The East

The East Soundtrack

Hier is de officiële soundtrack van The East, de nog te verschijnen spionage thriller in een regie van Zal Batmanglij en met in de hoofdrollen : Brit Marling, Alexander Skarsgard, Ellen Page en Patricia Clarkson. Maar hier volgt een lijst van de liedjes uit de film:

The East Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. Vier liedjes uit De Fontein der Jeugd, Op. 44 – Johannes Brahms
2. Doc’s Song – Rostam Batmanglij
3. Spiegel Im Spiegel – Arvo PĂ€rt
4. About Today – The National
5. Bad Dr. Blues – Sedef Seren
6. Divertimento No. 1 – Wolfgang Amadeus Mozart
7. Buffalo Gals
The East Liedje - The East Muziek - The East Soundtrack - The East Filmscore

Samenvatting van de Verhaallijn:
“Een agent (Brit Marling) voor een elite privĂ© intelligence bedrijf vindt haar prioriteiten onherroepelijk veranderd nadat zij is belast met het infiltreren van een anarchistische groep die bekend staat voor het uitvoeren van geheime aanvallen op grote bedrijven.”

Wat is je favoriete liedje uit de film The East?
:)

The East Preview Clip

Dankzij Fox Searchlight volgt hier een nieuwe preview clip van The East, de nog te verschijnen spionage thriller met in de hoofdrol Brit Marling:


The East – Verdwijn van mijn trein!
Verhaallijn:
“Brit Marling vertolkt Sarah Moss, een undercover bedrijfsagent die een wankele alliantie vormt met Luca (Shiloh Fernandez), een lid van de ongrijpbare eco-activisten organisatie The East.”

De film is geregisseerd door Zal Batmanglij.

Release datum: 31 mei 2013.
:)

2 Clips van The East

Twee opwindende nieuwe clips van The East, de nog te verschijnen spionagethriller in een regie van Zal Batmanglij en met in de hoofdrollen Brit Marling, Alexander Skarsgard, Ellen Page en Patricia Clarkson.


The East – Reken je af met een vlieg, mug of zwarte weduwe?


The East – Dat soort van arrogantie is gevaarlijk.
Verhaallijn:
“Voormalig FBI-agent Sarah Moss (Brit Marling) is begonnen te werken voor een elite privĂ© informatie bedrijf dat genadeloos de belangen behartigt van haar zakelijke ICT A-lijst clientĂšle. Wanneer ze wordt geselecteerd om undercover te gaan en The East te infiltreren, een ongrijpbare anarchistisch collectief op zoek naar wraak tegen belangrijke zakelijke bedrijven die schuldig zijn aan criminele activiteiten, vindt Sarah zichzelf verscheurd tussen de twee werelden … ”

Ben geen fan van Brit Marling … Ik heb het gevoel alsof ze niet acteren, het is alsof ze altijd jankt … Hoe zit het met jou? Vind je haar leuk?

Release: 31 mei 2013.
:)

Trailer en Poster van The East met in de hoofdrollen Brit Marling en Alexander Skarsgard

Bekijk even die twee nieuwe posters van The East, de nog te verschijnen actie, drama-thriller in een regie van Zal Batmanglij:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een agent(Brit Marling) voor een elite privĂ© geheime dienst ondervindt dat haar prioriteiten onomkeerbaar gewijzigd worden nadat ze belast werd met de infiltratie van een anarchistengroep die bekend staat voor aanvallen op grote ondernemingen.”

Er is ook een nieuwe trailer:

Die verdomde anarchisten zijn net als terroristen, goddank dat ze allemaal zullen branden in de hel op het einde!

De cast bestaat ondermeer uit Brit Marling, Alexander SkarsgÄrd, Ellen Page, Julia Ormond en Patricia Clarkson. De release datum van The East is voorzien voor 31 mei 2013.
:)

The East

The East de FilmThe East
Genre: Drama/Actie/Thriller
Regie: Zal Batmanglij
Cast: Brit Marling, Alexander Skarsgard, Ellen Page, Julia Ormond, Patricia Clarkson
Releasedatum: 31. Mei 2013

Voor meer informatie: The East Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-east

The East Film trailer

Laat ons de eerste officiële filmtrailer bekijken van The East, het nog te verschijnen thrillerdrama in een regie van Zal Batmanglij en met in de hoofdrollen Brit Marling, Alexander SkarsgÄrd, Ellen Page, Julia Ormond en Patricia Clarkson:


THE EAST
Verhaallijn:
“In The East, Sarah Moss (Marling) is een briljante kracht voor een elite prive-inlichtingendienst waarvan het topdoel is om de belangen te beschermen van meedogenloze A-lijst zakelijke klanten. Ze wordt gevraagd om undercover te gaan om een bekend anarchistisch collectief te infiltreren dat bekend staat voor het uitvoeren van geheime aanvallen op grote bedrijven. Tijdens de tijd die ze doorbrengt in die omgeving probeert ze dichter bij de leden te raken. Sarah vindt zichzelf onverwacht verscheurd tussen twee werelden als ze verliefd begint te raken op de charismatische groepsleider. Haar leven en haar prioriteiten worden onherroepelijk veranderd.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Het verhaal van de film is niet enkel fictioneel. Het is geinspireerd door echt gebeurde gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden. Boze anarchisten en Kwade communisten hebben zich gericht naar terrorisme en moord in de hoop om zo tevergeefs het kapitalisme te raken. Maar die volgelingen van Satan zullen niet ontsnappen aan de toorn van rechtvaardigheid en God zal hen straffen op het einde!
:)