The Tomb

Escape Plan Soundtrack

We hebben de officiële lijst te pakken van de Escape Plan soundtrack, de nog te verschijnen actie thriller film geregisseerd door Mikael Håfström en met de twee cult actie film acteurs Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone:

Escape Plan Originele Film Soundtrack
Muziek door Alex Heffes.

1. Bendwater High Security Prison
2. Escaping Bendwater
3. One Last Job
4. Enter The Tomb
5. Meeting Rottmeyer
6. The Favour Man
7. Where Is Here?
8. Breaking Out Of The Box
9. Breaking Breslin
10. Plan B: Introducing Javed
11. Striking A Deal With Hobbs
12. The Riot
13. Goodbye Javed
14. The Escape & Finale
15. Escape Plan Theme (Remix)
16. Escape Plan Theme (Amon Tobin Remix)
Escape Plan Liedje - Escape Plan Muziek - Escape Plan Soundtrack - Escape Plan Filmscore

Plot Samenvatting:
“Wanneer een structurele-beveiligingsautoriteit (Sylvester Stallone) zichzelf opgesloten vindt in een gevangenis die hij ontwierp, moet hij zijn ontsnappingsvaardigheden aanwenden om te ontsnappen en te ontdekken wie hem heeft bedrogen.”

De soundtrack van de film van Escape Plan zal worden uitgebracht op 15 oktober 2013.
:)

Escape Plan film met in de hoofdrollen Stallone en Schwarzenegger!

A TV-spot voor Escape Plan, de komende actie thriller film starring Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger:

Escape Plan Film Trailer


Escape Plan – Ik ga deze plek platbranden tot op de grond!
Verhaallijn:
“In ESCAPE PLAN, stemt één van ’s werelds meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van structurele veiligheid om een laatste taak aan te nemen: uitbreken uit een ultra geheime, hightech faciliteit genoemd “The Tomb”. Bedrogen en ten onrechte gevangen, moet Ray Breslin (Sylvester Stallone) een collega gevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) rekruteren om te helpen met het opstellen van een plan van het gedurfde, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de één van de meest beschermd en versterkte gevangenissen ooit gebouwd.”

Een grappige lijn gespot op youtube:

< div align = "left" stijl = 'breedte: 425px' > “Het is ze eindelijk gelukt! Ze zijn ontsnapt uit het bejaardentehuis!”

MrHowyodoing

Lol, ik ben niet zeker of Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger dit geestige commentaar zouden waarderen!

In filmtheaters: 18 oktober 2013.
:)

2 Clips van Escape Plan

Twee nieuwe preview clips van Escape Plan, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Mikael Hafstrom, zijn online opgedoken:

Escape Plan Film Trailer


Escape Plan – Drie mogelijkheden om te ontsnappen uit een gewone gevangenis


Escape Plan – Ik zou je een plan kunnen tekenen
Verhaallijn:
“Wanneer een structurele veiligheidsautoriteit (Sylvester Stallone) zichzelf vindt opgesloten in een gevangenis die hij ontwierp, moet hij zijn vaardigheden aanwenden om te ontsnappen en uit te vinden wie hem verraden heeft.”

Denk je dat Arnold Schwarzenegger een begaafde tekenaar is?

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan – Sylvester Stallone vs Jim Caviezel

Deze nieuwe clip van Escape Plan, de nog te verschijnen actie-thriller geregisseerd door Mikael Hafstrom, voorzien van een scène met Sylvester Stallone en Jim Caviezel:

Escape Plan Film Trailer


Escape Plan – Evacuatie Code?
Bedoel je dat je me een nummer gaat geven en hier buiten zal wandelen? Ik denk van niet!
Verhaallijn:
“Wanneer een structurele veiligheidsautoriteit (Sylvester Stallone) zichzelf opgesloten vindt in een gevangenis die hij ontwierp, moet hij zijn vaardigheden aanwenden om te ontsnappen en uit te vinden wie hem verraden heeft.”

James Caviezel ziet er misschien uit als een slechterik in de clip hierboven, maar de acteur is eigenlijk een aardige kerel (En ook nog knap!), bekijk even deze on-set interview:


Escape Plan – On-set interview met Acteur Jim Caviezel

Ik zou hem graag meer zien verschijnen in de films!

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan Film Poster

Weer een nieuwe poster van Escape Plan, de nog te verschijnen actiefilm met in de hoofdrollen acteurs Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone:

Escape Plan Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ESCAPE PLAN

Niemand ontsnapt alleen.

Verhaallijn:
“Wanneer een structurele-beveiligingsautoriteit (Sylvester Stallone) zichzelf opgesloten vindt in een gevangenis die hij ontwierp, moet hij zijn vaardigheden, om te ontsnappen, gebruiken en ook achterhalen wie hem verraden heeft.”

Als Stallone en Schwarzenegger een team vormen, is er geen man die hen kan stoppen! De directeur van de gevangenis (gespeeld door Jim Caviezel) moet opzoek gaan naar een nieuwe baan!

In de bioscopen: 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan Clip – Sylvester Stallone versus Arnold Schwarzenegger

Ooit afgevraagd wie zou winnen in een echt gevecht tussen Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone? Wel ja, dan wil je misschien wel deze previewclip bekijken van Escape Plan:

Escape Plan Trailer


Escape Plan – Arnold Schwarzenegger versus Sylvester Stallone
Verhaallijn:
“Een van de belangrijkste autoriteiten op wereldvlak van structurele veiligheid stemt toe een laatste project aan te nemen: het uitbreken uit een ultra-geheime, high-tech faciliteit genaamd ‘The Tomb’ Bedrogen en gevangen moet Ray Breslin (Sylvester Stallone) een collega aanwerven. Gevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) helpt bij het bedenken van een gedurfd en bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de meest beschermde en versterkte gevangenis ooit gebouwd. ”

Ik denk dat Sylvester Stallone de strijd zou winnen. Hoe zit het met jou? Op wie zou jij geld inzetten?

In de theaters: 18 oktober 2013.
:)

2 Nieuwe Posters van Escape Plan

We hebben twee nieuwe posters te pakken van Escape Plan, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Mikael Håfström :

Escape Plan Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Eén van de belangrijkste autoriteiten van de wereld op het gebied van de structurele veiligheid stemt toe in een laatste baan: het doorbreken van een ultra-geheime, high-tech faciliteit genaamd ‘The Tomb’. Bedrogen en gevangen, moet Ray Breslin (Sylvester Stallone) collega gevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) aanwerven. Hij moet hem helpen bij het bedenken van een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de meest beschermde en versterkte gevangenis ooit gebouwd. ”

Niemand ontsnapt alleen uit de meest beveiligde gevangenis ooit gebouwd. Maar Stallone en Schwarzenegger zijn klaar om het als een team te doen en zij zullen een geweldig paar vormen: zelfs Jezus (Jim Caviezel) kon hen niet tegenhouden!

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan Duitse Poster

Bekijk even de Duitse poster van Escape Plan, de nog te verschijnen actie thriller met de twee cult actiefilm acteurs Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone:

Escape Plan

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ESCAPE PLAN

Escape or die!

Verhaallijn:
“Eén van de belangrijkste autoriteiten ter de wereld i.v.m. structurele veiligheid stemt toe met een laatste baan: het doorbreken van een ultra-geheime, high-tech faciliteit genaamd ‘The Tomb’. Bedrogen en gevangen, moet Ray Breslin (Sylvester Stallone) een medegevangene recruteren. Het is Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) die helpt bij het bedenken van een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de meest beschermde en versterkte gevangenis ooit gebouwd.”

Er zijn ook wat nieuwe promo foto’s:

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Ogenblikkelijke Vergrendeling – High-tech beveiligingsprotocollen ontworpen om elke ontsnapping te voorkomen.

Hier is de trailer van Escape Plan als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Escape Plan Film Trailer – Met in de hoofdrollen Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger!

Dankzij Summit Entertainment volgt hier de eerste officiële trailer van Escape Plan, de aanstaande actie-thriller film geregisseerd door Michael Hafstrom met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone, twee cult actie filmacteurs:

Escape Plan Film


ESCAPE PLAN
Verhaallijn:
“Een van de belangrijkste autoriteiten ter wereld i.v.m.structurele veiligheid stemt toe een laatste taak aan te nemen: het uitbreken uit een ultra-geheime, high-tech faciliteit genaamd ‘The Tomb’. Ray Breslin (Sylvester Stallone) is bedrogen en zit gevangen hij moet een medegevangene recruteren Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) voor de hulp bij het bedenken van een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de meest beschermde en versterkte gevangenis ooit gebouwd. ”

Naast Stallone en Schwarzenegger, bestaat de cast ook uit : Jim Caviezel, Curtis Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio en Amy Ryan.

Zien Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger er nog goed uit voor hun leeftijd? Wat denk je van deze trailer van Escape Plan? Deel hieronder je mening!

De release datum van Escape Plan is voorzien voor 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan Film met in de hoofdrollen Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger

Een eerste officiële poster van Escape Plan (eerder getiteld The Tomb), de nog te verschijnen actiethriller in een regie van Mikael Håfström en met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en Jim Caviezel:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


ESCAPE PLAN

De veiligste gevangenis ooit gebouwd. Niemand breekt er alleen uit.

Verhaallijn:
“Wanneer een structureel-veiligheidsautoriteit zichzelf opgesloten vindt in een gevangenis die hij ontwierp, moet hij zijn vaardigheden gebruiken om te ontsnappen en uit te vinden wie erin heeft geluist.”

En een mozaïek van foto’s uit de film:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Als Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger een team vormen, kan niemand hen stoppen! Zelfs Jezus Christus, eh ik bedoel Jim Caviezel, zal falen!

Release datum: 18 oktober 2013.
:)

Escape Plan Film

De nog te verschijnen science-fiction actie thriller met in de hoofdrollen Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger, met als vorige titel The Tomb, werd van een nieuwe titel voorzien, het is nu Escape Plan.

Escape Plan Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Wanneer een structureel-beveiliging specialist (Sylvester Stallone) opgesloten wordt in een gevangenis die hij zelf ontwierp, moet hij zijn vaardigheden gebruiken om te ontsnappen en uit te vinden wie hem verraden heeft. Breslin wordt in zijn vluchtpoging door medegevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger ).”

De film is geregisseerd door Mikael Håfström. De release datum van Escape Plan is voorzien voor 13 september 2013.
:)

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in The Tomb

Een eerste officiële foto van Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in The Tomb, een nog te verschijnen science-fiction actie thriller:

The Tomb Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Ray Breslin (Sylvester Stallone) is een structureel ingenieur die verkeerdelijk veroordeeld wordt voor een misdaad. Breslin ontwierp een reeks van high tech gebouwen en was een top structureel ingenieur. Nadat Breslin verkeerdelijk wordt veroordeeld moet hij zijn straf uitzitten in een hoge veiligheidsgevangenis van zijn eigen maaksel. Gedurdende zijn tijd in de gevangenis heeft Breslin elke hoogbewaakte gevangenis bestudeerd en een belangrijke hoeveelheid aan overlevingskennis verzameld, hij wordt geconfronteerd met zijn grootste uitdaging bij de uitbraak uit een ultieme high-tech gevangenis die hij zelf ontwierp om ontsnappingsvrij te zijn.

Niet alleen wordt Breslin geconfronteerd met de uitdaging van de uitbraak uit de ontsnappingsveilige gevangenis, hij moet het ook opnemen tegen de meedogenloze bewaker Hobbs (Jim Caviezel) en zijn corrupte bewaker (Jones). Breslin wordt in zijn vluchtpoging bijgestaan door medegevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger). Rottmayer is een wijze, soulvolle en complexe gevangene die vecht met andere gevangenen om hun menselijkheid, terwijl ze worstelen om in leven te blijven. Breslin en Rottmayer zullen worden verenigd in hun vlucht door een derde gevangene, een expert in computers (50 Cent). ”

De film is geregisseerd door Mikael Hafstrom (die aan het hoofd stond van The Rite).
:)

The Tomb Film

The Tomb FilmActie filmsterren Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger vormen een team voor The Tomb, een nog te verschijnen sci-fi actien thriller in een regie van Mikael Hafstrom en gebaseerd op een script van Miles Chapman en Jason Keller. Het verhaal draait rond een man die probeert te ontsnappen uit een hoogbeveiligde gevangenis die hij hielp te ontwerpen. De film moet ergens in 2013 uitgebracht worden.

The Tomb Trailer

Entertainment Tonight ging op een setbezoek, dankzij hun video krijgen we een kijkje achter de schermen van The Tomb:


The Tomb – Set bezoek
Verhaallijn:
“Ray Breslin (Sylvester Stallone) is een bouwkundig ingenieur die ten onrechte is veroordeeld voor een misdrijf. Breslin ontwierp een scala aan high-tech gebouwen en was een top bouwkundig ingenieur. Nadat Breslin ten onrechte werd veroordeeld, werd hij voor zijn straf naar een maximaal beveiligde gevangenis gestuurd die hij zelf ontwierp. Tijdens zijn tijd in de gevangenis heeft Breslin elke hoog beveiligde gevangenis geanalyseerd en verwierf belangrijke survival vaardigheden. Nu staat hij echter voor zijn grootste uitdaging in het proberen om uit te breken uit een ultieme high-tech gevangenis dat hij zelf ontworpen om te weerstaan aan elke ontsnapping.
Er is ook de meedogenloze bewaker Hobbs (Jim Caviezel) om rekening mee te houden. Gelukkig is er Church (Arnold Schwarzenegger), een andere gevangene om Breslin te helpen bij zijn ontsnapping. ”

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger worden dan misschien wel wat ouder maar ze zijn nog altijd springlevend: The Tomb beloofd een verdomd goede film te worden, ik wacht met ongeduld!

Blijf op de hoogte van meer details over de Tombfilm.
:)

The Tomb

The Tomb de FilmThe Tomb
Genre: Actie/Science Fiction/Thriller
Regie: Mikael Hafstrom
Cast: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vinnie Jones, Curtis Jackson, Amy Ryan, Sam Neil
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: The Tomb Trailer

https://the-tomb-movie-trailer.blogspot.com