The Longest Ride

The Longest Ride Film Clip

Acteur Scott Eastwood (of liever een stuntdubbel denk ik ) gaat Rango berijden in deze nieuwe clip van The Longest Ride, en nee Rango is geen kameleon, het is een machtige stier:


The Longest Ride – Rango
Plot:
“Het leven van een jong koppel verstrengeld met een veel oudere man wanneer hij terugkijkt op een verloren liefde als hij gevangen zit na een auto-ongeluk.

Een stier berijden kan gevaarlijk zijn… Ik zou het nooit proberen: ik wil zeker niet eindigen in een rolstoel met een gebroken rug, of erger nog, dood…

Release datum: 10 april 2015.
:)

2 Clips van The Longest Ride

Er zijn ook twee nieuwe preview clips voor The Longest Ride, het nog te verschijnen romantische drama in een regie van George Tillman Jr. en met in de hoofdrollen Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston en Oona Chaplin:


The Longest Ride – First date


The Longest Ride – Les in het berijden van een stier
Plot:
“Het leven van een jong koppel verstrengeld met een veel oudere man wanneer hij terugkijkt op een verloren liefde als hij gevangen zit na een auto-ongeluk.

Voor een cowboy is het verleiden een meisje net zo eenvoudig als het berijden van een stier… Hoe romantisch!

De film zal verschijnen in de bioscopen op 10 april 2015.
:)

The Longest Ride Soundtrack

Neem een kijkje naar de lijst met officiële nummers van de soundtrack van The Longest Ride, de komende romantische drama film geregisseerd door George Tillman Jr. en met in de hoofdrollen Britt Robertson en Scott Eastwood:

The Longest Ride Originele Film Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. Wildfire – Seafret
2. Blue Eyes – Middle Brother
3. Sleep With A Stranger – Nikki Lane
4. Learn It All Again Tomorrow – Ben & Ellen Harper
5. Backwoods Company – The Wild Feathers
6. I Feel a Sin Comin’ On – Pistol Annies
7. Oh, Tonight – Josh Abbott Band (feat. Kacey Musgraves)
8. Show Pony – Black Pistol Fire
9. Dancing to the Radio – Adanowsky
10. Love Like This – Kodaline
11. Desire – Ryan Adams

The Longest Ride Nummer - The Longest Ride Muziek - The Longest Ride Soundtrack - The Longest Ride Filmscore

Plot Synopsis:
“De film draait om de gedoemde liefdesgeschiedenis tussen Luke, een voormalig kampioen stierenruiter op zoek naar een comeback en Sophia, een student die klaar is om haar droombaan te beginnen in de kunstwereld van New York City. Als tegenstrijdige paden en idealen hun relatie op de proef stellen, maken Sophia en Luke een onverwachte connectie met Ira, wiens herinneringen van zijn eigen decennia durende romance met zijn geliefde vrouw het jonge paar diep inspireren. Overheen generaties en twee verweven liefdesverhalen, onderzoekt The Longest Ride de uitdagingen en de oneindige voordelen van eeuwige liefde.

De soundtrack van de film van The Longest Ride zal worden vrijgegeven op 7 april 2015 door Milan Records.
:)

The Longest Ride Trailer

Een nieuwe internationale trailer van The Longest Ride, de nog te verschijnen romantische drama film met in de hoofdrollen Britt Robertson en Scott Eastwood, is online opgedoken, bekijk dit onderstaand:


THE LONGEST RIDE
Plot:
“Het leven van een jong koppel verstrengeld met een veel oudere man wanneer hij terugkijkt op een verloren liefde als hij gevangen zit na een auto’ongeluk.”

Een prachtig citaat uit de trailer:

“onze eerste kus was de belofte van alles wat nog zou gebeuren!”

De film is geregisseerd door George Tillman Jr.

Release datum: 10 april 2015.
:)

Trailer van The Longest Ride met in de hoofdrollen Britt Robertson en Scott Eastwood

Je kan onderstaand de sexy Valentijns trailer bekijken van The Longest Ride, het nog te verschijnen romantische drama in een regie van George Tillman Jr. en met in de hoofdrollen Britt Robertson en Scott Eastwood:


THE LONGEST RIDE
Plot:
“De film draait om de gedoemde liefdesgeschiedenis tussen Luke, een voormalig kampioen stierenruiter op zoek naar een comeback en Sophia, een student die klaar is om haar droombaan te beginnen in de kunstwereld van New York City. Als tegenstrijdige paden en idealen hun relatie op de proef stellen, maken Sophia en Luke een onverwachte connectie met Ira, wiens herinneringen van zijn eigen decennia durende romance met zijn geliefde vrouw het jonge paar diep inspireren. Overheen generaties en twee verweven liefdesverhalen, onderzoekt The Longest Ride de uitdagingen en de oneindige voordelen van eeuwige liefde.”

Deze trailer van The Longest Ride is heel intens! Ik wil nu zeker die film bekijken, LoL!

Oh ja, als je vragen hebt bij het nummer in deze trailer van The Longest Ride, het is het nummer “Waiting Game” door Banks hier is de officiële muziek video:

De film zal verschijnen in de bioscopen op 10 april 2015.
:)

The Longest Ride

The Longest Ride de FilmThe Longest Ride
Genre: Drama/Romantiek
Regie: George Tillman Jr
Cast: Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston, Oona Chaplin
Releasedatum: 10. April 2015

Voor meer informatie: The Longest Ride Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-longest-ride

The Longest Ride Film Trailer

We hebben een eerste officiële trailer te pakken van The Longest Ride, het nog te verschijnen drama geregisseerd door George Tillman Jr. en met in de hoofdrollen Britt Robertson, Scott Eastwood (yep, de zoon van acteur-regisseur Clint Eastwood), Alan Alda, Jack Huston en Oona Chaplin (een kleindochter van Charlie Chaplin):

We’ve got our hands on the first official trailer of The Longest Ride, the upcoming romantic drama movie directed by George Tillman Jr.
THE LONGEST RIDEPlot:
“Het leven van een jong koppel verstrengeld met een veel oudere man wanneer hij terugkijkt op een verloren liefde als hij gevangen zit na een auto-ongeluk. ”

Nou, Scott Eastwood is veel knapper dan zijn vader, maar zijn acteerprestaties zijn nog niet zo goed…

Hoe dan ook hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Nicholas Sparks.

De releasedatum van The Longest Ride is voorzien voor 10 april 2015.
:)