Transformers 5

Transformers 5 in 2016

———————————
b_Category_Dont_Translate:
———————————————————–
c_Movie_Release_Date: 2016-12-31
———————————————————–
d_Movie_Title_Local_Translation: Transformers 5
———————————————————–
e_Article_Title: Transformers 5 in 2016
________________________________________________________________________

We wisten al dat Paramount bezig was met de planning voor de ontwikkeling van Transformers 5, een vervolg op Transformers 4 Age of Extinction. Het was oorspronkelijk voorzien voor een release in 2017. Maar nu het klinkt het wel alsof de kaderleden van de studio de dingen willen versnellen, Paramount kondigde inderdaad aan op een bioscoop conventie in Europa dat ze eigenlijk een release voorzien in 2016 bent voor Transformers 5.

Transformers 5 Film Trailer

Dat is nog 2 jaar wachten, maar hey, beter het is beter dan 3 jaar wachten, nietwaar?

Sinds de dinobots werden ingevoerd in de vierde film, hoop ik dat de Mini-Cons (een ras van kleine, min of meer op mensenmate Transformers die zich kunnen combineren met een grotere Transforongeveer om extra kracht en mogelijkheden te geven) zullen ingevoerd worden.

Hoe dan ook, wie denk je dat dit keer de schurk zal worden? Denk je dat regisseur Michael Bay aan boord zal blijven? Deel je gedachten hieronder!
:)

5 Transformers Film

De vierde Transformers film is nog niet uitgebracht maar een vijfde film is al gepland! Neem een kijkje naar deze foto van wat marketing materiaal dat online is opgedoken:

Transformers 5 Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Transformers 5, de vijfde aflevering in de Transformers-serie zal wellicht een direct vervolg zijn op Transformers 4 Age of Extinction.”

Bekijk het logo van Transformers 5?

Het doet denken aan het logo van Transformers 4:

Nou er is nog geen officiĆ«le aankondiging, maar we wisten al dat de studio’s denken aan meer afleveringen omdat ze een nieuwe cast kozen. Transformers 5 is dus een uitgemaakte zaak. Nu, zal regisseur Michael Bay terugkeren aan het roer van de vijfde aflevering? Dat klinkt onwaarschijnlijk, hij zei dat hij de reeks zou achterlaten, maar wie weet, misschien zal hij toch wel blijven rondhangen… Hoe dan ook, ik ben er zeker van dat ze een andere getalenteerde kerel kunnen vinden om het roer over te nemen.

Heb je een suggestie over de verhaallijn van Transformers 5? Wil je graag dat de Dinobots blijven rondhangen? Hoe zit het met Mark Wahlberg, Nicola Peltz, en Jack Reynor? Deel je gedachten hieronder!

Release datum: De lente van 2017.
:)