The Last Stand

The Last Stand Soundtrack

Bekijk even de officiële liedjeslijst van de Last Stand soundtrack, de actie thriller in een regie van Kim Jee-woon en in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en Johnny Knoxville:

The Last Stand Originele Film Soundtrack
Muziek door Mowg.

1. Cortez Extraction
2. Riding Monster
3. The Last Stand
4. Weapon of Choice
5. Canyon Shootout
6. High Noon on the Bridge
7. Burrell Is the Right Hand of Cortez
8. Jerry Dies and So
9. I Know What’s Coming
10. The Combat
11. Mowg’s Symphony
The Last Stand Liedje - The Last Stand Muziek - The Last Stand Soundtrack - The Last Stand Filmscore

De film soundtrack van The Last Stand is al beschikbaar op iTunes.
:)

The Last Stand met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en Johnny Knoxville

Dankzij Lionsgate vindt je hier een nieuwe, actiegevulde TV-spot van The Last Stand, de nog te verschijnen actie-thriller met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en Johnny Knoxville:

The Last Stand Trailer


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“De aanvoerder van een drugskartel breekt uit een gerechtsgebouw en snelt naar de Mexicaanse grens. Het enige op zijn pad daar is de sheriff van een rustig stadje en zijn onervaren personeel.”

Dit rustige stadje staat op het punt om wat actie te zien!

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 18 januari 2013.
:)

The Last Stand Red-Band Trailer

Een gloednieuwe red-band trailer van The Last Stand, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger, werd online uitgebracht:

The Last Stand – Release Datum : 18 januari 2013


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“De leider van een drugkartel breekt uit een gerechtshof en snelt naar de Mexicaanse grens waar zijn enige beperking een sherrif en zijn onervaren personeel zijn.”

Heb je een machinegeweer? Vervoeg dan Schwarzenegger’s team in het gevecht tegen de misdaad! Bang, bang, bang!

De film is geregisseerd door Kim Ji-woon en gebaseerd op een script door Andrew Knauer en Jeffrey Nachmanoff.
:)

The Last Stand Clip

The Last Stand FilmArnold Schwarzenegger is nog altijd springlevend maar hij wordt oud, bekijk even de nieuwe preview clip van the Last Stand:

The Last Stand Film – In de bioscopen vanaf 18 januari 2013


The last Stand – Hoe gaat het met je Sheriff?

Dus Schwarzenegger is zeker terug, maar hij is ouder dan hij was…

De film is geregisseerd door Kim Jee-woon en geschreven door Andrew Knauer en Jeffrey Nachmanoff. De rolverdeling bestaat uit Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Luis Guzmán, Peter Stormare, Zach Gilford en Genesis Rodriguez.
:)

The Last Stand TV-Spot en Poster

We hebben de UK poster te pakken van The Last Stand, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Kim Jee-woon en met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Peter Stormare, Zach Gilford en Genesis Rodriguez:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En hier is de nieuwe geweldige TV-spot:

Verhaallijn:
“De leider van een drugskartel breekt uit een gerechtshof en snelt naar de Mexicaanse grens waar er enkel een sherrif en zijn onervaren personeel in de weg staan tussen hem en de vrijheid.”

Mis je afspraak niet met Arnold Schwarzenegger: de film zal vertoond worden in de bioscopen vanaf 18 januari 2013.
:)

Nieuwe Trailer van Jee-woon Kim’s The Last Stand

The Last Stand FilmOnderstaand kan je een gloednieuwe filmtrailer bekijken van The Last Stand, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van de Koreaanse regisseur Kim Jee-woon en met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger:

The Last Stand Film

Verhaallijn:
“De leider van een drugskartel breekt uit een gerechtsgebouw en snelt naar de Mexicaanse grens waar enkel een sherrif en zijn onervaren personeel in de weg staan.”

Sheriff Arnold Schwarzenegger en zijn onverwacht team zijn klaar om de grote wapens te gebruiken voor het dienen van de wet!
:)

The Last Stand Arnold Schwarzenegger en Jaimie Alexander

Deze nieuwe internationale poster van The Last Stand geeft Arnold Schwarzenegger en Jaimie Alexander weer:

The Last Stand Trailer – 18 januari 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De leider van een drugskartel breekt uit een gerechtsgebouw en snelt naar de Mexicaanse grens, waar het enige wat op zijn pad een sheriff en zijn onervaren personeel zijn.”

Herinner je je Jaimie Alexander nog die de rol speelde van Jessi in de tv-serie Kyle XY?
:)

The Last Stand – Pensioen is voor mietjes!

Een gloednieuwe poster van The Last Stand, de nog te verschijnen actiefilm in een regie van Jee-woon Kim en met in de hoofdrollen Arnold Schwarzeneger en Johnny Knoxville:

The Last Stand Filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE LAST STAND

Pensioen is voor mietjes!

Ik wacht met ongeduld op Arnold Schwarzenegger die het machinegeweer gebruikt!
:)

Trailer van The Last Stand met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger

The Last Stand FilmEen nieuwe filmtrailer van The Last Stand, de nog te verschijnen actiefilm met in de hoofdrol Arnold Schwarzeneger, werd online onthuld:

The Last Stand Film geregisseerd door Jee-woon Kim – In de bioscopen vanaf: 18 januari 2013


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“De leider van een drugscartel breekt uit een gerechtsgebouw en haast zich dan naar de Mexicaanse grens, waar het enige obstakel gevormd wordt door een sherrif en zijn onervaren personeel.”

Heb je enig idee wat het liedje is op het einde van deze nieuwe trailer van the Last Stand?
:?

The Last Stand Film poster

De nieuwste poster van The Last Stand ziet eruit alsof hij rechtstreeks uit de jaren ’70 komt:

Trailer van Kim Jee-woon’s The Last Stand

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Hier is de filmtrailer van The Last Stand als je hem nog niet bekeken hebt:


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“De leider van een drugskartel breekt uit een gerechtsgebouw en snelt naar de de Mexicaanse grens waar het enige tussen hem en de grens een sherrif en zijn onervaren personeel zijn.”

In de bioscopen vanaf 18 januari 2013.
:)

The Last Stand Trailer

The Last Stand FilmArnold Schwarzenegger heeft de hoofdrol te pakken als een kleinstedelijke sheriff in The Last Stand, een nog te verschijnen actien thriller in een regie van de Koreaanse directeur Kim Jee-woon. Hier is de eerste Last Stand filmtrailer:

The Last Stand Trailer


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“Na het verlaten van zijn LAPD drugsbestrijdingsbaan, na een mislukte operatie die hem achterlaat als een wrak vol van wroeging en spijt, verhuisde Sheriff Ray Owens (Schwarzenegger) weg van Los Angeles en vestigde zich in de kleine, slaperige grensstad Sommerton Junction waar zijn leven bestaat uit het bevechten van de weinige misdaad die er optreed. Dat vredige bestaan ​​wordt echter verstoord als Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), de meest beruchte, wilde drugsbaron op het westelijk halfrond een dodelijke maar ook spectaculaire ontsnapping maakt uit een FBI-gevangene konvooi. Met de hulp van een felle bende van wetteloze huurlingen onder leiding van de ijzige Burrell (Peter Stormare) begint Cortez aan een race naar de Amerikaans-Mexicaanse grens aan 250 mijl per uur in een speciaal uitgeruste Corvette ZR1 met een gijzelaar op sleeptouw. ”

Naast Arnold Schwarzenegger bestaat de rolverdeling van de cast verder uit Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Peter Stormare, Zach Gilford en Genesis Rodriguez.

De film wordt verwacht in de bioscopen op 18 januari 2013.
:)

The Last Stand – Arnold Schwarzenegger en zijn Wapen

Bekijk even deze gloednieuwe filmposter van The Last Stand:

Trailer van The Last Stand

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE LAST STAND

Niet in zijn stad, Niet als hij verantwoordelijk is!

Arnold Schwarzenegger zal niet aarzelen zijn wapen af te vuren voor de bescherming van de wet en zijn medeburgers!
:)
1

The Last Stand Officiële Foto’s

Twee officiële foto’s van The Last Stand, de nog te verschijnen actiethriller in een regie van Jee-woon Kim en met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger:

The Last Stand Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een drugskartelleider ontsnapt uit een gerechtsgebouw en haast zich naar de Mexicaanse grens waar het enige op zijn pad de sherrif en zijn onervaren personeel zijn. ”

Arnold Schwarzenegger zal je tonen hoe een misdadiger te pakken!
:)
1

The Last Stand Poster

Een eerste officiële filmposter van The Last Stand, de nog te verschijnen actie thrillerfilm met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger, werd onthuld:

The Last Stand Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE LAST STAND

Sommige snelwegen leiden naar de hel.
Andere naar zelfs ergere dingen.

Verhaallijn:
“Sheriff Owens is een man die zich heeft neergelegd bij een leven van strijd tegen de weinige misdaad die er plaatsvindt in de slaperige grensstad Sommerton Junction. Owens verliet zijn LAPD baan na een mislukte operatie die hem achterliet met wroeging en verslagenheid over de mislukking en omdat zijn partner kreupel achterbleef. Na een spectaculaire ontsnapping uit een FBI-gevangenenkonvooi, dendert de meest beruchte, gezochte drugsbaron in het halfrond in de richting van de grens met een snelheid van meer dan 300 km/u in een speciaal uitgeruste auto en met een gijzelaar en fel leger van bendeleden. Zijn bestemming blijkt Summerton Junction te zijn, waar de totaliteit van de Amerikaanse rechtshandhaving een laatste kans zal hebben om hem te onderscheppen voordat hij voor altijd over de grens verdwijnt. In eerste instantie is Owens huiverig om betrokken te raken, vervolgens wordt hij hij aan de kant geschoven vanwege de onbekwaamheid van zijn klein stedelijke politiemacht. Uiteindelijk aanvaardt hij de verantwoordelijkheid voor de confrontatie. ”

De film is geregisseerd door Jee-woon Kim. In de bioscopen op : 18 januari 2013.
:)

Jaimie Alexander The Last Stand

Actrice Jaimie Alexander deelde deze nieuwe foto met ons vanop de filmset van The last Stand, de nog te verschijnen actiethriller door Jee-Woon Kim en met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger:

Last Stand Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Jaimie Alexander is een mooie actrice! - The Last Stand Film


Jaimie Alexander speelt de rol van Sarah Torrance, een jonge politieagent onder het bevel van Arnold Schwarzenegger.
:)