The New Kid

The New Kid Film

The New Kid FilmParamount is eerder tevreden met Rango’s prestaties in de bioscopen (de film bracht $241 miljoen op met een budget van $135 miljoen) en nu wordt er een nieuwe geanimeerde film gepland. Zij kochten de filmrechten voor The New Kid, Penny Arcade’s online strip gecreĆ«rd door Mike Krahulik en Jerry Holkins. Gary Whitta (die het script schreef voor the Book of Eli) is verantwoordelijk voor het script. Er werd nog geen directeur aangekondigd.

The New Kid trailer

Voor hen die de New Kid niet kennen, tot op een zekere hoogte is het een klassiek verhaal van een jongen die moet leren omgaan met het veranderen van school… maar het speelt zich af in de ruimte en de andere schoolkinderen zijn buitenaardse wezens. De strip draait inderdaad rond een jongen en zijn vader die constant worden gedwongen om te verhuizen van planeet naar planeet wegens de job van de vader waardoor de jongen steeds de nieuweling op school is.

De nieuweling zijn is heel moeilijk, beeld je gewoon maar eens in de menselijke nieuweling te zijn in een school vol met vreemde buitenaardsen! Laten we hopen dat Paramount de juiste regisseur zal vinden om aan het hoofd te staan van the New Kid film omdat het verhaal belovend klinkt.

Hoe dan ook, meer informatie ove de New Kid film volgt gauw.
:)

The New Kid

The New Kid de FilmThe New Kid
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Komedie/Familiefilm
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: The New Kid Trailer

https://new-kid-movie-trailer.blogspot.com/