Trance

Trance Clip

Laten we een eerste preview clip bekijken van Trance, de nog te verwachten thriller in een regie van Danny Boyle en met in de hoofdrollen James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson:

Trance Film Trailer – In de Bioscopen vanaf 5 april 2013.


Trance – Het is verplicht niet te panikeren.Verhaallijn:
“Simon (James McAvoy), een fijne kunsten veilingsmeester bedriegt zijn onderwereld baas (Vincent Cassel) in een poging om een meesterwerk te stelen en krijgt daar achteraf een rammeling voor die hem de schuilplaats van het meesterwerk doet vergeten. De rest van de bende vermoed vals spel en huren hypnotherapeut(Rosario Dawson) in om rond te zoeken in zijn geest en het verloren kunstwerk weer op te sporen.”

Die kleine roze auto ziet er belachelijk uit! Hoe dan ook, heb je een idee over de liedjes in deze clip van Trance?
:)

3 Personage Posters van Trance

Drie nieuwe personage posters van Trance, Danny Boyle’s nog te verschijnen misdaad thriller:

Trance Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een kunstveilgingsmeester (James McAvoy) die betrokken raakt bij een bende criminelen met een hypnotherapeut (Rosario Dawson) voor het terugvinden van een verloren schilderij.”

Van links naar rechts kan je Vincent Cassel, Rosario Dawson, en James McAvoy herkennen.

In de bioscopen vanaf 5 april 2013.
:)

Trance Soundtrack

We hebben de officiële liedjeslijst te pakken van de Trance soundtrack, de nog te verschijnen drama-thriller geregisseerd door Danny Boyle en met in de hoofdrollen James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson:

Trance Originele Film Soundtrack
Muziek door Rick Smith.

1. Chanson D’Amour – Art & Dotty Todd
2. Bullet Cut
3. Solomon
4. Here It Comes – Emeli Sandé & Rick Smith
5. Cannon Fall
6. Sandman – Kirsty McGee
7. Raw Umber
8. The Day – Moby
9. Santiago (101 Greatest Goals)
10. Hold My Hand – UNKLE
11. Bring It To Me
12. Movin’ On Up – M People
13. Soho Dim Sum
14. You Knew
15. The Heist
16. Sandman (I’ll be There) – Rosario Dawson & Rick Smith
Trance Liedje - Trance Muziek - Trance Soundtrack - Trance Film Score

De film soundtrack van Trance zal uitgebracht worden op 2 april 2013.
:)

Trance Red-Band Trailer

Een nieuwe red-band film trailer van Trance, de nog te verschijnen thriller in een regie van Danny Boyle, werd online onthuld en je kan hem onderstaand bekijken:

Trance Film – Release datum: 5 april, 2013


TRANCE
Verhaallijn:
“Simon (James McAvoy) een kunstveilingmeester, werkt samen met een criminele bende voor het stelen van een Goya schilderij ter waarde van miljoenen dollars, maar na het ontvangen van een klap op het hoofd tijdens de overval wordt hij wakker om te ontdekken dat hij zich niets meer kan herinneren van de schuilplaats van het schilderij. Wanneer fysieke bedreigingen en martelingen geen antwoorden produceren, huurt de bende leider Frank (Vincent Cassel) hypnotherapeut Elizabeth Lam (Rosario Dawson) in om zich te verdiepen in de donkerste uithoeken van de psyche van Simon. Als Elizabeth het gebroken onderbewustzijn van Simon begint te ontrafelen, begint de lijn tussen waarheid, suggestie en bedrog te vervagen. ”

De laatste scène van deze trailer ziet eruit alsof die rechtstreeks uit een aantal horrorfilms komt, echt griezelig! Hoe dan ook, hoe meer ik van de film zie, hoe ongeduldiger ik wordt om hem helemaal te bekijken.
:)

Danny Boyle’s Trance

We hebben drie nieuwe posters te pakken van Trance de nog te verschijnen thriller in een regie van Danny Boyle (hij stond aan het hoofd van Trainspotting, Slumdog Millionaire en 127 Hours) gebaseerd op een script door Joe Ahearne en John Hodge:

Trance Film

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een kunstveilingmeester die betrokken raakte bij een groep criminele partners met een hypnotherapeut om een verloren schilderij terug te krijgen.”

Hier is de trailer van Trance als je deze nog niet hebt gezien: More »

Trance – James McAvoy en Rosario Dawson

Die twee personageposters van Trance geven James McAvoy en Rosario Dawson weer:

Trance Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een kunstveilingsmeester wordt betrokken bij een groep van criminele partners en een hypnotherapist om een verloren schilderij op te sporen.”

James McAvoy vertolkt de rol van de kunstveilingsmeester en Rosaerio Dawson heeft de rol van de Hypnotherapist.

Hang niet de held uit, vertel het haar gewoon!
:)
1

Trance trailer

Laat ons de eerste officiële filmtrailer bekijken van Trance, de nog te verschijnen dramathriller in een regie van Danny Boyle en met in de hoofdrollen James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson:

Trance Film, een verleidelijke,enigmatische thriller.


TRANCE
Verhaallijn:
“Een kunstveilingsmeester betrokken bij een groep van criminele partners moet samenwerken met een hypnotherapeut voor het opspeuren van een verloren schilderij.”

Ben jij ooit gehypnotiseerd?

In UK-bioscopen vanaf 27 maart 2013.
:)

Trance Film geregisseerd door Danny Boyle en met in de hoofdrol James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson

Hier is de eerste officiële blik op Trance, de nog te verschijnen misdaadthriller drama in een regie van Danny Boyle (de regisseur van Slumdog Millionaire en de artistieke directeur van de 2012 Olympische Spelen in Londen) met in de hoofdrollen James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson:

Trance Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Veilingmeester van fijne kunst Simon (James McAvoy), die in wedijvering is met een bende geleid door onderwereld baas Franck (Vincent Cassel), bedenkt de gedurfde diefstal van een meesterwerk van Goya uit een grote openbare veiling. Wanneer Simon de bende dubbele bedriegt tijdens de overval, slaat Franck hard terug en mept hem bewusteloos.
In de nasleep van de overval, blijft Simon koppig – en misschien sluw – bij zijn bewering dat het gewelddadige trauma hem achter heeft gelaten zonder herinnering van waar hij het kunstwerk heeft verstopt.
Omdat de locatie van het schilderij niet aan Simon kan ontlokt worden, moeten Franck en zijn medewerkers met tegenzin de krachten te bundelen met een charismatische hypnotherapeut (Rosario Dawson) in een poging om hem te laten praten. Maar als ze op reis gaan dieper in de verwarde psyche van Simon beginnen de grenzen tussen werkelijkheid en hypnotische suggestie al gauw te vervagen en de inzet stijgt sneller en gevaarlijker dan één van de spelers ooit had kunnen voorzien. ”

Gaat de hypnotherapeut gespeeld door Rosario Dawson proberen om het schilderij zelf te stelen?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over Trance door Danny Boyle.
:)

Trance Film

Trance FilmDanny Boyle (hij bracht ons 127 Hours en Slumdog Millionaire) is voorzien voor de regie van Trance. De prent is gebaseerd op een script dat hij zelf schreef. Het is een thriller over een overval die fout gaat. Er is nog geen officiële publicatie datum op dit moment maar de film is voorzien voor publicatie in 2013 volgens IMDb.

Trance Trailer

Verhaallijn:
“Een assistent in een veilingshuis bedenkt een plan voor een overval en sluit een pact met een bende dieven, hij krijgt echter een klap op het hoofd en lijd dan aan geheugenverlies. Hij is de enige die de schuilplaats van het schilderij kent en na zijn blijvend geheugenverlies begint de bende vals spel te vermoeden. De bende huurt dan de hulp in van een vrouwelijke hypnotiseur om zijn brein te verkennen.”

Naar verluid gaat acteur James McAvoy waarschijnlijk de rol van Simon spelen, de bendeleider die een partnerschap aangaat met een assistent. De rest van de rolverdeling werd nog niet aangekondigd.

Danny Boyle is een verdomd goede cineast. Ik kan niet wachten om te zien hoe de film Trance zal uitdraaien!

Hoe dan ook, meer details over de film trance zullen spoedig verschijnen!
:)

Trance

Trance de FilmTrance
Genre: Misdaad/Drama/Thriller
Regie: Danny Boyle
Cast: James McAvoy
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Trance Trailer

https://trance-movie-trailer.blogspot.com/