The Host

5 Clips van The Host

We hebben vijf nieuwe preview clips te pakken van The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film in een regie van Andrew Niccol en gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Stephenie Meyer (die de Twilight Saga schreef):

The Host Film Trailer


The Host – Kom mee met ons!


The Host – Een liefde zoals die


The Host – Je bent menselijk.


The Host – (Zij) Het is niet menselijk


The Host – Kussend in de regen.
Verhaallijn:
“Wanneer een ongekende bedreiging het menselijke bestaan bedreigt door onze lichamen over te nemen en onze geheugens uit te wissen, zal Melanie alles op het spel zetten voor de bescherming van de mensen waarom ze geeft, dat vormt het bewijs dat de liefde alles kan overwinnen in een gevaarlijke nieuwe wereld.”

Smaakt een kus beter in de zon of de regen?

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt, Max Irons en Jake Abel.

Release datum: 29 maart 2013.
:)

The Host Soundtrack

Bekijk even de officiƫle liedjeslijst van The Host soundtrack, de nog te verschijnen romantische science-fiction film geregisseerd door Andrew Niccol en met in de hoofdrollen Saoirse Ronan en Max Irons:

The Host Originele Film Soundtrack
Muziek door Antonio Pinto

1. Outer Space
2. Soul Inside
3. Wanderer
4. Inside Your Mind
5. Soul Mates
6. Escape
7. Walk
8. Fading
9. Into The Cave
10. Mirror Mirror
11. Glow
12. Sun Inside
13. Dying Soul
14. Catch Us
15. Iā€™m Alive
16. Kiss Me If You Can
17. River Fight
18. Star Crossed
19. Trust Me
20. Healing
21. Kill Me
22. Soul Outside
23. Goodbye Wanderer
24. One Strange World
25. Home
26. The Store
27. Radioactive (door Imagine Dragons)
The Host Liedje - The Host Muziek - The Host Soundtrack - The Host Filmscore

Samenvatting van de Verhaallijn:
“Een parasiete ziel wordt geinjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van de missie van haar ras, het overnemen van de Aarde, vormt “Wanda” (want dat is haar naam) een verbond met haar gastvrouw en gaat ze op een missie om andere mensen te bevrijden.”

De film soundtrack van The Host zal uitgebracht worden op 26 maart 2013 door Metropolis Movie Music.
:)

The Host Film trailer

The Host FilmBekijk even deze gloednieuwe trailer van The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film gebaseerd op de roman met dezelfde naam van Twilight auteur Stephenie Meyer:

The Host Film


THE HOST
Samenvattin van de verhaallijn:
“Een parasitaire buitenaardse ziel wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van de missie van haar voor de overname van de aarde,” vormt Wanda “(dat is haar naam) een band met haar gastvrouw voor het bevrijden van andere mensen.”

Actrice Saoirse Ronan is uitgegroeid tot een mooie vrouw. Laten we hopen dat we haar nog vaker op het scherm zullen zien, want ze is echt een getalenteerde actrice.

In de bioscopen vanaf 29 maart 2013.
:)
1

Diane Kruger The Host

Deze nieuwe kleine promoclip van The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film in een regie van Andrew Niccol, focust op de Seeker, het personage vertolkt door Diane Kruger:

The Host Trailer – Based on Stephenie Meyer’s novel.

Verhaallijn:
“Een parasitaire buitenaardse ziel wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van de missie van haar ras voor de overname van de aarde vormt ” Wanda “(wat haar naam is) een band met haar gastvrouw en gaat ze op een tocht om andere mensen te bevrijden.”

Hier is de personage poster van de Seeker:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De Host zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 29 maart 2013.
:)
1

Jake Abel The Host

Deze nieuwe personage poster van The Host geeft acteur Jake Abel als Ian O’Shea weer:

The Host Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een parasiet buitenaards wezen wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van de missie van haar ras, de overname van de aarde, vormt “Wanda” (wat haar naam is) een band met haar gastvrouw en gaat ze op een tocht om andere vrije mensen te helpen ”

Ian O’Shea is Ć©Ć©n van die rebellerende mensen.
:)

Saoirse Ronan en Max Irons – The Host

Twee nieuwe personageposters van The Host met Saoirse Ronan als Melanie Stryder en Max Irons als Jared Howe:

The Host – Release datum: 29 maart 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een parasitaire buitenaardse ziel wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van haar ras missie voor de overname van de aarde, vormt “Wanda”(wat haar naam is) een band met haar gastheer en ze gaat op een toch om andere mensen te bevrijden.”

The Host is een romantische science-fictionfilm in een regie van Andrew Niccol en gebaseerd op een boek van Stephenie Meyer’s book met dezelfde naam.
:)
1

3 Nieuwe Posters van The Host

Drie nieuwe prachtige posters voor The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film gebaseerd op een Stephenie Meyer roman met dezelfde naam:

The Host Film – Release datum : 29 maart 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

THE HOST

Kies om lief te hebben. Kies om te geloven. Kies om te vechten.

Verhaallijn:
“Een parasitaire buitenaardse ziel wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van de missie van haar ras, de overname van de Aarde, vormt ‘Wanda’ (zoals ze genoemd wordt) een band met haar gastvrouw en gaat ze op een tocht om andere mensen te bevrijden. ”

Je kan de trailer van The Host hieronder bekijken als je hem nog niet gezien hebt: More »

Trailer van The Host met in de hoofdrollen Saoirse Ronan en Max Irons

THE HOST is gebaseerd op de roman geschreven door best-selling Twilight auteur Stephenie Meyer.De volledige film trailer van The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film geregisseerd door Andrew Niccol en met in de hoofdrollen Saoirse Ronan en Max Irons, is online vrijgegeven, je kan hem onderstaand bekijken:

The Host Film


THE HOST
Samenvatting van de verhaallijn:
“Van Stephenie Meyer (Auteur van de Twilight Saga) komt nu The Host, een liefdesverhaal dat zich afspeelt in de toekomst, waar de Aarde wordt bewoond door een ras dat de geesten van hun menselijke gastheren wist en hun lichaam intact laat. Melanie Stryder (Saoirse Ronan) is Ć©Ć©n van de laatst overgebleven mensen die terugvechten, zij riskeert haar leven voor de mensen waarom ze het meeste geeft – Jared (Max Irons), (Ian (Jake Abel), haar broer Jamie (Chandler Canterbury), en haar oom Jeb (William Hurt) – waaruit blijkt dat de liefde alles kan overwinnen “.

The Host is een meeslepend verhaal over het overleven van de liefde en de menselijke geest in een tijd van oorlog. En in de hoofdrol vinden we Saoirse Ronan! Je wil The Host zeker niet missen!

De film zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 29 maart 2013.
:)

Poster van The Host, de filmbewerking van Stephenie Meyer’s romantische science-fictionroman

Een gloednieuwe poster van The Host, de nog te verschijnen science-fictionthriller in een regie van Andrew Niccol, werd onthuld:

Trailer van The Host – In de bioscopen vanaf 29 maart 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE HOST

Kies ervoor om te geloven, te vechten en lief te hebben.

Verhaallijn:
“Een parasitische buitenaardse ziel wordt geĆÆnjecteerd in het lichaam van Melanie Stryder. In plaats van het uitvoeren van haar ras missie voor de overname van de aarde, vormt Wanda (wat haar naam wordt) een band met haar gastvrouw en gaat ze op een tocht om andere vrije mensen te helpen. ”

De film is een verfilming van het romantische science-fiction boek met dezelfde naam geschreven door Stephenie Meyer, de auteur van de Twilight Saga.
:)

Jake Abel en Saoirse Ronan The Host

Twee nieuwe foto’s van The Host, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van Andrew Niccol:

The Host trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De ziel van parasietachtig buitenaards wezen word ingespoten in het lichaam van Melanie Stryder. Inplaats van het uitvoeren van de missie van haar ras om de Aarde over te nemen, gaat Wanda (wat haar naam wordt) een verbond aan met haar gastheer voor het helpen van andere vrije mensen.”

De bovenstaande foto’s geven Jake Abel als Ian O’Shea en Saoirse Ronan als Melanie Stryder weer.
:)
1

Achter de schermen van The Host

The Host FilmGa achter de schermen van the Host dankzij deze nieuwe video van MTV:

The Host Trailer


The Host – Set bezoek

De film is geschreven en geregisseerd door Andrew Niccol en is gebaseerd op de roman door Stephenie Meyer. De rolverdeling zal bestaan uit: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt en Frances Fisher. The Host zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 29 maart 2013.
:)

The Host – Saoirse Ronan en Diane Kruger

Ik heb juist die twee nieuwe posters van The Host gevonden, de nog te verschijnen romantische science-fiction film gebaseerd op Stephenie Meyer’s boek:

The Host Trailer


Je kan misschien Diane Kruger en Saoirse Ronan herkennen.
:)

The Host Trailer

The Host FilmOnderstaand kan je de eerste officiĆ«le voorsmaaktrailer bekijken van The Host, de nog te verschijnen filmbewerking van Stephanie Meyer’s romantische sci-fi boek met dezelfde naam:

The Host Trailer

Verhaallijn:
“THE HOST is een meeslepend verhaal over het overleven van de liefde en de menselijke geest in een tijd van oorlog. Onze wereld is binnengedrongen door een onzichtbare vijand. De mensen worden gastheren voor deze indringers, hun geest wordt overgenomen, terwijl hun lichaam intact blijft. Het grootste deel van de mensheid is bezweken. ”
Twee bijkomende foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Andrew Niccol en in de hoofdrollen vinden we Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt en Frances Fisher. De release datum van The Host is voorzien voor 29 maart 2013.
:)

Saoirse Ronan The Host

The Host FilmActrice Saoirse Ronan heeft de hoofdrol te pakken in de nog te verschijnen filmbewerking van Stephenie Meyer’s The Host.

The Host Trailer

Zij zal de rol spelen van Melanie Stryder.
:)

The Host Film

The Host Film Het magazine Variety liet weten dat Andrew Niccol niet de Host zal regisseren, het is eigenlijk regisseur Susanna White, die zal worden belast met de verfilming van The Host. White regisseerde eerder “Nanny McPhee Returns”.

The Host Trailer

Nu dat er een regisseur is aangekondigd, laten we hopen dat ze de rolverdeling en produktie snel vooruit doen gaan
:)