The Event

The Event S1.22 Arrival

The Event Seizoen 1 Aflevering 22 - The Event S1.22 ArrivalLaten we de trailer van “Arrival” bekijken, de laatste aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 22 – Arrival

The Event S1x22 Arrival
“Het Witte Huis is in de greep van een machtstrijd met historische afmetingen, het stelt Martinez en personeelschef Peel op tegen Jarvis en zijn geheime bondgenoot, Sophia. Elders racen Sean, Vicky, Sterling en Simon om de verspreidingspunten voor het virus te stoppen. Ondertussen vecht Leila voor haar leven. Maar misschien is het al te laat — wanneer de poort begint te openen en bevingen worden over de aarde verzonden.”

The Event werd afgevoerd, dit is dus de eindaflevering van de serie…
:(

The Event S1.20 One Will Live One Will Die

The Event Seizoen 1 Aflevering 20 - The Event S1.20 One Will Live One Will DieJe kan online de trailer bekijken van “One Will Live, One Will Die”, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 20 – One Will Live, One Will Die

The Event S1x20 One Will Live One Will Die
“Zonder twijfel en met de tragedie van het Witte Huis dat nog altijd aanwezig is vindt Sterling (Zeljko Ivanek) een onwaarschijnlijke gelijkgestemde in Simon (Ian Anthony Dale). Simon brengt zijn leven in gevaar voor het terugbrengen van een mogelijk antigif. Tegen de wensen in van de Personeelschef Richard Peel (Roger Bart) staat Jarvis (Bill Smitrovich) een luchtaanval toe om hen uit te schakelen. Ondertussen gaat Sophia (Laura Innes) verder met haar duivels plan om het menselijke ras uit te roeien met de hulp van een onwetend handlanger — Leila (Sarah Roemer). Ergens anders proberen Sean (Jason Ritter) en Vicky (Taylor Cole) de dood van vele duizenden onschuldige mensen te voorkomen.”

Zullen Sterling en Simon weer vrienden worden?
:)

The Event S1.19 Us or Them

The Event Seizoen 1 Aflevering 19 - The Event S1.19 Us or ThemHier is de trailer van “Us or Them”, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 19 – Us or Them

The Event S1x19 Us or Them
“Terwijl Sterling en Chief proberen om de verrader in het Witte Huis te identificeren, zet Sophia haar campagne verder. Ondertussen redden Leila en Michael Simon. Sean en Vicky proberen de koerierdienst te vinden die het sleeper wapen vervoert.”

Ik zou graag zien dat Sean, Leila inruilt voor Vicky!
:)

The Event S1.18 Strain

The Event Seizoen 1 Aflevering 18 - The Event S1.18 StrainOnderstaand kan je de trailer van “Strain” bekijken, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 18 – Strain

The Event S1x18 Strain
“Het Witte Huis wordt opgeschrikt door een plotselinge ziekte bij een van de hunne. Het hoofd van het personeel Peel (Roger Bart) en Sterling (Zeljko Ivanek) worden daarom de onderzoekers van mogelijke samenzweerders. Michael Buchanan (Scott Patterson) komt Leila (Sarah Roemer)te hulp. Deze daad echter stelt hen beiden bloot aan de wraak van Sophia. Aan de andere kant van de wereld, in Rusland, racen Sean (Jason Ritter) en Vicky (Taylor Cole) om Sophia’s wapen te stoppen van lading op een vliegtuig met bestemming De Verenigde Staten”

Sophia werd een echt monster! Die president is echt nutteloos…. Laten we hopen dat Sean de wereld zal redden!
:7

The Event S1.16 You Bury Other Things Too

The Event Seizoen 1 Aflevering 15 - The Event S1.16 You Bury Other Things TooHier is de trailer van “You Bury Other Things Too”, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 16 – You Bury Other Things Too

The Event S1x16 You Bury Other Things Too
Sophia (Laura Innes) en de anderen rouwen over hun verliezen nadat de onderhandelingen mislukt zijn. Nadat hij Simons’s (Ian Anthony Dale)reactie op de gevolgen van de gebeurtenissen heeft geanalyseerd, begint Sterling (Zeljko Ivanek) zijn trouw te betwijfelen en verzint een test. President Martinez (Blair Underwood) draagt Senator Catherine Lewis (Virginia Madsen) op met het ontmaskeren van andere mogelijke mollen in het Witte Huis. Elders staan, Sean (Jason Ritter) en Vicky (Taylor Cole) op het punt Dempsey(Hal Holbrook) op te sporen, maar misschien is dat wel juist wat hij verwachtte. Verder vinden we ook Sarah Roemer, Clifton Collins, Jr., Scott Patterson, Bill Smitrovich en Lisa Vidal in de rolverdeling.”

Ik vraag me echt af wat ouwe Dempsey’s plan is!
:)

The Event S1.15 Face Off

The Event Seizoen 1 Aflevering 15 - The Event S1.15 Face OffHier is een trailer van “Face Off”, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 15 – Face Off

The Event S1x15 Face Off
“President Martinez (Blair Underwood) en Blake Sterling (Zeljko Ivanek) hebben de Sleepers omsingeld, maar nadat Sophia (Laura Innes) een nationale ramp veroorzaakt, beginnen de onderhandelingen. Elders zetten Sean (Jason Ritter) en Vicky (Taylor Cole) hun missie verder met een tip over de verblijfplaats van Dempsey (Hal Holbrook).

Ze gaan het Washington Monument opblazen!
:7

The Event S1.14 A message back

The Event Seizoen 1 Aflevering 14 - The Event S1.14 A message backJe kan onderstaan een trailer bekijken van “A Message Back”, de volgende aflevering van The Event:


The Event Seizoen 1 Aflevering 14 – Een boodschap

En onderstaand wat meer foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

The Event S2x14 A Message Back
“Thomas krijgt een antwoord van zijn volk en verzamelt Sophia en de sleepers om hen hiervan op de hoogte te brengen. Ondertussen dwingt Sean, Vicky hem te helpen. Martinez gaat om met het verraad van Vice President Jarvis en Dempsey gaat verder met zijn plan om een buitenaardse te bekomen voor zijn eigen experimentele doeleinden.”

Wat kan de boodschap zijn voor hen?
:?