Thor 2

The Dark World Film Clip

Thor (Chris Hemsworth) vecht tegen de schurk Malekith (Christopher Eccleston) in deze nieuwe preview clip van Thor 2 The Dark World:

Thor The Dark World Film Trailer


Thor 2 – Thor tegen Malekith
Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor (Chris Hemsworth) zijn tot nog toe gevaarlijkste en persoonlijkste reis aangaan, een reis die hem zal hem herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen om alle op te offeren om ons allen te redden.”

Deze strijd tussen rijken ziet er geweldig uit!

Release datum: 8, november 2013
:)

Thor 2 The Dark World Fillm Clip

Neem een kijkje naar deze nieuwe banner poster van Thor 2 The Dark World, hij geeft Christopher Eccleston als de schurk Malekith weer:

Thor 2 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan, Thor (Chris Hemsworth) moet zijn tot nog toe gevaarlijkste en persoonlijkste reis aangaan, een reis die hem zal hem herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen om alle op te offeren om ons allen te redden.”

Er is ook een nieuwe preview clip van de film:


Thor 2 de donkere wereld – ik denk dat je een pijler hebt gemist…

Thor is maar een slechte piloot, hij zou Loki (Tom Hiddleston) de controle moeten laten overnemen over dat schip!

Release datum: 8 november 2013.
:)

Nieuwe clip van Thor The Dark World

Dankzij Marvel kan je genieten van een gloednieuwe clip van Thor The Dark World:

Thor 2 Trailer


Thor 2 The Dark World – Malekith ontwaakt.
Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan, moet Thor (Chris Hemsworth) ijn tot nog toe gevaarlijkste en persoonlijkste reis aangaan, een reis die hem zal hem herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen om alle op te offeren om ons allen te redden.”

Je hebt misschien acteur Christopher Eccleston herkend als de boef Malekith, de belangrijkste antagonist in het nog te verschijnen vervolg op Thor.

Release datum: 8 November 2013.
:)

Achter de scenes van Thor 2 The Dark World

Dankzij deze nieuwe featurette van Thor 2 kunnen we een kijkje nemen achter de schermen van Thor 2 The Dark World, met een focus op de locaties waar de film is opgenomen:

Thor 2 Film trailer


Thor 2 The Dark World – Vervoeg Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, en de rest van het team van Thor 2 tijdens de reis naar IJsland, Stonehenge en meer!
Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor (Chris Hemsworth) beginnen aan zijn gevaarlijkste en persoonlijkste reis ooit, het is een reist die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en hem zal dwingen om alles op te offeren alles om ons allemaal te redden. ”

Er is ook een nieuwe verlengde tv-spot:

Als we niets doen zullen ze ons vernietigen! Gelukkig zullen Thor en zijn grote spieren de dag redden!

Release datum: 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World Clip

Een eerste preview clip van Thor 2 The Dark World is online opgedoken, de scene geeft Thor (Chris Hemsworth) en zijn broer Loki (Tom Hiddleston) weer :

Trailer van Thor 2 The Dark World


Thor 2 The Dark World – Wat doet je denken dat je me kan vertrouwen?
Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor (Chris Hemsworth) beginnen aan zijn gevaarlijkste en persoonlijkste reis, Ă©Ă©n die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en hen zal dwingen alles op te offeren om ons allemaal te redden. ”

Ik verkies dus Loki boven Thor! Loki verdient het om Thor helemaal verrot te slaan!

Release datum: 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World – Thor, zijn vriendin en twee van zijn metgezellen

Thor (Chris Hemsworth) gebruikt zijn grote arm en zijn nog grotere, geweldige hamer voor het beschermen van Jane Foster (Natalie Portman) op een nieuwe poster van Thor 2 The Dark World:

Thor 2 Film trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen verslaan​​, moet Thor (Chris Hemsworth) beginnen aan zijn gevaarlijkste en persoonlijkste reis tot nog toe, Ă©Ă©n die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen alles op te offeren om ons allemaal te redden. ”

Ondertussen hebben zijn metgezellen Fandral (Zachary Levi) en Volstagg (Ray Stevenson) hebben plezier met het doden van de boze elfen:

De film is geregisseerd door Alan Taylor (die onder andere aan het hoofd stond van enkele Games of Thrones afleveringen).

In de bioscopen op 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World – Thor, Heimdall en Malekith

Een nieuwe TV-spot voor Thor 2 The Dark World, de nog te verschijnen superheldenfilm van Marvel met in de hoofdrol Chris Hemsworth als de Dondergod:

Thor 2 Film trailer


THOR 2 THE DARK WORLD
Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan​​, begint Thor (Chris Hemsworth) aan zijn, tot nogtoe, gevaarlijkste en persoonlijkste reis die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman). Hij zal gedwongen worden om alles op te offeren om ons allemaal te redden. ”

Er zijn ook drie nieuwe personageposters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Je kan misschien Chris Hemsowrth herkennen als Thor, Idris Elba als Heimdall en Christopher Eccleston als Malekith.

In de filmtheaters vanaf 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World – Jaimie Alexander en Natalie Portman

We hebben twee nieuwe personageposters te pakken van Thor 2 the Dark World, het nog te verschijnen vervolg op Marvel’s Thor in een regie van Alan Taylor:

Thor 2 Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan​​, begint Thor (Chris Hemsworth) aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis, een reis die hem zal herenigen met Jane Foster (Nathalie Portman) en hem zal dwingen alles op te offeren om ons allemaal te redden.

Je kan actrice Jaimie Alexander herkennen als Sif, en actrice Natalie Portman als Jane Foster.

Hier is de nieuwste film trailer van Thor 2 The Dark World als je hem nog niet hebt gezien:


THOR THE DARK WORLD

Wie verkies je: Jaimie Alexander of Natalie Portman?

Release date: 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World – Loki, Odin en Thor

Deze twee nieuwe posters van Thor 2 The Dark World, tonen ons Loki, Odin (Anthony Hopkins) en Thor (Chris Hemsworth):

Thor 2 The Dark World Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan​​, moet Thor (Chris Hemsworth) beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis, een reis die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen alles op te offeren alles om ons allemaal te redden. ”

Laten we hopen dat Loki ooit zijn eigen persoonlijke film zal krijgen! Hij is veel interessanter dan Thor! Hoe zit het met jou: hou je van Loki?

Release datum: 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World – 3 Nieuwe Film Posters

Drie nieuwe posters van Thor 2 The Dark World, de nog te verschijnen superheldenfilm die Chris Hemsworth zal uitspelen tegen Christopher Eccleston:

Officiële Trailer van Thor 2

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen weerstaan​​, Thor (Chris Hemsworth) moet aan zijn tot nog toe gevaarlijkste en persoonlijkste reis gaan, een tocht die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman) en die hem zal dwingen alles op te offeren om ons allemaal te redden. ”

Het gemaskerde personage is de belangrijkste schurk in het aankomende vervolg.

De film is voozien om te verschijnen in de filmtheaters op 8 november 2013.

Thor 2 The Dark World – Thor en Loki

Die twee nieuwe personageposters van Thor 2 The Dark World geven Thor (Chris Hemsworth) en zijn eeuwig konkelende boze broer Loki (Tom Hiddleston) weer:

Thor 2 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als Jane Foster (Natalie Portman) als doel wordt gekozen door de bewoners van de duistere wereld van Svartalfheim, gaat Thor (Chris Hemsworth) op een zoektocht om haar te beschermen ten koste van alles.”

Thor is een aardige vent, maar ik verkies Loki. Thor is een nogal eendimensionaal (simpel?) personage … In tegenstelling tot Loki die een complexe persona is. Hoe zit het met jullie: wie verkiezen jullie?

Thor 2 The Dark World zal verschijnen in de filmtheaters op 8 november 2013.
:)

Trailer van Thor 2 The Dark World

Marvel heeft online een gloednieuwe trailer van Thor 2 The Dark World uitgebracht, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg met Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Idris Elba en Christopher Eccleston:

Thor 2 Film – het vervolg op Thor.


THOR THE DARK WORLD
Verhaallijn:
“Wanneer Jane Foster (Natalie Portman) wordt geviseerd door de bewoners van de duistere wereld van Svartalfheim, gaat Thor (Chris Hemsworth) op een tocht om haar te beschermen ten koste van alles.”

Thor 2 The Dark World ziet er geweldig! En we verkennen een beetje beter het prachtige koninkrijk van Asgard!

De film is geregisseerd door Alan Taylor (die aan het hoofd stond van zes afleveringen van Game of Thrones).

In de bioscopen: 8 november 2013.
:)

Nieuwe Poster van Thor 2 The Dark World

Bekijk even deze nieuwe poster van Thor 2 The Dark World, de nog te verschijnen superheldenfilm in een regie van Alan Taylor:

Thor 2 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In de nasleep van de eerste film Thor en The Avengers, vecht Thor om de orde in de kosmos te herstellen … maar een oud ras geleid door de wraakzuchtige Malekith keert terug naar het universum om dit terug in duisternis te storten. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kan weerstaan, Thor moet beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis, een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen om alles op te offeren om ons allemaal te redden.”

Jane Foster (gespeeld door Natalie Portman) ziet er prachtig uit in die Asgardian uitrusting! Thor (gespeeld door Chris Hemsworth) is een gelukzak!

Release datum: 8 november 2013.
:)

Thor 2 The Dark World Comic Con Poster

Dankzij Marvel is hier de Comic Con poster van Thor 2 The Dark World, het aankomende superheldenfilm vervolg met Chris Hemsworth als Thor, de god van de donder:

Thor 2 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als Jane Foster (Natalie Portman) in het vizier wordt geplaatst door de bewoners van de duistere wereld van Svartalfheim, gaat Thor (Chris Hemsworth) op een zoektocht om haar te beschermen ten koste van alles.”

Deze keer zal de belangrijkste schurk Malekith (gespeeld door de Britse acteur Christopher Eccleston), de heerser van de Dark Elves van Svartalfheim zijn:

Hier is de film trailer van Thor 2 als je hem nog niet hebt gezien: More »

Nieuwe Foto’s van Thor 2 The Dark World

Een nieuwe reeks officiĂ«le foto’s van Thor 2 The Dark World is online opgedoken, bekijk dit even onderstaand:

Thor 2 Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Als Jane Foster (Natalie Portman) wordt geviseerd door de bewoners van de duistere wereld van Svartalfheim, gaat Thor (Chris Hemsworth) op een zoektocht om haar te beschermen ten koste van alles.”

Hier is de filmtrailer van Thor 2 The Dark World als je hem nog niet bekeken hebt: More »