The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime Film

The Last Days of American Crime Film
Regisseur Anthony Mandler is voorzien om aan het hoofd te staan van The Last Days of American Crime, een film bewerking van de grafische roman van Rick Remender. Acteur Sam Worthington werd ooit voorzien om de hoofdrol te vertolken, maar van wat ik hier en daar lees, is hij misschien niet meer betrokken bij het project sindsdien. De film staat voorzien voor een release in 2013 volgens IMDb. Dankzij IM Global volgt hier de officiële korte inhoud:

The Last Days of American Crime

Verhaallijn:
“In de niet al te verre toekomst, heeft de Amerikaanse regering een neuro-remmer ontworpen, genaamd ‘The American Peace Initiative’,(API) die, eenmaal uitgezonden, het onmogelijk voor iedereen om willens en wetens strafbare feiten te plegen. Graham Bricke is een carrière crimineel die van plan is om één van de machines te stelen die onlangs de gedigitaliseerd munt van Amerika produceren, om daarna het land te verlaten en van het goede leven te genieten.
Zodra het nieuws van de A.P.I. uit wordt gebracht, heeft Graham echter slechts twee weken om zijn ingewikkelde overval uit te werken. Hij moet de hulp inroepen van Kevin Cash en Shelby Dupree, die beiden hun eigen agenda hebben, om de laatste en grootste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren. Op basis van de bekroonde grafische roman door Rick Remender. Een stijlvolle en innovatieve kijk op het futuristische misdaad overval genre.”

Het idee van een golf die engelen zou maken van criminelen klinkt nogal vergezocht, maar het is zeker een grappig uitgangspunt als basis. Laten we hopen dat Sam Worthington nog steeds de hoofdrol zal vertolken, want hij is een verdomd groot acteur.

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte over de film The Last Days of American Crime.
:)

The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime de FilmThe Last Days of American Crime
Genre: Actie/Misdaad/Science Fiction
Regie: Anthony Mandler
Cast:
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: The Last Days of American Crime Trailer

https://last-days-of-american-crime-trailer.blogspot.com/