The Judge

The Judge Film Clip

Deze nieuwe preview clip van The Judge, de aankomende drama film geregisseerd door David Dobkin, beschikt over Robert Downey Jr., Robert Duvall en Dax Shepard:


The Judge – Rechtenstudies
Verhaallijn:
“Henry”Hank”Palmer (Robert Downey Jr.)keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is”. Hij moet nu zijn vader verdedigen in de rechtbank tegen Dwight Dickham, een vastbesloten officier van Justitie die Joseph wil laten opsluiten. ”

Werd jij ooit gearresteerd of beboet voor een strafrechtelijke overtreding? Hoe was je advocaat?

In filmtheaters: 10 oktober 2014.
:)

The Judge Soundtrack

Bekijk de lijst met officiële nummers van de soundtrack van The Judge, de aankomende drama film geregisseerd door David Dobkin en met in de hoofdrollen Robert Downey Jr. en Robert Duvall:

The Judge Originele Film Soundtrack
Muziek Thomas Newman.

1. Phantom Witness
2. Mercury Glass
3. Bag of Tricks
4. St. Francis
5. Indiana
6. Samantha
7. Wooden Nickel
8. The Judge
9. Reward for Dog
10. Blood Evidence
11. Shelby Rd.
12. Never on Pavement
13. Light a Match
14. Hope Stevens
15. Diamond Collapsible
16. Carla’s Father
17. Ten Speed
18. Old Room
19. Night Fit (Velvet Box)
20. Twenty Degree Bend
21. Watch and Learn
22. Tire and Rim
23. Aye of Knute
24. Missing Time
25. Trophies
26. I Choose You
27. Wabash River Float

The Judge Nummer - The Judge Muziek - The Judge Soundtrack - The Judge Filmscore

Plot Synopsis:
Henry “Hank” Palmer (Robert Downey Jr.), een succesvolle advocaat, keert terug naar zijn geboortestad van Carlinville, Indiana voor de begrafenis van zijn moeder alleen om te ontdekken dat zijn vervreemde vader, rechter Joseph Palmer (Robert Duvall), rechter van de stad verdacht is van moord. Hij moet nu zijn vader verdedigen in de rechtbank tegen Dwight Dickham, een vastbesloten officier van Justitie die Joseph wil laten opsluiten. ”

De soundtrack van de film van The Judger zal worden vrijgegeven op 7 oktober 2014 door WaterTower Music.
:)

Trailer van The Judge met acteurs Robert Downey Jr. en Robert Duvall

Een nieuwe trailer van The Judge, de aankomende drama film geregisseerd door David Dobkin en met in de hoofdrollen Robert Downey Jr. en Robert Duvall is online opgedoken:


THE JUDGE
Plot:
“Henry”Hank”Palmer (Robert Downey Jr.), een succesvolle advocaat, keert terug naar zijn geboortestad van Carlinville, Indiana voor de begrafenis van zijn moeder alleen om te ontdekken dat zijn vervreemde vader, rechter Joseph Palmer (Robert Duvall), rechter van de stad verdacht is van moord. Hij moet nu zijn vader verdedigen in de rechtbank tegen Dwight Dickham, een vastbesloten officier van Justitie die Joseph wil laten opsluiten. ”

De oude man is zo koppig! Zijn zoon moet heel veel van hem houden om aan te dringen op de hulp!

Naast Robert Downey Jr. en Robert Duvall omvat de cast ook Vera Farmiga, Melissa Leo, Billy Bob Thornton, Vincent D’Onofrio, Jeremy Strong, Leighton Meester, Dax Shepard, David Krumholtz en Balthazar Getty.

Release datum: 10 oktober 2014.
:)

The Judge Film Poster

Een nieuwe poster van The Judge, de aankomende drama film geregisseerd door David Dobkin, is onthuld. Neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE JUDGE

Verdedig je eer.

Plot:
“Een succesvolle advocaat (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is”.

Denk je dat Robert Downey Jr. er hetzelfde uitzien? Of helemaal niet!

Je kan de filmtrailer hieronder bekijken van The Judge als je hem nog niet hebt gezien:

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)

The Judge Film Trailer

Hier is de eerste officiële trailer van The Judge, het aankomende drama geregisseerd door David Dobkin en met in de hoofdrollen Robert Downey Jr., Robert Duvall, Leighton Meester, Vincent D’Onofrio, Billy Bob Thornton en Vera Farmiga:


THE JUDGE
Plot:
“Grote stad advocaat Hank Palmer (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is”. Hank gaat er op uit om de waarheid te ontdekken en zodoende raakt hij opnieuw verbonden met zijn vervreemde familie.”

Een parel van wijsheid uit de trailer:

“Soms moet je vergeven om vergeven te worden.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE JUDGE

Verdedig je eer.

De film wordt geopend in filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)

The Judge – Robert Downey Jr. en Robert Duvall

Deze nieuwe foto van The Judge, het aankomende drama geregisseerd door David Dobkin, beschikt over zowel Robert Downey Jr. en Robert Duvall:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:

“Een succesvolle advocaat (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is”.

Het gebeurt niet zo vaak dat we Robert Downey Jr. zo mooi geschoren zien. ! Ik veronderstel dat zijn levensechte vrouw geschokt moest zijn om hem zo te zien die dag!

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)

The Judge Film met in de hoofdrol Robert Downey Jr.

Een eerste officiële blik op Robert Downey Jr. en Robert Duvall in The Judge, een aankomend drama geregisseerd door David Dobkin:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een succesvolle advocaat (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is. ”

Robert Downey Jr. en Robert Duvall zien er niet echt hetzelfde uit, het is moeilijk om te geloven dat er een familieband bestaat maar ze zijn beide grote acteurs, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

De cast bestaat verder ook uit Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Meester en Billy Bob Thornton.

De releasedatum van The Judge is voorzien voor 10 oktober 2014.
:)

The Judge

The Judge de FilmThe Judge
Genre: Drama
Regie: David Dobkin
Cast: Robert Downey Jr, Robert Duvall, Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Meester, Billy Bob Thornton
Releasedatum: 10. Oktober 2014

Voor meer informatie: The Judge Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-judge