Three Generations

Three Generations Film met in de hoofdrollen Susan Sarandon, Naomi Watts en Elle Fanning

Hier is een eerste officiƫle blik op Three Generations, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Gaby Dellal en met Susan Sarandon, Naomi Watts en Elle Fanning:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“De film is een grappig en ontroerend verhaal over identiteit en een blik op hoe in elke fase van ons leven we vechten om trouw aan onszelf te zijn. We volgen Ray (Elle Fanning), een New York City tiener die worstelt met geslacht-identiteit en Ray’s gekwelde, alleenstaande moeder Maggie (Naomi Watts) als ze Ray’s biologische vader opsporen om hem het papierwerk te laten ondertekenen ter goedkeuring van Rayā€™s transformatie. Ondertussen, heeft Maggie’s moeder Dolly (Susan Sarandon), een snelle droge muziek manager die haar leven deelt met haar lesbische partner Frances (Linda Emond), het moeilijk om Ray’s levensveranderende beslissing te begrijpen,alsook Maggie’s onvermogen om te verhuizen uit het huis waarin ze opgroeide… ”

Dit is zeker niet het traditionele gezin hier! Hoe dan ook, ik ben bereid om het een kans te geven, al was het maar omdat Susan Sarandon erin acteert. En jij?

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

Three Generations

Three Generations de FilmThree Generations
Genre: Drama/Komedie
Regie: Gaby Dellal
Cast: Susan Sarandon, Naomi Watts, Elle Fanning
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Three Generations Trailer

https://filmbioscoop.com/film/three-generations