The Fifth Estate

The Fifth Estate Nieuwe Poster

Gewoon een nieuwe poster voor The Fifth Estate, de zogenaamde Wikileaks film met in de hoofdrollen Acteur Benedict Cumberbatch als Julian Assange:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE FIFTH ESTATE

Geinspireerd door het Wikileaks verhaal.

Verhaallijn:
“Een dramatische thriller gebaseerd op echte gebeurtenissen,” The Fifth Estate “onthult de zoektocht naar de misleidingen en verdorvenheden van de macht die een Internet opstartbedrijf veranderde in het meest fel gedebatteerde bedrijf van de 21e eeuw.”

Denk je dat wat Wikileaks werkt voor de beste van de mensheid? Of zijn ze gewoon een stelletje vervelende op macht beluste vreemdelingen?

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Julian Assange en Daniel Domscheit-Berg The Fifth Estate

Een nieuwe reeks van personages voor The Fifth Estate, het nog te verschijnen drama over Wikileaks en zijn oprichters:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een dramatische thriller gebaseerd op echte gebeurtenissen,” The Fifth Estate “onthult de zoektocht naar de misleidingen en verdorvenheden van de macht die een startend internetbedrijf veranderen in de meest fel gedebatteerde organisatie van de 21e eeuw.”

Helden of verraders? Wat denk je?

De film is geregisseerd door Bill Condon en in de hoofdrol vinden we Benedict Cumberbatch als Julian Assange en Daniel Brühl als Daniel Domscheit-Berg.

In de bioscopen: 18 oktober 2013.

The Fifth Estate Soundtrack

De officiële track list van de Fifth Estate soundtrack, de zogenaamde Wikileaks film geregisseerd door Bill Condon en met in de hoofdrollen Acteur Benedict Cumberbatch (die de rol speelde van Khan in Star Trek Into Darkness) als Julian Assange

The Fifth Estate Originele Film Soundtrack
Muziek door Carter Burwell.

1. A History of Media
2. Live
3. The Family
4. The Submission Platform
5. Always – Amon Tobin
6. The Informer
7. Face to Face
8. The Veil of Secrecy
9. The Next Time
10. Never Mess With Sunday – Yppah
11. The Assassination of Oscar Kingara
12. Collateral Murder
13. Take The Fight To Them
14. Come Alone
15. Elephant – Tame Impala
16. The Return of Daniel
17. We Promise to Publish in Full
18. Extraction
19. Come Catch Me – Emika
20. The Destruction of The Platform
21. History Will Judge
22. No One Will Be Able To Submit
23. A Fifth Estate
24. Asylum
The Fifth Estate Liedje - The Fifth Estate Muziek - The Fifth Estate Soundtrack - The Fifth Estate Film Score

Verhaallijn Samenvatting:
Een dramatische thriller gebaseerd op echte gebeurtenissen, “The Fifth Estate” onthult de zoektocht naar de misleidingen en verdorvenheden van de macht die een internet opstart veranderden in de meest fel besproken organisatie van de 21e eeuw.

De soundtrack van The Fifth Estate zal op 15 oktober 2013 uitgebracht worden door Lakeshore Records.
:)

Wat is verhaal van The Fifth Estate?

Acteur Benedict Cumberbatch en de ploeg van The Fifth Estate praten over de film in deze nieuwe promoclip:


The Fifth Estate – Wat is het verhaal?

Verhaallijn:
“Een dramatische thriller gebaseerd op echte gebeurtenissen,” The Fifth Estate “onthult de zoektocht naar de misleidingen en verdorvenheden van de macht die een startend internetbedrijf omvormden tot een van de felst besproken organisaties van de 21e eeuw.”

De film is geregisseerd door Bill Condon en de rollen worden vertolkt door Benedict Cumberbatch (die de rol speelde van Khan in Star Trek Into Darkness, Daniel Brühl, Anthony Mackie, David Thewlis, Alicia Vikander, Peter Capaldi, Carice van Houten, Dan Stevens met Stanley Tucci en Laura Linney.

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Poster van The Fifth Estate met Benedict Cumberbatch als Julian Assange

Een eerste officiële poster van The Fifth Estate, de zogenaamde Wikileaks film met acteur Benedict Cumberbatch (die Khan speelde inStar Trek Into Darkness) als Julian Assange, werd onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE FIFTH ESTATE

Je kunt de geheimen van de wereld niet blootleggen zonder die van je eigen niet te onthullen.

Plot:
“Een dramatische thriller gebaseerd op echte gebeurtenissen, The Fifth Estate onthult de zoektocht naar de misleidingen en verdorvenheden van de macht die een internet opstartbedrijf tot de meest besproken organisatie van de 21e eeuw maakte.”

Wat denk je van Julian Assange: is hij een held of een schurk? Of een beetje van beide?

Hier is de trailer van The Fifth Estate als je hem nog niet hebt gezien: More »

The Fifth Estate

The Fifth Estate de FilmThe Fifth Estate
Genre: Drama/Biopic
Regie: Bill Condon
Cast: Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Anthony Mackie, David Thewlis, Alicia Vikander, Peter Capaldi, Carice van Houten, Dan Stevens, Stanley Tucci, Laura Linney
Releasedatum: 18. Oktober 2013

Voor meer informatie: The Fifth Estate Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-fifth-estate

Trailer van The Fifth Estate, de Wikileaks film

Laten we eens kijken naar de eerste officiële trailer van The Fifth Estate, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Bill Condon en in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Laura Linney, Anthony Mackie, David Thewlis, Peter Capaldi, Dan Stevens, Alicia Vikander en Carice van Houten:


THE FIFTH ESTATE
Verhaallijn:
“Het verhaal begint als WikiLeaks oprichter Julian Assange (Benedict Cumberbatch) en zijn collega Daniel Domscheit-Berg (Daniel Brühl) een team vormen om de ondergedoken waakhonden te worden van de bevoorrechtem en machtigen. Met een een miniem budget creëren ze een platform waarmee klokkenluiders anoniem geheime gegevens kunnen lekken, zodoende wordt eer een licht geschenen in de donkere schuilhoeken van staatsgeheimen en zakelijke misdaden. Algauw worden brengen ze harde feiten aan het licht dan alle meest wereldwijde legendarische mediaorganisaties gecombineerd. Maar als Assange en Berg toegang krijgen tot de grootste schat van de vertrouwelijke inlichtingen documenten in de Amerikaanse geschiedenis, strijden ze tegen elkaar en het meest bepalende vraagstuk van onze tijd duikt op: wat zijn de kosten voor het houden van geheimen in een vrije samenleving en wat zijn de kosten van het blootstellen ervan?”

Wat denk je van Wikileaks? Zijn ze een stelletje Internet trollen? Of zijn ze een nieuwe soort die werken aan de verbetering van onze samenleving? Misschien allebei? Deel je mening lekken!

De releasedatum van The Fifth Estate is voorzien voor 18 oktober 2013.
:)