The Double

2 Nieuwe Posters van The Double

Twee nieuwe posters van The Double, de aanstaande komedie geregisseerd door Richard Ayoade en met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg en Mia Wasikowska:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Wanneer Simon (Jesse Eisenberg) aan zijn dagtaak begint komt hij erachter dat een dubbelganger zijn onbeduidende taak heeft toegeëigend in het bedrijf. Routinematig vernederd door zijn baas (Wallace Shawn), heeft de neurotische Simon nu te maken met een dubbelganger die alles is wat hij niet is: vertrouwen, charmant, succesvol, oppervlakkig. ”

De film is gebaseerd op een roman door Fyodor Dostoevsky.

Release datum: 9 mei 2014.
:)

The Double Trailer

The Double FilmHier is de officiële trailer van The Double, de nog te verschijnen drama thriller in een regie van Michael Brandt en met in de hoofdrollen Richard Gere, Topher Grace, Stana Katic, Stephen Moyer, Martin Sheen en Odette Annable:

The Double Trailer


THE DOUBLE
Verhaallijn:
“In The Double, draagt de dubbele mysterieuze moord op een Amerikaanse senator de kenmerkende stempel van de legendarische Sovjet-moordenaar Cassius”, “dit dwingt Paul Shepherdson (Richard Gere), een gepensioneerde CIA-agent, om een team te vormen met nieuwe FBI-agent, Ben Geary (Topher Grace ), om de misdaad op te lossen. Gedurende zijn hele carrière achtervolgde Shepherdson Cassius en hij is er nu van overtuigd dat zijn aartsvijand al lang dood is. Stephenson wordt echter gedwongen om de zaak overnemen te nemen van zijn vroegere overste, Tom Hoogland (Martin Sheen). Ondertussen is Agent Geary, die zijn masterscriptie schreef over de jacht van Shepherdson op de Sovjet-moordenaar, er zeker van dat Cassius weer is opgedoken. Wanneer Shepherdson en Geary alle misdaden in het verleden en heden opnieuw bekijken, ontdekken ze dat Cassius misschien niet de persoon was die ze altijd dachten te zijn. Alles en iedereen rondom hen moet nu opnieuw onderzocht worden. ”

Er is ook een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

The Double zal in de bioscopen vertoond worden op 23 september 2011.
:)

The Double Film

Richard Gere en Topher Grace vormen een team voor The Double, een op handen zijnde spionage thriller. De film is geregisseerd door Michael Brandt en is gebaseerd op een script dat hij schreef met Derek Haas. Er is nog geen officiële verschijningsdatum maar het zou ergens in 2011 zijn.

The Double Trailer

Hier volgen wat foto’s vanop de set van The Double:
(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal begint met de mysterieuze moord op een senator. De moord heeft de herkenbare kenmerken van een Sovjet-moordenaar met de codenaam Cassius. Deze moordenaar werd al lang gedacht dood te zijn. Een op rust gestelde CIA-agent (Richard Gere), die zijn carrière doorbracht met het opjagen van zijn Sovjet uitdager, gaat er achteraan in teamverband met een jonge FBI-agent (Topher Grace). ”

Naast Richard Gere en Topher Grace bestaat de cast van The Double ook uit Stephen Moyer, Stana Katic, Odette Yustman en Martin Sheen. Stana Katic speelt een pittige Russische prostituee die haar belangrijke informatie fel beschermt terwijl Odette Yustman te zien is in de rol van de vrouw Grace’s personage. Een een sterke vrouw die een gezin opvoed terwijl haar man omgaat met een carrière voor het Bureau.

Blijf bij ons op de hoogte over meer informatie over de film The Double!
:)

The Double

The Double de FilmThe Double
Genre: Thriller
Regie: Michael Brandt
Cast: Richard Gere, Topher Grace, Stephen Moyer, Stana Katic, Odette Yustman, Martin Sheen
Releasedatum: 2011

Voor meer informatie: The Double Trailer

https://the-double.movie-trailer.com/