The Railway Man

The Railway Man Soundtrack

Bekijk de lijst met officiële nummers van The Railway Man soundtrack, het nieuwste drama geregisseerd door Jonathan Teplitzky en met in de hoofdrollen Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida:

The Railway Man Original Film Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. De spoorlijn Man — Opening titels
2. Brief Encounter
3. The General Idea
4. Fall Of The British Empire
5. What Do You Think, Eric?
6. His Whole Life Has Been Trains
7. Building The Radio
8. Discovering The Radio
9. Axis Forces In Full Retreat
10. The Bravest Thing I’ve Ever Seen
11. The Death Railway
12. I’m Going To Send Him A Message
13. Bamboo Cages
14. At The Beginning Of Time
15. The War Graves
16. The Bad Things We Did
17. De verdrinking kamer
18. The Home Coming
19. Maybe We Both Lived For This Day
20. The Railway Man — Closing Suite
The Railway Man Liedje - The Railway Man Muziek - The Railway Man Soundtrack - The Railway Man Film Score

Plot Samenvatting:
Gebaseerd op zijn best selling memoires, vertelt The Railway Man het buitengewone en epische waargebeurde verhaal van Eric Lomax, een Britse legerofficier die als krijgsgevangene in een Japanse werkkamp wordt gekweld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Decennia later, ontdekt Lomax dat de Japanse tolk, die verantwoordelijk was voor een groot deel van zijn behandeling, nog steeds in leven is. Lomax gaat op een tocht voor de confrontatie om af te rekenen met de nachtmerries uit het verleden.

De soundtrack van de film van The Railway Man zal worden vrijgegeven op 17 mei 2014 door Varese Sarabande.
:)

The Railway Man Film Trailer

Dankzij de Weinstein Company is hier een gloednieuwe trailer van The Railway Man, het nieuwste drama geregisseerd door Jonathan Teplitzky:


THE RAILWAY MAN
Verhaallijn:
“Op basis van zijn best seller memoires, The Railway Man vertelt het buitengewone en episch waargebeurde verhaal van Eric Lomax, een Britse WO-II legerofficier die als krijgsgevangene gekweld werd in een Japanse werkkamp. Decennia later, ontdekt Lomax dat de Japanse tolk die verantwoordelijk was voor het grootste deel van zijn behandeling nog in leven is en hij gaat op een tocht voor een confrontatie met de tolk maar ook zijn eigen beklijvende verleden.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Wil je een krachtig overleveringsverhaal bekijken met liefde en verlossing? Check dan The Railway Man uit!
:)

The Railway Man

The Railway Man de FilmThe Railway Man
Genre: Biopic/Drama
Regie: Jonathan Teplitzky
Cast: Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine, Tanroh Ishida
Releasedatum: 10. Januari 2014

Voor meer informatie: The Railway Man Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-railway-man

The Railway Man Film Clip

We hebben een preview clip te pakken van The Railway Man, het aankomende drama geregisseerd door Jonathan Teplitzky en met in de hoofdrollen Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida:


The Railway Man – Ben jij romantisch?
Verhaallijn:
“Een slachtoffer van de “Death Railway” uit de Tweede Wereldoorlog gaat op een tocht om degenen te vinden die verantwoordelijk zijn voor zijn foltering. Een waargebeurd verhaal.”

Het begin van een echt liefdesverhaal! Jammer dat de man nog steeds is achtervolgd door zijn verleden…

Release datum: 1 januari 2014 (VK Release).
:)

Poster van The Railway Man

We hebben een eerste officiële banner poster te pakken van The Railway Man, het nog te verschijnen drama met in de hoofdrollen Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Stellan Skarsgård, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE RAILWAY MAN

Gebaseerd op de best seller door Eric Lomax.

Verhaallijn:
“Een slachtoffer van de Tweede Wereldoorlog ‘Dodenspoorweg’ gaat op een tocht om hen te vinden die verantwoordelijk zijn voor zijn marteling. Een waar gebeurd verhaal.”

Denk je dat Colin Firth en Nicole Kidman zouden zorgen voor een geweldig stel in het echte leven?

Release datum: 3 januari 2014 (UK Release).
:)

Trailer van The Railway Man met Colin Firth en Nicole Kidman

Hier is de eerste officiële film trailer van The Railway Man, het nog te verschijnen drama, geregisseerd door Jonathan Teplitzky en met Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida:


THE RAILWAY MAN
Verhaallijn:
“Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Eric Lomax (Colin Firth / Jeremy Irvine) een Britse officier die wordt gevangen genomen door de Japanners in Singapore en naar een krijgsgevangenenkamp wordt gestuurd waar hij wordt gedwongen te werken aan de Thaise-Burmeese Spoorweg. Tijdens zijn tijd in het kamp wordt hij gekweld door een officier en ontmoet hij een collega Krijgsgevangene (Ben Rossberg).
Jaren later, wanneer hij nog steeds lijd onder het psychologisch trauma van zijn oorlogservaringen, wordt Lomax overgehaald door zijn vrouw Patti om zijn ontvoerders te vinden en hen te confronteren. Vergezeld door zijn beste vriend (Stellan Skarsgård), keert Lomax terug naar het de plaats van zijn marteling en slaagt hij erin zijn ontvoerder op te sporen, het is de Japanse officier Takashi Nagase (Hiroyuki Sanada / Tanroh Ishida), uit het gevangeniskamp. Het is Lomax’ poging om een leven van bitterheid en haat los te laten.

Oorlog is geen spel, het is beter in vredestijd te leven!

De film is gebaseerd op de autobiografie van Britse legerofficier, Eric Lomax, die in 1942 naar een Japans krijgsgevangenenkamp werd gestuurd.

De releasedatum van The Railway Man is voorzien voor 3 januari 2014.
:)