The Descendants

The Descendants Film met in de hoofdrol George Clooney

The Descendants FilmGeorge Clooney, Regisseur Alexander Payne en zijn ploeg praten over de Descendants film:

The Descendants Trailer

Verhaallijn:
“(George Clooney) Een grootgrondbezitter probeert opnieuw het contact te herstellen met zijn twee dochters nadat zijn vrouw betrokken werd bij een bootongeluk.”

In de bioscopen op 16 november 2011.
:)

The Descendants Nieuwe Poster

Bekijk even deze nieuwe poster van The Descendants, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrol George Clooney:

The Descendants Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Heb je ooit een zandkasteel gebouwd in Hawaii?
:)

Trailer van The Descendants

The Descendants Film - Starring George ClooneyEen nieuwe filmtrailer van the Descendants is online vrijgegeven, bekijk de trailer onderstaand:

The Descendants Trailer


THE DESCENDANTS
Verhaallijn:
“De film speelt zich af in Hawaii, THE DESCENDANTS is soms humoristisch en soms een tragische tocht voor Matt King (George Clooney). Matt is een onverschillige echtgenoot en vader van 2 meisjes die gedwongen wordt om het verleden opnieuw te bekijken wanneer zijn vrouw betrokken raakt bij een bootongeluk in Waikiki. De gebeurtenissen leiden tot een toenadering met zijn jonge dochters terwijl Matt worstelt met een beslissing om het landgoed van zijn familie, doorgegeven door Hawaiaans koninklijk bloed en misssionarissen, te verkopen.”

De film is geregisseerd door Alexander Payne en heeft in de hoofdrollen George Clooney, Shailene Woodley, Beau Bridges, Robert Forster, Judy Greer, Matthew Lillard, Nick Krause, Amara Miller, Mary Birdsong, Rob Huebel en Patricia Hastie. In de bioscopen op 18 november 2011
:)

The Descendants Soundtrack

Hier is de liedjeslijst van The Descendants soundtrack, de drama komedie in een regie van Alexander Payne en met in de hoofdrol George Clooney:

Immortals Originele Film Soundtrack
Muziek door Craig Armstrong.

1. Ka Makani Ka ‘Ili Aloha
2. Kalena Kai
3. Hi ‘Ilawe
4. ‘Ulilie
5. Pine Tree Slack Key
6. Auwe
7. Leahi
8. Hawaiian Skies
9. He’eia
10. ‘Ima Au Ia ‘Oe
11. Kaua ‘I Beauty
12. Hi’ilawe
13. Wai O Ke Aniani
14. Pua Hone
15. Hapuna Sunset
16. Deep In An Ancient Hawaiian Forest
17. Mom
18. Ka Mele Oku’u Pu ‘Uwai
The Descendants Liedje - The Descendants Muziek - The Descendants Soundtrack


The Descendants is de eerste mainstream Amerikaanse film die uitsluitend voorzien is van Hawaiaanse muziek, het grootste deel werd gemaakt door de erkende meesters van het genre, zowel modern als klassiek onder andere Gabby Pahinui, Ray Kane, Keola Beamer, Lena Machado, Sonny Chillingworth, Jeff Peterson, en Rev dennis Kamakahi. De filmmakers wilden een film maken met een uitgesproken Hawaiaans gevoel en de muziek was een cruciaal onderdeel. Evenals in navolging van de ervaring van het kijken naar de film, zal The Descendants soundtrack het soulvolle en emotionele spectrum van Hawaiaanse muziek van de afgelopen decennia onthullen aan de luisteraars en zal dienen als een oog openende introductie tot enkele van de grootste en meest essentiƫle Hawaiaanse muziek en artiesten.

De filmsoundtrack van The Descendants zal uitgebracht worden op 22 november 2011.
:)

Nieuwe Clip van the Descendants

The Descendants FilmWeer een nieuwe filmclip van the Descendants:

The Descendants Trailer


The Descendants – Trek je zwempak aan!

De film draait rond een grootgrondbezitter(George Clooney) die probeert om opnieuw de draad op te nemen met zijn twee dochters nadat zijn een boot ongeluk heeft gehad.
:)

The Descendants Film Clip

The Descendants FilmEen nieuwe preview clip van The Descendants is online opgedoken:


The Descendants – Pap, dit is Sid.

Zou jij je tiener dochter laten uitgaan met een luilak?
;-P

The Descendants Trailer

The Descendants FilmWe hebben een eerste officiƫle film trailer te pakken van The Descendants, de nog te verschijnen drama komedie met in de hoofdrol George Clooney:

The Descendants Trailer


THE DESCENDANTS
Verhaallijn:
“The Descendants is een soms grappige, soms tragische reis voor Matt King (George Clooney) een onverschillige echtgenoot en vader van 2 meisjes die gedwongen wordt om zijn verleden onder de loep te nemen en zijn toekomst te omarmen wanneer zijn vrouw een bootongeluk heeft voor de kust van Waikiki. Deze gebeurtenis leidt tot een toenadering met zijn jonge dochters terwijl Matt worstelt met een beslissing om zijn familie grondbezit doorgegeven via Hawaaiaanse koninklijk bezit en missionarissen te verkopen.”

De film is geregisseerd door Alexander Payne. De verschijningsdatum is 16 december 2011.
:)

George Clooney The Descendants

Matt King (George Clooney) staart naar zijn dochters in deze eerste officiƫle poster van The Descendants:

The Descendants Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting ervan.)

The Descendants Film

The Descendants film zal verschijnen in de bioscopen op 16 december 2011.
:)

George Clooney The Descendants

The Descendants FilmGeorge Clooney speelt de hoofdrol in the Descendants. Het is een nog te verschijnen drama komedie geregiseerd door Alexander Payne. Hier is een eerste preview clip van The Descendants:

The Descendants Trailer


The Descendants – Wie is hij?

Het verhaal draait rond een grootgrondbezitter (George Clooney) die probeert opnieuw verbinding te vinden met zijn twee dochters nadat zijn vrouw een boot ongeluk heeft gehad.
:)

The Descendants Film

The Descendants is een nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Alexander Payne en is gebaseerd op de roman met dezelfde titel door Kaui Hart Hemmings. Het verhaal draait rond een grootgrondbezitter die probeert om terug contact te krijgen met zijn twee dochters na het ongeluk van zijn vrouw. De film heeft George Clooney, Shailene Woodley, Beau Bridges, Robert Forster, Judy Greer, Matthew Lillard, Nick Krause, Amara Miller, Mary Birdsong, Rob Huebel, en Patricia Hastie in de rolverdeling. De verschijningsdatum is voorzien op 16 December 2011.

The Descendants Trailer

Onderstaand kan je wat foto’s vinden vanop de set van the Descendants film:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
“The Descendants is soms humoristische en soms een tragische reis voor Matt King (George Clooney) als een onverschillige echtgenoot en vader van 2 meisjes. Hij wordt gedwongen zijn verleden onder de loep te nemen wanneer zijn vrouw het slachtoffer is van een boot ongeluk op Waikiki. Deze gebeurtenis leid tot een dichtere relatie met zijn jonge dochters terwijl Matt worstelt met de beslissing om het familie bezit te verkopen. De gronden waren in het koninklijk bezit van Hawaiaanse voorouders en missionarissen.”

Ik heb de roman nog niet gelezen maar gebaseerd op het bovenstaande ben ik vrij zeker dat het verhaal van The Descendants film me zal bekoren. In het bijzonder omdat de supergetalenteerde, knappe George Clooney er in zal te zien zijn.

Hoe dan ook, meer details over de film The Descendants volgen gauw!
:)

The Descendants

The Descendants de FilmThe Descendants
Genre: Komedie/Drama
Regie: Alexander Payne
Cast: George Clooney, Shailene Woodley, Beau Bridges, Robert Forster, Judy Greer, Matthew Lillard, Nick Krause, Amara Miller, Mary Birdsong, Rob Huebel, Patricia Hastie
Releasedatum: 16. December 2011

Voor meer informatie: The Descendants Trailer

https://the-descendants.film-trailer.com/