Thor 3

Thor 3 Ragnarok Film

Marvel heeft officieel een Releasedatum vastgesteld voor Thor 3: de film zal in de bioscopen verschijnen op 28 juli 2017. En de film is getiteld “Thor Ragnarok”. Volgens Kevin Feige (de Voorzitter van Marvel Studios), zal het verhaal van Thor 3 Ragnarok daar verder gaan waar Thor eindigde aan het einde van de Avengers 2 Age of Ultron.

Voor degenen die niets weten over Ragnarok: in de Noordse mythologie is Ragnarok zoveel als de Apocalyps, het einde van tijd en ruimte, het einde van alle dingen. Het verhaal van Ragnarok is voorzien in de strips, maar we weten nog niet hoe nauw de film eraan zal worden gekoppeld.

Hoe dan ook, hier is het officiële logo van Thor 3 Raganarok:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Blijf op de hoogte via ons voor details over de film Thor 3!

Release datum: 28 juli 2017.
:)

Thor 3

Thor 3 de FilmThor 3
Genre: Actie/Superheld
Regie:
Cast: Chris Hemsworth
Releasedatum: 2016

Voor meer informatie: Thor 3 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/thor-3

Thor 3 Film

Thor The Dark World, het aanstaande vervolg op Marvel’s Thor is nog niet vrijgegeven. Maar fans vragen zich af of het vervolg tot een derde aflevering zal leiden. Nou, Marvel Studios Voorzitter Kevin Feige gaf zo’n beetje toe dat ze al een derde Thor film plannen, dus jawel, je kan je voorbereiden op een Thor 3 film:

“Thor’s volgende avontuur zal ‘Avengers: Age of Ultron‘,” verklaarde hij. “Maar er zijn dingen ziet op het einde van [‘ Thor 2 The Dark World ‘] die zeker een hint inhouden in de richting van een derde Thor-avontuur. Wij hebben zeker een verhaal dat we graag willenvertellen.”

Marvel Studios Voorzitter Kevin Feige

Zijn er suggesties met betrekking tot de verhaallijn van Thor 3? Wie zou de volgende schurk kunnen zijn voor een confrontatie met? Moet het verhaal plaatsvinden in Asgard of op een buitenaardse wereld, of liever op Aarde? Deel je gedachten hieronder!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over Thor 3.
:)