The Lady

Trailer van The Lady met in de hoofdrol Michelle Yeoh

Er is een gloednieuwe internationale trailer van The Lady, de nog te verschijnen drama, biografische film geregisseerd door de Franse Filmmaker Luc Besson:

The Lady Trailer


THE LADY
Verhaallijn:
“De film richt zich op de pro-democratie leider en Nobelprijswinnaar Aung San Suu Kyi die haar geluk en dat van haar familie opofferde voor een hoger doel in haar strijd tegen een gevaarlijk, vijandig en onderdrukkend militair regime. Als reactie op haar niet geweldadige strijd voor haar strijd voor mensenrechten bracht ze meer dan 10 jaar door in huisarrest in Birma. Haar echtgenoot Michael Aris, waarbij terminale prostaatkanker werd vastgesteld, werd niet toegestaan om naar het land te reizen ondanks een smeekbede van de UN secretaris-generaal en Paus Johannes Paul II. Tegen de tijd dat Suu Kyi vrijgelaten werd, was hij al overleden. De twee hadden mekaar niet meer kunnen zien voor de laatste 3 jaar van zijn leven. Ondanks deze tragedie heeft Suu Kyi de strijd voortgezet voor democratie in haar land en tot op vandaag zet ze deze activeit nog steeds voort.”

Het is een ongelooflijk liefdesverhaal tegen de achtergrond van politieke onrust in Birma alias Myanmar.
:)

The Lady Clip

EuropaCorp deelde die twee preview clips van The Lady, het nog te verschijnen biografische drama met in de hoofdrol Michelle Yeoh:

The Lady Trailer


The Lady – Geloof je dat dat ik langs kan komen om je te zien?


The Lady – Je gaat niemand neerschieten.
Verhaallijn:
“Het verhaal van Aung San Suu Kyi (Michelle Yeoh), de vrouw in het hart van de democratiebeweging in Burma, en haar echtgenoot, Michael Aris (David Thewlis). Ondanks de afstand, de lange scheidingen en een gevaarlijk, vijandig regime weerstaat hun liefde tot op het einde.”
The Lady zal uitgebracht worden in de bioscopen op 2 december 2011.
:)

The lady Franse Poster

Bekijk even de Franse Filmposter van The Lady:

The Lady Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

The Lady Film

Deze biografische film over de Burmese politicia Aung Saan Suu Kyi is geregisseerd door Luc Besson.
:)

Aung Saan Suu Kyi Film

Aung Saan Suu Kyi - The Lady FilmHier is de laatse nieuwe filmtrailer van The Lady, de nog te verschijnen biografische film van de Myanmarese oppositie leidster Aung Saan Suu Kyi:

The Lady Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal van de pro-democratie activiste Aung San Suu Kyi en de geleerde en schrijver Michael Aris; een echt gebeurd verhaal van liefde dat zich afspeelt tegen de achtergrond van politieke onrust.”
De film is geregisseerd door de Franse filmmaker Luc Besson en heeft in de hoofdrol de Chinese-Maleise actrice Michelle Yeoh als Aung Saan Suu Kyi en David Thewlis als haar echtgenoot Michael Aris.
:)

The Lady Trailer

Een eerste filmtrailer van The Lady, de nog te verschijnen biografische film van Aung San Suu Kyi in een regie van Luc Besson, is online vrijgegeven en je kan hem onderstaand bekijken:

The Lady Trailer


THE LADY

Verhaallijn:
“Het verhaal van Aung San Suu Kyi, de vrouw die in het middelpunt staat van de Birmaanse democratie beweging en haar echtgenoot Michael Aris. Ondanks de afstand, de lange scheidingen en een gevaarlijk vijandig regime zal hun liefde duren tot het het einde.”

Er is ook een eerste poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Geregisseerd door Luc Besson, de hoofdrollen worden vertolkt door Michelle Yeoh en David Thewlis.
:)

Michelle Yeoh The lady

We hebben een nieuwe reeks mooie foto’s te pakken van The Lady, de nog te verschijnen biografische fim over het leven van de Burmese voorstander van democratie Aung San Suu Kyi. De film is in een regie door Luc Besson:

The Lady Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

In de hoofdrol vinden we Michelle Yeoh als Aung San Suu Kyi.

Er is geen ontkennen aan dat Aung San Suu Kyi een grote dame is. Maar ik denk dat ze meer een last dan een voordeel is voor de democratie in Myanmar… Vanwege haar zullen onze politici het embargo niet opheffen dus Myanmar zal niet gauw uit het slop en de armoede raken … Economische ontwikkeling is een betere katalysator voor democratie dan idealen.
:{

The Lady

The Lady de FilmThe Lady
Genre: Drama/Biopic
Regie: Luc Besson
Cast: Michelle Yeoh, David Thewlis
Releasedatum: 2011

Voor meer informatie: The Lady Trailer

https://lady.the-movie-trailer.com/