms breek ik echter wel een eitje of tweeā€¦. Mijn vader is de geweldigste persoon die er is en zoals hem heb ik beloofd om nooit iets nieuws of verschillend te doen.

En hier is Douglas, Thunk’s wreedaardig schattige crocohond:

Maak kennis met Thunkā€™s huisdier Douglas! Een onverwachte vermenging van een hond en krokodil, zijn bedreigend uitzicht en vlijmscherpe tanden verbergen een vriendelijke instelling.

Twee bijkomende posters kunnen onderaan gevonden worden:

Verhaallijn:
“’s Werelds eerste prehistorische familie gaat op reis naar een onbekende en fantastische wereld.”

Zou jij graag een crocohond als huisdier hebben? Of misschien heb je liever een crocokat?
:?
1

The Croods – Ugga, de eerste moderne moeder!

Dreamworks deelde een nieuwe personage poster met ons van The Croods, Ugga wordt weergegeven, de eerste moderne moeder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Haar beschrijving:

“Oke, ik weet wat je denkt. Leven in de Croodaceous is niet echt een feestje maar er gebeuren echt wel een aantal leuke dingen. Verblijven in een donkere grot is echt goed voor je huid en we moeten ons nooit zorgen maken over geluidsoverlast voor de buren omdat ze werden weggevoerd door een stofstorm een paar zomers geleden. Ik mis het delen van de muggenhamburger recepten met de Throgs; ze waren vriendelijk holbewoners. Je weet het echter nooit, misschien worden ze ooit wel eens teruggeblazen.”

En hier is een andere poster voor de hele familie:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Als ze niet evolueren zullen ze geschiedenis worden…
:)

The Croods – Sandy

Maak kennis met Sandy, een lief klein meisje uit The Croods, de nog te verschijnen animatiefilm door Dreamworks Animation die zich afspeelt in de prehistorische tijden:

The Croods Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Hier is haar beschrijving:

“Hoi, mijn naam is Sandy. Ik technisch kan nog niet praten, maar ik heb een gegrom betekenen. Ik ben het jongste lid van de Croods, maar laat mijn schattigheid je niet bedriegen. Ik blaf net zo hard als ik bijt!”

Denk je dat ze ziet eruit als een combinatie van een kind, een wrattenzwijn en een nijlpaard?
:)
1

The Croods – Guy en zijn luiaard

Die twee nieuwe personage posters van The Croods, de nog te verschijnen avonturen animatiefilm van Dreamworks Animation, geven Guy en zijn huisdier de luiaard Belt weer:

Trailer van The Croods

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Een beschrijving van Guy (stem door Ryan Reynolds):

“Hallo, ik ben Guy. Je zou kunnen zeggen dat ik gek ben op reizen. Sterker nog, ik heb tijd alleen doorgebracht sinds ik een kleine jongen was. Tijdens dat alleen zijn kan ik heel wat nadenken. Zoals, waar komt de regen vandaan en waar gaan de zonnen ’s nachts slapen. Naast het rondhangen met mijn beste vriend, mijn huisdier de luiaard Belt hou ik ervan om ideeĆ«n te bedenken en dingen uit te vinden. Ik breng ook graag tijd door met de Croods, met uitzondering van de momenten waarop Eep’s vader me probeert te vermoorden. “

Guy heeft niet veel spierkracht, maar hij weet hoe zijn hersenen te gebruiken, en hij kreeg een perfecte hulpmiddellen riem!
:)

The Croods 2 Nieuwe Posters

Twee nieuwe Croods-posters, de nog te verschijnen avonturen animatiefilm van Dreamworks Animation:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“’s Werelds allereerste prehistorische familie gaat op een tocht naar een onbekende en fantastische wereld.”

Bent je nu beter af nu dan vier miljoen jaar geleden? Hoe dan ook, het meisje waarover het gaat is Eep, een tienerrebel. Hier is de officiƫle beschrijving van haar personage:

“Mijn naam is Eep, en ik ben 19 zomers oud. Ik wil rennen, springen en mammoets achtervolgen. Elke kans die ik krijg, wil ik in de zon liggen. Ik denk omdat mijn familie en ik in een grot wonen dat we de laatste grot in Crood Canyon zijn… eigenlijk, we zijn de enige grot in Crood Canyon. ik ga niet veel weg, waarschijnlijk omdat er een heleboel dingen daarbuiten zijn die ons willen opeten. Al die tijd binnen is niet echt een probleem voor mijn uitgangsleven want er zijn geen jongens om mee uit te gaan. De laatste kandidaat werd een paar jaar geleden verzwolgen. ik kan niet klagen, want klagen is nog niet uitgevonden.”


:)

1

The Croods van de bedenkers van Madagascar en How to train your dragon

Dreamworks Animation, de bedenkters van Madagascar en How to train your dragon, nemen ons mee naar het begin… van het einde met The Croods, een nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Chris Sanders en Kirk DeMicco. Bekijk even deze nieuwe TV-spot:

The Croods Trailer

Verhaallijn:
“De Croods is een 3D-komedie avontuur diet ’s werelds eerste moderne gezin volgt als ze beginnen aan de reis van hun leven, wanneer de grot die altijd thuis is geweest, wordt vernietigd reizen de Croods door een spectaculair landschap opgeschrikt door generationele conflicten en seismische verschuivingen als ze een ongelooflijke nieuwe wereld vol met fantastische wezens ontdekken – en hun blik op de dingen wordt voor altijd veranderd.”

Vuur bijt, vergeet dat niet!

In de bioscopen vanaf 22 maart 2013.
:)

The Croods Motion Poster

Dreamworks heeft een motion poster vrijgegeven van The Croods, het nog te verschijnen prehistorische komedie avontuur in een regie van Chris Sanders en Kirk DeMicco: More »

Trailer van Dreamworks Animatiefilm The Croods

Dreamworks Animation bracht een nieuwe trailer uit van The Croods, de nog te verschijnen CG animatie avonturenfilm geregisseerd door Chris Sanders en Kirk DeMicco, je kan dit onderstaand bekijken:

The Croods Film – in de bioscopen vanaf 22 maart 2013


THE CROODS
Verhaallijn:

“Overleven in een vulkanische wereld is al moeilijk genoeg, maar holbewoner Grug (Nicolas Cage) krijgt de schrik van zijn leven als een aardbeving hem dwingt de enige wereld die hij kent achter te laten. Met zijn familie op sleeptouw waagt hij zich in de vluchtige wereld, op zoek naar van een nieuwe thuis. De situatie wordt nog ingewikkelder wanneer Grug’s familie – vooral zijn oudste dochter, Eep (Emma Stone) – valt voor een nomade (Ryan Reynolds) die ze tegenkomen op hun gevaarlijke tocht. De zoektocht van deze eigenzinnige, fantasierijke vreemde naar ‘morgen’ brengt hem op gespannen voet met Grug die al het vertrouwen heeft in de tradities van gisteren.

De Croods ziet er zeker als een leuke familie avonturenfilm. Ik ga deze prent zeker bekijken als hij uitkomt in de bioscopen.
:)

The Croods Promo Poster

Een poster voor de film gebaseerd op de roman van de Croods, de nog te verschijnen avonturen, animatiefilm

The Croods Filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Terug in de goede oude dagen was bont het hoogtepunt van de mode!
:)