The Two Faces of January

The Two Faces of January Soundtrack

Bekijk de lijst met officiële nummers van de soundtrack van The Two Faces Of Januari, de aanstaande thriller geregisseerd door Hossein Amini en met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst en Oscar Isaac:

The Two Faces of January Originele Film Soundtrack
Muziek door Alberto Iglesias.

1. Main Titles
2. Beautiful Colette
3. The Bus
4. Mountains
5. Rydal
6. Mr. McFarland
7. Leaving the Hotel
8. Chester & Colette
9. Jealousy
10. Looking for a Wife
11. To Crete
12. Father & Son
13. The Beach
14. Knosos
15. Newspapers
16. Airport I
17. Into the Room
18. The Boat
19. Airport II
20. Instanbul
21. Cafe Sultan
22. The Two Faces of January
The Two Faces of January Liedje - The Two Faces of January Muziek - The Two Faces of January Soundtrack - The Two Faces of January Filmscore

Plot Samenvatting:
“Een thriller gefocust op een zwendelaar, zijn vrouw en een vreemdeling die proberen te vluchten uit een vreemd land nadat één betrokken raakte bij de moord op een politieagent.”

De soundtrack van de film The Two Faces of January zal worden vrijgegeven op 27 mei 2014.
:)

The Two Faces of January Clip

Je kan onderstaand een eerste preview bekijken van The Two Faces of January, de nog te verschijnen thriller in een regie van Hossein Amini en met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, en Oscar Isaac:


The Two Faces of January – Athene, Griekenland, 1962
Verhaallijn:
“In 1962, de charismatische Chester MacFarland (Viggo Mortensen) en zijn verleidelijke jongere vrouw Colette (Kirsten Dunst), arriveren in Athene per boot via het kanaal van Korinthe. Ze ontmoeten Rydal (Oscar Isaac) tijdens het rondkijken op de Akropolis , hij is een jonge, Grieks-sprekende Amerikaan die als een gids werkt, en ook als bedrieger van toeristen. Aangetrokken tot de schoonheid van Colette en onder de indruk van Chester’s rijkdom en verfijning, accepteert Rydal graag hun uitnodiging voor diner. Echter, alles is niet zoals het lijkt met de MacFarlands en Chester’s minzame buitenkant verbergt donkere geheimen.”

Ben je ooit in Griekenland geweest? Heb je genoten van je reis er naartoe?

De film wordt geopend in filmtheaters op 16 mei 2014.
:)

The Two Faces Of January

The Two Faces Of January de FilmThe Two Faces Of January
Genre: Thriller
Regie: Hossein Amini
Cast: Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Oscar Isaac:
Releasedatum: 16. Mei 2014

Voor meer informatie: The Two Faces Of January Trailer

https://filmbioscoop.com/film/the-two-faces-of-january

The Two Faces of January film – Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, en Oscar Isaac

Drie nieuwe internationale karakter posters van The Two Faces of January, de aanstaande thriller film geregisseerd door Hossein Amini, is onthuld:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een thriller gefocust op een zwendelaar, zijn vrouw en een vreemdeling die proberen te vluchten uit een vreemd land nadat één betrokken raakte bij de moord op een politieagent.”

De hoofdrollenin de film worden vertolkt door Viggo Mortensen, Kirsten Dunst en Oscar Isaac. Hier is de trailer als je hem nog niet hebt gezien:


THE TWO FACES OF JANUARY

Wie verkies je Viggo Mortensen of Oscar Isaac?
:)

Trailer of The Two Faces Of January met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst en Oscar Isaac

Je kan hieronder de officiële trailer bekijken van The Two Faces of January, de aanstaande thriller geregisseerd door Hossein Amini en met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, en Oscar Isaac:


THE TWO FACES OF JANUARY
Verhaallijn:
“In 1962 arriveren de charismatische Chester MacFarland (Viggo Mortensen) en zijn verleidelijke jonge vrouw Colette (Kirsten Dunst) in Athene met de boot via het Korinthische kanaal. Terwijl ze de Akropolis bekijken, ontmoeten ze Rydal (Oscar Isaac), een jonge, Grieks sprekende Amerikaan die werkt als een gids, als zijbaantje bedriegt hij toeristen. Hij wordt aangetrokken door de schoonheid van Colette en is onder de indruk van de rijkdom en de verfijning van Chester, Rydal aanvaard graag de uitnodiging voor een diner. Echter, niet alles is wat het lijkt te zijn met de MacFarlands en Chester’s minzame buitenkant verbergt donkere geheimen.”

Oh God, Viggo Mortensen wordt oud! Het is moeilijk te geloven dat hij dezelfde man is die de rol speelde van Aragorn in The Lord of the rings filmconcessie… Hoe dan ook ik vind hem nog altijd beter dan Oscar Isaac!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van The Two Faces Of January is voorzien voor 16 mei 2014.
:)