The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter Film met in de hoofdrol Vin Diesel

Een gloednieuwe foto van acteur Vin Diesel met een baardje en kralen verscheen online, neem een kijkje hieronder:

The Last Witch Hunter Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

>

Plot:
“Een onsterfelijke heksenjager (Vin Diesel) vormt een paar met zijn natuurlijke vijand, een vrouwelijke heks (Rose Leslie), om te verhinderen dat de Coven van NYC een plaag ontketenen op de mensheid.”

Hij moet zich echt zo snel mogelijk ontdoen van die baard: het is lelijk, het is zelfs erger dan een onverzorgde baard!

De film wordt geopend in filmtheaters op 23 oktober 2015.
:)

Nieuwe foto’s van Breck Eisner’s The Last Witch Hunter

Dankzij Vin Diesel is hier een nieuwe serie foto’s vanop de set van The Last Witch Hunter, de komende actie avontuur fantasiefilm geregisseerd door Breck Eisner met een script door Melisa Wallack en Cory Goodman:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een onsterfelijke heksenjager (Vin Diesel) vormt een paar met zijn natuurlijke vijand, een vrouwelijke heks (Rose Leslie), om te verhinderen dat de Coven van NYC een plaag ontketenen op de mensheid.”

Is het karakter gespeeld door Vin Diesel op de een of andere manier gerelateerd aan de dwergen van Tolkiens Midden-aarde? Gelukkig leerde hij hoe zijn hoofd en lelijke rattenbaard te scheren!

De cast bestaat naast Vin Diesel verder uit Rose Leslie, Elijah Wood (yep, de acteur die de rol van Frodo alias de drager van de ring speelde!, Michael Caine, Olafur Darri Reykjavik, Isaach De Bankole en Julie Engelbrecht.
:)

Vin Diesel The Last Witch Hunter

Van Vin Diesel officiële facebook pagina komt een eerste blik op de kale acteur als Kaulder in The Last Witch Hunter, de komende actie avonturenfilm in regie van Breck Eisner:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“De laatste resterende heksenjagers strijd tegen een opstand van heksen in het hedendaagse New York.”

Maak je geen zorgen, ik betwijfel of hij rond zou lopen in de stad van New York tijdens het dragen van die lelijke rattenbont. De afbeelding wordt verondersteld Kaulder te tonen in de 13e eeuw. Yep, de man is zo’n beejte onsterfelijk aangezien hij in het hedendaagse New York zal verschijnen. Laten we hopen dat hij niet gaat vergeten om nieuwe kleren te kopen!

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter de FilmThe Last Witch Hunter
Genre: Actie/Fantasy/Thriller
Regie: Breck Eisner
Cast: Vin Diesel
Releasedatum: 2017

Voor meer informatie: The Last Witch Hunter Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-last-witch-hunter

The Last Witch Hunter Film

Acteur Vin Diesel werd ooit voorzien om de hoofdrol te spelen van The Last Witch Hunter, een actie avontuur fantasie film gebaseerd op een script door Cory Goodman (die het script schreef van Priest). Regisseur Breck Eisner was verbonden aan het project. Maar de film viel op de een of andere manier in ontwikkelingsonzekerheid. Maar het klinkt nu alsof het de dingen vooruit gaan, Vin Diesel deelde inderdaad deze foto via zijn officiële facebook-pagina:

(Klik op de foto voor een vergroting.)ik zal jullie allemaal inlichten later… maar deze vergadering ging goed.

Acteur Vin Disel


Aan de muur zie je enkele concept art foto’s van The Last Witch Hunter!

Het plot is nog niet officieel aangekondigd, maar van wat ik hier en daar lees zou het draaien rond een onsterfelijke heksenjager die een partnerschap moet vormen met zijn natuurlijke vijand, een vrouwelijke heks, om te verhinderen dat het de enge Heksenkringen van New York City een plaag ontketenen over de mensheid.

Het is soort van Riddick tegen Maleficent? Wel meld mij maar aan voor The Last Witch Hunter! Laten we hopen dat het project zal doorgaan en men snel zal beginnen met filmen!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over The Last Witch Hunter!
:)