The Hallow

The Hallow filmclip

We hebben een eerste preview clip te pakken van The Hallow, de nog te verschijnen horror film in een regie van Corin Hardy:


The Hallow – Wat hebben ze gedaan met de hond?
Plot:
“Wanneer een natuurbeschermer (Joseph Mawle) uit Londen wordt gestuurd naar Ierland met zijn vrouw en kind om een bosgebied in kaart te brengen waarvan de lokale bevolking gelooft dat het gewijde grond is, verstoren zijn acties onbewust een horde van demonische wezens die de verlorenen achtervolgen. Alleen en diep in de duisternis van de afgelegen wildernis moet hij nu terugvechten om zijn gezin te beschermen tegen de oude krachten die niet aflatend aanvallen. ”

De hond is griezelig maar ik ben nog banger door dat griezelig kwaad boek … Ze moeten daar snel weg van die Godverlaten plek!

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

The Hallow Film

Neem een kijkje naar de eerste officiƫle poster van The Hallow (alias The Woods), de komende horrorfilm, geregisseerd door Corin Hardy en met Bojana Novakovic, Joseph Mawle, Michael Smiley en Michael McElhatton:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE HALLOW

Laat ze nie binnen!

Plot:
“Een Londen-gebaseerde natuurbeschermer verhuist met zijn familie naar Ierland om een gebied te onderzoeken in een oudbos waarvan de plaatselijke bewoners geloven dat het gewijde grond is. Hij verstoort er onbewust een horde van angstaanjagende wezens en moet vechten om zijn familie te beschermen. ”

We hebben ook drie foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

The Hallow

The Hallow de FilmThe Hallow
Genre: Horror
Regie: Corin Hardy
Cast: Bojana Novakovic, Joseph Mawle, Michael Smiley, Michael McElhatton
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: The Hallow Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-hallow